Popis nehnuteľnosti

Základné informácie o byte

Typ bytu: 3-izbový byt na prízemí s veľkou predzáhradkou

Lokalita: Bottova, Alžbetin Dvor, Miloslavov

Výmera bytu: 72,34 m²

Terasa: 5,62 m², zámková dlažba

Predzáhradka: 168 m²

Parkovanie: 3 parkovacie miesta v cene, úprava zámková dlažba

Stav: Holobyt s možnosťou zariadenia do štandardu

Kolaudácia: Práve prebieha

Výhody projektu Bývanie pri Kačíne

Projekt Bývanie pri Kačíne v Miloslavove ponúka moderné bývanie v príjemnom a pokojnom prostredí, len na skok od Bratislavy. Ide o úplne nový projekt, ktorý kombinuje kvalitnú výstavbu s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Energetickú efektívnosť zabezpečujú kvalitné 3-komorové okná Slovaktual OPTIM s výškou portálov až 2,4m, tehla HELUZ a striekaná izolácia zabezpečujú nízkoenergetický štandard domu. Počas horúcich dní oceníte zelenú strechu, ktorá výrazne znižuje prehrievanie horných poschodí.

Popis domu a parkovanie

Bytový dom pozostáva z dvoch bytových jednotiek a je postavený z kvalitných materiálov. Konštrukcia je z pálenej tehly HELUZ a stropných železobetónových dosiek, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Exteriérové tienenie je pripravené na montáž diaľkovo ovládateľných hliníkových žalúzií. Každý byt má vlastné parkovacie miesta – k tomuto bytu prislúchajú až tri, pričom jedno je pripravené pre nabíjačku pre elektromobil.

Popis bytu

Byt A1 má premyslenú dispozíciu, ktorá zaručuje maximálny komfort. Vchodová časť spolu s izbou je orientovaná na severovýchod, čo poskytuje príjemné ranné svetlo. Samostatná kúpeľňa a WC sú orientované na východ a krásne presvetlené veľkým oknom. Kuchyňa s jedálňou a obývačkou, vrátane vstupu na terasu, sú orientované na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok svetla po celý deň. Spálňa je orientovaná taktiež na južnú stranu, čo je ideálne pre milovníkov slnka. Byt je vybavený kvalitnými plastovými oknami Slovaktual OPTIM s izolačným trojsklom, modernými elektroinštaláciami, hliníkovými vstupnými dverami s výškou bezmála 2,4m a bočným svetlíkom.

Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením, ktoréh zdrojom je kondenzačný plynový kotol Viessmann Vitodens 200-W. Čo sa týka chladenia, každý byt má predprípravu na exteriérové žalúzie s prívodom elektriky a samozrejmosťou je predpríprava na klimatizáciu.

Popis lokality a okolia

Miloslavov je obľúbenou lokalitou na bývanie vďaka svojej zelenej a pokojnej atmosfére a rýchlemu prístupu do Bratislavy cez novovybudovanú diaľnicu D4R7. Obec poskytuje plnú občiansku vybavenosť vrátane OC Miloslavov, Billy, materskej škôlky, a fitnes centra. Vlaková stanica je vzdialená približne 15 minút pešo.

Dlhodobo má táto obec navrch oproti ostatným satelitom kvalitným železničným spojením Regio Jet. Bicykel alebo auto zaparkujete na záchytnom parkovisku pri zastávke Miloslavov a do centra mesta sa dopravíte za 25 minút bez zbytočného času za volantom. Milovníkov aktívneho oddychu zaujme možnosť pripojenia sa na cyklotrasu v Dunajskej Lužnej, s následným pripojením na EuroVelo 6.

Pre milovníkov vonkajších aktivít Miloslavov ponúka množstvo možností pre venčenie domácich miláčikov, beh, cyklistiku, či kúpanie na neďalekých Košáriskách. Prostredie je ideálne pre aktívny životný štýl a oddych v prírode. Naozaj kúsok od bytov nájdete miestnu plaváreň s fitnescentrom a reštauráciou.

Kačín ako sa prezíva táto nová rezidenčná štvrť sa nachádza na okraji obce Alžbetin dvor lemovanej borovicovými lesmi. V pešej dostupnosti máte na dosah športový areál s reštauráciou na rodinné obedy. Štrkopieskové jazerá v okolí sú vhodné na športové vyžitie, rybolov, člnkovanie, ale aj na dokonalý oddych s rodinou počas slnečných letných dní. Autobusová prímestská doprava je dostupná a vhodná aj pred stredoškolákov. Deti s povinnou školskou dochádzkou môžu navštevovať základnú alebo materskú školu priamo v obci, ktorá sa dynamicky rozrastá a väčším dopytom po umiestnení detí skvalitňuje.

Alžbetin Dvor je jeden z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich satelitov, je vynikajúcou investíciou aj z hľadiska zhodnotenia. Počtom obyvateľov a infraštruktúrou (spomínané obchodné centrum) dobieha okolitých lídrov ako Dunajská Lužná či Šamorín. Ak sa poponáhľate, tieto stavby v dostupnej vzdialenosti do centra obce ešte stihnete nadobudnúť za rozumné ceny.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2985397
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      214 900 €
  • Jednotková cena:
      2 971 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Bottova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

moja RK