Popis nehnuteľnosti

 

Realitná kancelária Oxfin reality s.r.o. pobočka Goralská 40, Bratislava - Petržalka 

Ponúkam Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj krásnu Chatu v prvej Línií priamo pri jazere v lokalite Senec - Juh.  

Vhodné pre náročných klientov, ktorí majú radi pohodlie, v tichej lokalite rekreačnej oblasti Slnečných jazier, blízko Bratislavy. 

YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=jOsN8JiuD04 

Dispozícia: 

Prízemie: Vstup do domu, ALARM, garáž pre jedno auto s bránou HÖRMANN na diaľkové ovládanie,  druhá garáž je aj s pozemkom priamo pred domom a je to samostatne stojaca garáž, WC, predsieň, šatník, komora, kuchyňa, obývacia izba, kancelársky stôl, stolička, samostatná izba, balkón s výhľadom priamo na jazero.

Suterén: predsieň, technická miestnosť, kuchyňa, obývacia izba, WC, sprchový kút, sauna, odpočiváreň sauny, lodenica s regálmi a vonkajšou roletou, pod schodami je komora

Podkrovie: hala, kúpeľňa, WC, spálňa 1, spálňa 2, spálňa 3

Zariadenie: 

Prízemie: šatník, komora, WC, komplet zariadená kuchyňa, chladnička s mrazničkou, sedacia súprava, TV na stene, poličky, skrine, stoličky, kancelársky stôl, 2 x kreslo, oddychové kreslo na relaxaciu, knižnica, 2 x trezor na zbrane ( po dohode môžu zostať ), podlahové elektrické kúrenie, vonkajšie rolety na všetkých oknách smerom na balkón.

Prvé poschodie: 1 x manželská posteľ, 4 x postele, rohová vírivá vaňa, WC, komody, TV, stoličky, podlahové elektrické kúrenie, skrine, poličky.

Suterén: sedacia súprava, jedálenský stôl pre 6 osôb, KRB, komplet zariadená kuchyňa, chladnička s mrazničkou, 2 x samostatná mraznička, umývačka riadu, elektrický kotol, bojler, sauna, oddychová miestnosť sauny, roldor na mieru, sprchový kút, WC, lodenica s regálmi po celej dĺžke dvoch stien a mnoho ďalšieho, vonkajšie elektrické rolety na všetkých oknách smerom na terasu.

Nachádza sa tu aj samostatne stojaca garáž pre Vaše druhé auto rodiny.

LOKALITA: Len 300 metrov od chaty sa nachádza niekoľko reštaurácií. Mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bohaté kultúrno-spoločenské vyžitie. Vďaka rekreačnému areálu Slnečné jazerá je Senec vyhľadávaný na bývanie aj dovolenku. Novovybudovaná diaľnica D4 umožňuje rýchlu dostupnosť do hlavného mesta cca 15 min. autom. Ďalej sú k dispozícii frekventované autobusové a vlakové spojenia. Oddych a relax si vychutnáte v nádhernej záhrade s priamym vstupom do vody, alebo pri využití športových aktivít, ktoré ponúkajú Slnečné Jazerá. Gastronomický zážitok si môžete vychutnať v neďalekej štýlovej reštaurácia Lobster s úžasným výhľadom z paluby pirátskej lode 

Odporúčanie Makléra: Chcete si nechať vyraziť dych? Tento dom je výnimočný. Hneď po vstupe do domu si Vás podmaní atmosféra ktorú vytvára tento dom ako stvorený pre Vašu rodinu s deťmi. Sú tu fajn susedia, pretože ako všetci vieme spolu s nehnuteľnosťou si kupujeme aj susedov. Tu Vám pomôže podla mňa len osobná obhliadka aby ste sami videli, že tento dom je ako stvorený pre rodinu, a užívanie si hlavne letných dní.  Je naozaj výnimočný a Vy a vaša rodina sa nebudete hanbiť pozvať priateľov aj s rodinami na víkendovú grilovačku spojenú s kúpaním v jazere, alebo na silvestrovskú párty. Na liste vlastníctva je nehnuteľnosť vedená ako rekreačná chata, rovnako ako všetky domy v tejto lokalite, keďže sa jedná o rekreačnú zónu. Nie sú tu však žiadne obmedzenia - môžete tu mať aj trvalý pobyt. Predáva sa kompletne zariadený bez ďalších investícií. Rodinný dom je výbornom technickom stave, je udržiavaný a dokáže poskytnúť pohodlné a kľudné bývanie pre 4-6 člennú rodinu. Je pripravený na okamžité nasťahovanie, plne funkčný, je výnimočný pre ľudí, ktorí dokážu výnimočnosť oceniť. Má svoje vzácne čaro. Nehnuteľnosť s výborným dispozičným riešením je zariadená vo vysokom štandardne s použitím kvalitných materiálov, vybavená keramickými podlahami v celom objekte, podlahovým kúrením, krbom a mnoho daľšieho... Nachádzajú sa tu dve plnohodnotné kuchyne na prízemí, suterén.

Cena: 666.555,- € pri serióznom jednaní priamo na mieste je možná dohoda.

Znalecký posudok v cene nehnuteľnosti. A čaká Vás aj malé prekvapenie.

Tešíme sa na obhliadku s Vami. 

Prevedieme vás celým procesom predaja rýchlo a bezpečne - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.

V prípade, že o nehnuteľnosť prejaví a zaregistruje sa v našom realitnom systéme viacero záujemcov o kúpu, platí licitácia predajnej kúpnej ceny. V tom prípade si vlastník nehnuteľnosti vyhradzuje právo uzavrieť kúpnu zmluvu s tým záujemcom, ktorý v rámci licitácie kúpnej ceny ponúkne najvyššiu ponuku navýšenia kúpnej ceny. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Oxfinreality s.r.o.

!!GARANCIA!!
---------------------------------------------------------------------------------
1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti
2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod)
3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností
4.zabezpečenie znaleckého posudku
5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou)
6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu!
-------------------------------------------------------------------------------------

Našim klientom poskytujeme nasledovné služby
– kompletný právny servis a poradenstvo
– finančné služby
– cenovú analýzu nehnuteľnosti
– odkúpenie nehnuteľností
– home staging
– profesionálne fotenie
– 3D obhliadky

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://oxfinreality.sk

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2241161
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      666 555 €
  • Jednotková cena:
      2 582 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Slnečné jazerá Juh
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Senec
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Oxfin Reality s. r. o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Reality Smolko, s. r. o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Broker Consulting, a. s.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Broker Consulting, a. s.