Popis nehnuteľnosti

Základné informácie o dome

Typ domu: 5-izbový dvojpodlažný dom so strešnou terasou

Lokalita: Bottova, Alžbetin Dvor, Miloslavov

Výmera bytu: 128,33 m²

Zelená strecha

Balkóny: 3,85m2

Parkovanie: 3 parkovacie miesta v cene, úprava zámková dlažba

Stav: Dom sa predáva v holodome

Kolaudácia: Práve prebieha

Výhody projektu Bývanie pri Kačíne

Projekt Bývanie pri Kačíne v Miloslavove ponúka moderné bývanie v príjemnom a pokojnom prostredí, len na skok od Bratislavy. Ide o úplne nový projekt, ktorý kombinuje kvalitnú výstavbu s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Energetickú efektívnosť zabezpečujú kvalitné 3-komorové okná Slovaktual OPTIM s výškou portálov až 2,4m, tehla HELUZ a striekaná izolácia zabezpečujú nízkoenergetický štandard domu. Počas horúcich dní oceníte zelenú strechu, ktorá výrazne znižuje prehrievanie horných poschodí.

Popis domu a parkovanie

Rodinný dom pozostáva z dvoch podlaží a je postavený z kvalitných materiálov. Konštrukcia je z pálenej tehly HELUZ a stropných železobetónových dosiek, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Exteriérové tienenie je pripravené na montáž diaľkovo ovládateľných hliníkových žalúzií. K tomuto domu prislúchajú tri státia, každé o výmere 12m2, pričom jedno je pripravené pre nabíjačku pre elektromobil. Oplotená predzáhradka je o výmere 190m2.

Popis domu

Dom C1 má veľmi zaujímavú a veľkorysú dispozíciu.

Vstupná hala je skutočne priestranná s priestorom pre veľkú vstavanú skriňu. Dnu sa dostanete hliníkovými vstupnými dverami s výškou bezmála 2,4m a bočným svetlíkom.

Na prízemí nájdete priestrannú spáľňu orientovaná na juh, čo poskytuje slnečné svetlo takmer celý deň, s možnosťou preisť cez posúvny portál do záhrady. Ďalej na tomto poschodí nájdete kúpeľňu so sprchou a oknom, spojenú s WC a technickým zázemím. Kuchyňa s jedálňou a obývačkou, vrátane vstupu na terasu, sú orientované na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok svetla po celý deň, východ na terasu a terasa sú orientované na západnej strane domu. Tu sme ešte neskončili, schodiskom sa viete dostať na druhé podlažie. Pod schodiskom je ešte šikovný odkladací priestor.

Na druhom poschodí sú 2 priestranné izby orientované na západ a spálňa s vlastným šatníkom a balkónom smerujúca na juh. Na poschodí je ďalšia kúpeľňa s vaňou a oknom.

Dom je vybavený kvalitnými plastovými oknami Slovaktual OPTIM s izolačným trojsklom, modernými elektroinštaláciami, hliníkovými vstupnými dverami s výškou bezmála 2,4m a bočným svetlíkom.

Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením, ktoréh zdrojom je kondenzačný plynový kotol Viessmann Vitodens 200-W. Čo sa týka chladenia, každý byt má predprípravu na exteriérové žalúzie s prívodom elektriky a samozrejmosťou je predpríprava na klimatizáciu.

Popis lokality a okolia

Miloslavov je obľúbenou lokalitou na bývanie vďaka svojej zelenej a pokojnej atmosfére a rýchlemu prístupu do Bratislavy cez novovybudovanú diaľnicu D4R7. Obec poskytuje plnú občiansku vybavenosť vrátane OC Miloslavov, Billy, materskej škôlky, a fitnes centra. Vlaková stanica je vzdialená približne 15 minút pešo.

Dlhodobo má táto obec navrch oproti ostatným satelitom kvalitným železničným spojením Regio Jet. Bicykel alebo auto zaparkujete na záchytnom parkovisku pri zastávke Miloslavov a do centra mesta sa dopravíte za 25 minút bez zbytočného času za volantom. Milovníkov aktívneho oddychu zaujme možnosť pripojenia sa na cyklotrasu v Dunajskej Lužnej, s následným pripojením na EuroVelo 6.

Pre milovníkov vonkajších aktivít Miloslavov ponúka množstvo možností pre venčenie domácich miláčikov, beh, cyklistiku, či kúpanie na neďalekých Košáriskách. Prostredie je ideálne pre aktívny životný štýl a oddych v prírode. Naozaj kúsok od bytov nájdete miestnu plaváreň s fitnescentrom a reštauráciou.

Kačín ako sa prezíva táto nová rezidenčná štvrť sa nachádza na okraji obce Alžbetin dvor lemovanej borovicovými lesmi. V pešej dostupnosti máte na dosah športový areál s reštauráciou na rodinné obedy. Štrkopieskové jazerá v okolí sú vhodné na športové vyžitie, rybolov, člnkovanie, ale aj na dokonalý oddych s rodinou počas slnečných letných dní. Autobusová prímestská doprava je dostupná a vhodná aj pred stredoškolákov. Deti s povinnou školskou dochádzkou môžu navštevovať základnú alebo materskú školu priamo v obci, ktorá sa dynamicky rozrastá a väčším dopytom po umiestnení detí skvalitňuje.

Alžbetin Dvor je jeden z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich satelitov, je vynikajúcou investíciou aj z hľadiska zhodnotenia. Počtom obyvateľov a infraštruktúrou (spomínané obchodné centrum) dobieha okolitých lídrov ako Dunajská Lužná či Šamorín. Ak sa poponáhľate, tieto stavby v dostupnej vzdialenosti do centra obce ešte stihnete nadobudnúť za rozumné ceny.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1387610
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      350 369 €
  • Jednotková cena:
      2 730 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Bottova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

moja RK

Naposledny pridané

  • Rodinný dom v obci Stakčín, 7 km od Sniny

    Stakčín

    Celkovo67 900 €

  • Na predaj – rodinný dom pri Strážskom

    Pusté Čemerné

    Celkovo69 900 €

  • Odporúčané nehnuteľnosti

    Podobné nehnuteľnosti

    #
    • Predaj
    Člen NARKS
    ... PASS REALITY, s.r.o.
    #
    • Predaj
    ... Reality Smolko, s. r. o.
    #
    • Prenájom
    Člen NARKS
    ... ESTATE INVEST
    #
    • Prenájom
    ... 1. Reality Rent, s.r.o.