Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj, 4 izbový nízkoenergetický, moderný, kompletne zariadený rodinný dom s vlastným wellnesom,  garážou, záhradným domčekom v lokalite Senec, v časti Mlynský Klin II., na Jedľovej ulici. Interiér aj exteriér  nehnuteľnosti je kompletne zariadený kvalitným nábytkom na mieru, pričom sa pri zariaďovaní myslelo na každý detail.

3D vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=osL73bAFNsg

POZEMOK: 709 m2, ide o rohový pozemok s jedným susedom, betónový plot okolo celého pozemku z pohľadových tvárnic LINEAL ABW, nepriehľadné vysoké brány i bránky, chodník k domu aj okolo bazénu, na pozemku i do domu sú zavedené :  optický internet, elektrina, FVE – dom vyrába elektrinu 10kW, studňa, žumpa, plyn, mestská voda, závlaha, trávnik udržiavaný automatickou kosačkou. Na záhrade je bazén, 5 miestna jacuzzi, suchá fínska sauna, záhradný domček, oddychová zóna, terasa. 

DOM:  ide o nízkoenergetický rodinný dom,  so zastavanou plochou  206,88 m2, úžitková plocha 153 m3, terasa 30 m2, odkladací priestor – veľká povala i s policami 50 m2 takmer pod strechou, obvodové a nosné múry: tehly Porotherm hrúbky 30 cm, vnútorné  múry: brúsená tehla TD 115 PD (výborné izolačné vlastnosti, ekologicky a hygienicky nezávadné), strešná krytina Mediterran , strešná izolácia FUKANÁ IZOLÁCIA ISOVER hrúbke 50cm, plastové okná i dvere s 3-sklom (6 - komorové), podlahy – hydroizolácia, podlahový polystyrén 10 cm, betónový poter, teplovodné podlahové kúrenie, kompozitné podlahy, vykuruje sa plynom, vykurovanie je zabezpečené kombináciou plynokotla a fotovoltaiky a v každej obytnej izbe a v garáží je tepelné čerpadlo klimatizácie a v technickej miestnosti je príprava na tepelné čerpadlo, vzduchotechnika -  centrálna rekuperácia, čo zaručuje minimálne náklady na energiu.

ŠTANDARD:

- 3 miesta pripojenia – kabeláž pre nabíjacie stanice,

- inteligentný dom NIKO Home control 2,

Všetko je možné vidieť – ovládať odkiaľkoľvek s prístupom cez internet

- alarm a kamerový systém,

- audio systém ozvučuje celý dom – 8 kanálov,

- stropná klimatizácia v spoločenskej izbe,

- v izbách i garáži klimatizácia - TČ,

WC (3x)

- krb,

- exteriérové elektrické žalúzie,

- parný box v dome

- fínska sauna na záhrade,

- vírivka,

- vonkajší bazén s prekrytím,

- záhradný domček,

- brána na diaľkové ovládanie (2x)

- bránka na diaľkové ovládanie (2x)

- garáž

- technická miestnosť/práčovňa/parná sauna,

- 5 parkovacích miest,

- nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená, všetky spotrebiče – ovládania cez wifi – internet

- o domácnosť i záhradu a príslušenstvo sa starajú roboty : vysávač s mopom, kosačka robot, robotický bazénový vysávač a plno automatika k bazénu

DISPOZÍCIA: Rodinný dom je výborne dispozične riešený tak, aby spĺňal požiadavky moderného bývania a zabezpečil pohodlné nadštandardné bývanie. Zo vstupnej haly, kde sa nachádza veľká skriňa a malá hosťovská kúpeľňa s toaletou, je vstup do chodby, ktorá rozdeľuje dom na dennú a nočnú časť. Spojovacia chodba, ktorú je možné pre zachovanie väčšieho súkromia oddeliť dverami, zabezpečuje vstup do kúpeľne s vaňou a veľkým murovaným sprchovým kútom pre viac osôb, WC a troch samostatných, nepriechodných izieb, pričom súčasťou rodičovskej spálne je šatník. Na konci chodby je garáž s technickou miestnosťou, resp. práčovňou s toaletou a parným sprchovým kútom. V prednej časti domy je veľká priestranná obývačka s jedálňou a moderne zariadenou kuchyňou s komplet spotrebičmi, ktorá má vlastnú komoru. Z obývačky je vstup na prestrešenú terasu cez veľký posuvný HS portál. 

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza na pokojnom a tichom konci, v novovybudovanej časti Senca, časť Mlynský Klin II.. Mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (vlak, školy, škôlky, lekárov, obchody, úrady, banky, jazerá Senec, cykloturistiku). Výborné napojenie na D1 a R1. 20min BA, 20min TT, 50min NR, 25 min GA, 35min DS.

CENA: 749.900€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária BOSEN Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3488772
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      749 900 €
  • Jednotková cena:
      4 901 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Jedľová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Senec
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Broker Consulting, a. s.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... RK Quality SC, s. r. o.