Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj záhradnú chatku vo vyhľadávanej a kľudnej lokalite Bratislava – Železničná stanica Devínska Nová Ves – vjazd vedľa reštaurácie Kolony.  

 

POPIS A DISPOZÍCIA ZÁHRADNEJ CHATKY: - celková výmera podlahovej plochy je 17 m2. Chatka je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 263 m2, ktorý slúžil, ako záhrada a je možné ho využívať na pestovanie plodín, ovocných stromov , rekreáciu a voľnočasové aktivity. Pozemok je ohraničený plotom a dá sa k nemu pohodlne prísť autom – tiež možné vytvoriť vstupnú bránu pre vytvorenie parkovania priamo na pozemku.

Chata je murovaná, pozostáva s jednej izby s rozmermi 4m x 4m.  Pozemok je obdĺžnikového pravidelného tvaru o rozmeroch = dĺžka 23 m x šírka 12 m. Orientácia je na juh, čiže chata i pozemok sú príjemne presvetlené po celý deň.

Nehnuteľnosť (chata ) je v osobnom vlastníctve, riadne zapísaná na liste vlastníctva s prideleným súpisným číslom. Chata je dlhší čas neudržiavaná, odpojená od sietí, avšak voda a elektrina sú v dostupnosti na hranici pozemku. Je možné požiadať o pripojenie samotné ZSE a vodárne.

 

Vyzdvihujeme polohu v rámci Devínskej novej Vsi a jednoduchú dostupnosť k železničnej stanici Devínska Nová Ves so záchytným bezplatným parkovaním ( prípoj vlaku do Marcheg Rakúsko, druhý smer Malacky Kúty – CZ alebo Hlavná stanica v Bratislave. K zástavke MHD Mlynská ( ul. Istrijská) do 3 minút aj na  pešo so spojmi č. 20 do Lamača, 21 – Autobusová stanica Nivy cez DNV a Patrónku a č. 29 na Malú Scénu EUROVEA teda blízke centrum -nový  DownTown priamy spoj popri Morave a Dunaji.

 

Samozrejmosťou je výborná občianská vybavenosť Devínskej Novej Vsi a jej infraštruktúru – potraviny Kraj, Tesco v OC Glavica, Lidl, reštaurácie ( Kolony alebo W hotel ), pizzerie s rozvozom ( Fragollino ) kaviarne, krčmy (u Michala ) , bufety ( u Starého Bicykla, Tarzánia, Tenis),  banky a bankomaty, čerpacie stanice, lekárne, neďaleko shopping centrum Bory s novou nemocnicou.   Na okolo rozsiahle cyklochodníky s 2 cyklomostami do susedného Rakúska ( Most Slobody ku zámku SHLOSS HOF a opačným smerom nový Vysomarch v dedinke Marcheg s chráneným parkom WWF s prírodou, rybárčenie na rieke Morava alebo napr. Vachálkov rybník, v blízkosti ďalšie Záhorácke jazerá ( Židovky, malé a veľké Axi, Lábske jazero, Stupavské pstruhové potoky. Neďaleko možnosť jazdeckej školy, čučoriedková farma Berry Farm, Trailové trasy z Devínskej Kobyly, kde sa nachádza nová rozhľadňa, pod ňou hrad Devín s non - stop potravinami od Našich alebo turistika Malých Karpát.

 

TIP MAKLÉRA: Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe v okolí prírody a to len na skok od centra mestskej časti Bratislavy so šikovným dopravným spojením a s dostupnosťou autom . Po kompletnej rekonštrukcii, ktorá na malej ploche nemusí byť nákladná, môže poskytovať i naďalej rekreačný účel . Ocenia ho najmä chatári, tak aj páry, ako aj mladá rodinka s deťmi, taktiež s možnosťou prerobenia na celoročné bývanie s prideleným súpisným číslom, alebo len na rekreáciu počas víkendov. Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov.

Preverená je i varianta s možnosťou použiť pozemok na umiestnenie mobilného domu, drevodomu, modulového domu, odsúhlasené priamo zo železníc. Mimo záplavovej oblasti, záhrada je nad úrovňou železnice. 

Chatka sa predáva v stave, ako je vidno z fotiek a videa. Aktuálne je pozemok na podklade nájomnej zmluvy so ŽSR v nájme s perspektívou odkupu do osobného vlastníctva. Ročný nájom sa pohybuje okolo 700€. ( cca + - 58€ / mes. )

Nehnuteľnosť je aktuálne k dispozícii, bez ťarchy a kúpou voľná.

Cena dohodou resp. na vyžiadanie u makléra.

 

Kontakt:

RENAMI s.r.o.

maklér : Patrik Gróf

e-mail: patrik.grof@renami.sk

Tel.: +421 915 737 389

 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

 

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

 

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

 

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7649455
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      1 €
  • Jednotková cena:
      0 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Janšákova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Devínska Nová Ves
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

Renami s.r.o.