Popis nehnuteľnosti

NOVINKA v PONUKE: Predaj celoročne obývateľnej rekreačnej chaty v lokalite Poždol, Veľké Uherce, v blízkosti jazera. Treba vidieť.

NOVINKA v PONUKE - Ponúkame Vám na predaj štýlovú, celoročne obývateľnú rekreačnú chatu s príjemnou atmosférou, vlastným pozemkom 572 m2, v malebnej lokalite Poždol, Veľké Uherce. Nádherné prostredie, chata je obklopená krásnymi lesmi a kopcami, nachádza sa v blízkosti jazera s čistou vodou vhodnou na kúpanie a rybolov.

Chata je 4-miestná - denná miestnosť a dve spálne, jedna miestnosť so samostatným vchodom na prízemí, je využívaná ako spoločenská miestosť s posedením. Vybavená samostatnou kuchyňou, kúpeľňou, priestrannou vonkajšou terasou s krbom, ktorá poskytuje komfortné a príjemné miesto na grilovanie, spoločné posedenie, relaxáciu s dostatočným súkromím.

Naša ponuka je ideálna pre milovníkov prírody, aktívneho oddychu, hubárčenia, rybolovu, relaxu v prírode s požiadavkou bez ďalších úprav, plne vybavená. Už toto leto môžete dovolenkovať vo vlastnej chate v nádhernom prostredí. Treba vidieť.

Pozemok celková výmera: 572 m². Zastavaná plocha: 50 m².

Pozemok je oplotený, zatrávnený, vysadené okrasné kríky, tuje, skalky, kvety, bylinky. Vstup na pozemok je z dvoch strán.

Výhodou je PARKOVANIE na vlastnom vybudovanom parkovisku – spevnená plocha pre 3 autá, so zábranou na parkovanie, situované v hornej časti so vstupom na pozemok - priamo z parkoviska.

Popis dispozície chaty:

PRÍZEMIE:

* Vináreň – spoločenská miestnosť zariadená štýlovým posedením.

* Technická miestnosť s bojlerom, v ktorej sa nachádzajú aj odkladacie police, priestor na uskladnenie náradia, dreva, samostatný vstup z prednej časti chaty.

* Vchod do chaty z terasy, zadný - vstupná chodba, priestranná denná miestnosť, zariadená ako obývacia izba s rozťahovacou sedačkou (nocľah možný pre 2 osoby), z ktorej je prístup veľkú loggiu s krásnym výhľadom na lesy a na kopce.

* Kuchynka - plne vybavená (chladnička, mikrovlnka, varná kanvica, elektrický sporák a rúra).

* Kúpeľňa s toaletou – sprcha, umývadlo.

 

POSCHODIE:

* Dreveným schodiskom so vstupom z dennej časti sa vchádza na poschodie, kde sú  situované dve samostatné zariadené spálne (kapacita 3+2 osoby).

 

Technické vybavenie nehnuteľností:

Na chate je zavedená elektrika, voda, odpad je zvedený do žumpy.

•          Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom.

•          Kúrenie elektrickými pecami v dennej časti ako aj v spálni na poschodí.

•          Elektrina komplet s platnými revíziami bez závad (7/2024).

 

Okolie: Oblasť ponúka úžasné prírodné scenérie a je ideálna pre milovníkov prírody a outdoorových aktivít. Blízka dostupnosť turistických chodníkov, cyklotrás, ideálna na krásne túry a treking. Okolité kopce ponúkajú nádherné výhľady.

*Blízke jazero, pešo dostupné, je rezervoárom pitnej vody pre oblasť Partizánske. Vhodné na kúpanie, plávanie, člnkovanie aj rybolov.

*Hubárčenie: Okolité lesy sú bohaté na hríby, milovníci hubárčenia ocenia lokalitu.

*Chránená rezervácia: V blízkosti sa nachádza chránená rezervácia, ktorá ponúka krásne doliny a bohatú flóru a faunu.

*Šport: pár minút od chaty sú dostupné tenisové kurty a basketbalové ihrisko, ktoré poskytujú možnosť aktívneho odpočinku a športovania.

Naša ponuka nehnuteľnosti je ideálnym miestom pre rodiny, páry a jednotlivcov, ktorí hľadajú únik z mestského ruchu a túžia po oddychu vo vlastnej rekreačnej chate, kde môžete načerpať energiu a vychutnať si krásu prírody.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, kúpou voľná, zariadenie a vybavenie zostáva v cene.

Cena vrátane RK: 89.990,- EUR

Občianska vybavenosť obce Veľké Uherce je na veľmi slušnej úrovni, čo prispieva k vysokej kvalite života v obci a zaisťuje, že obyvatelia ako aj návštevníci majú prístup k všetkým potrebným službám a zariadeniam. Miestne potraviny a menšie obchody sú vybavené s rôznym sortimentom, kde môžu obyvatelia nakúpiť základné potraviny a každodenné potreby. V obci je niekoľko reštaurácií a moderných pohostinstiev, ktoré ponúkajú tradičné slovenské jedlá a nápoje, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, kultúrny dom, kde sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia.

Kontakt na výhradné zastúpenie pri predaji: 4people real plus, s.r.o. s licenciou, riadny člen NARKS, Gabriela Pintérová, v prípade našej neprítomnosti a záujmu o dohodnutie termínu obhliadky, prípadne bližšie informácie nám prosíme zašlite SMS 0903 418 572, príp. Email - office@4peoplereal.sk, budeme Vás kontaktovať s možným termínom obhliadky. Ďakujeme Vám za Váš záujem. Obhliadky možné po dohode aj cez víkend.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9485589
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      89 990 €
  • Jednotková cena:
      1 059 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Poždol
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Veľké Uherce
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Partizánske
  • Štát : Slovensko

4people real plus

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
... HERRYS s.r.o.
#
  • Predaj
... KARIN & PARTNERS, s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Liptovský Mikuláš