Popis nehnuteľnosti

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj samostatnú novostavbu tehlového rodinného domu, ktorý sa nachádza v slepej ulici, v novovybudovanej lokalite, v katastrálnom území Nová Jelka na ul. Slnečná, blízko vyhľadávaného a obľúbeného objektu vodného kolového mlynu (Némethov mlyn), reštaurácie a skanzenu v Jelke pri malom Dunaji. RD – bungalov je bez podpivničenia, kolaudovaný v 09/2019, zateplený, so sedlovou, pochôdznou strechou, s betónovou škridlou, je postavený na rovinatom pozemku s ideálnou rozlohou 482 m2, zastavanou plochou 112 m2 a ÚP 88 m2 + 15 m2 terasa. Je napojený na všetky IS okrem plynu, má alarm, optický internet Maxnetwork, prípravu na klimatizáciu, plastové okná s izolačným 3-sklom, el. podlahové kúrenie „Devi rohože“, so samostatnou reguláciou v každej miestnosti. Parkovanie možné vo dvore, ale aj pred domom. RD je navrhnutý tak, aby bol komfortný aj pre viacčlennú rodinu a svojou dispozíciou a veľkosťou spĺňal požiadavky aj náročnejšieho klienta. Máte tu možnosť realizovať sa hlavne v exteriéri a splniť si tak svoje sny o nádhernej záhradke, kde budete radi tráviť každodenné, príjemné chvíle s rodinnou a priateľmi.

Dispozícia:

Zádverie, chodba, samostatné WC s umývadlom a zásobníkom na TÚV, 3 samostatné izby, kúpeľňa s klasickou vaňou a možnosťou pridať WC, komora, obývacia izba príjemne prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývačky výstup na terasu.

Cena: =234.900,- (možnosť financovania aj prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme). Energetický certifikát „B“.

Dom ostáva čiastočne zariadený podľa dohody.

Lokalita:

Jelka je príjemná a pokojná obec s kvalitnou občianskou vybavenosťou, možnosťami pre trávenie voľného času a dobrou dostupnosťou do BA, Senca, Galanty aj Dunajskej Stredy. Nachádza sa tu Materská škola aj základné školy do 9. ročníka, zdravotnícke zariadenie, pošta, viacero potravín, reštaurácie, cukráreň. Obec a jej okolie ponúka tiež rôzne možnosti pre aktívne, ale tiež pasívne aktivity. Je to najmä Malý Dunaj, ktorý preteká krajom obce a okrem rybolovu, ponúka tiež možnosti pre vodné aktivity, veľmi obľúbený je tu splav. Spomenúť treba tiež historickú technickú pamiatku, ktorou je kolový vodný mlyn a skanzen priamo v obci. 

V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9865190
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      234 900 €
  • Jednotková cena:
      2 669 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Slnečná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Jelka
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

Wealth Group Holding