Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj zrekonštruovaný 1-izbový apartmán s úžitkovou plochou 38,1 m2, nachádzajúci sa v prémiovej lokalite Rajeckej kotliny. Je situovaný na prízemí apartmánového domu, prislúcha k nemu i terasa s výstupom do súkromnej záhradky, parkovanie je k dispozícii priamo na oplotenom pozemku nehnuteľnosti. Apartmán bude odovzdávaný v štádiu holobyt s možnosťou dokončenia do prevedenia štandard.
Adresou nehnuteľnosti je jedinečný developerský projekt  Harmony 6 na hranici mesta Rajecké Teplice a obce Konská, ktoré sú obľúbenými destináciami lovcov turistických a wellness zážitkov. Apartmánový dom je samostatne stojacím objektom s 10 apartmánmi, disponuje oploteným pozemkom, garážami pre osobné vozidlá, parkovacími státiami, priestormi pre spoločenské posedenia, domčekom pre úschovňu športových potrieb a extra spoločnými priestormi v suteréne. Súčasťou okolia apartmánového domu budú upravené trávnaté plochy, okrasné kríky a veľa zelene, čo len umocní priateľskú komunitnú atmosféru bývania v objekte s menším počtom obytných jednotiek. Vyhľadávaný kúpeľný komplex Spa Aphrodite s vonkajšími aj vnútornými bazénmi je vzdialený približne 7 minút pešky. Krajské mesto Žilina je vzdialené iba 11 km.
PREDAJ je čerstvo spustený, na prvých kupujúcich čakajú benefity apartmánového domu ako garážové parkovanie alebo vlastná záhradka za symbolické ceny! Využite tiež, že stavebné práce sú na začiatku a požiadajte o menšie úpravy interiéru podľa svojich predstáv.
Odporučenie realitného makléra: kúpou tohto apartmánu investujete do zdravia i zážitkov, rovnako sa jedná o skvelú príležitosť zhodnotenia finančnej investície na základe príjmu z prenájmu.

DISPOZÍCIA
Okná, ktorých veľkosť zabezpečuje príjemné presvetlenie apartmánu, sú orientované na juhovýchod až severovýchod. Nehnuteľnosť tvoria nasledovné miestnosti:
- spoločenská časť /26,17 m2/ je tvorená obývacou izbou moderne prepojenou s kuchyňou, s dostatkom priestoru pre odpočinkovú časť apartmánu;
- kúpeľňa /5,13 m2/ s miestom pre umývadlo, sprchovací kút, toaletu a elektrický kotol;
- vstupná chodba a komunikačná chodba /5,42 m2/.
Výstup na terasu smerujúcu na severovýchod je zo spoločenskej časti.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Ponúkaný apartmán sa nachádza v zateplenom objekte s pozinkovanou strechou Prefa, okná Slovaktual sú zasklené izolačným trojsklom. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečované podlahovým teplovodným kúrením, pričom každý apartmán má k dispozícii vlastný elektrický kotol slúžiaci ako zdroj kúrenia a ohrevu TÚV.
Nehnuteľnosť je dokončovaná do štádia holobyt, je možné ju doviesť do prevedenia štandard, ktoré navyše zahŕňa: plávajúce podlahy a dlažby, obklad v kúpeľni, interiérové dvere a zárubne, umývadlo, wc misa, sprchovací kút.
Fotografie zariadeného interiéru apartmánu sú ilustračné, môžu slúžiť ako inšpirácia pre kupujúcich.
Zavedené inžinierske siete: obecná voda, obecná kanalizácia, elektrina.

LOKALITA
Obrovskou pridanou hodnotou investovania do kúpy apartmánu v projekte Harmony 6 je jeho poloha. Blízke centrum pôvabného kúpeľného mesta s liečebnými termálnymi prameňmi, tesná blízkosť vyhľadávaných interiérových a exteriérových bazénov i saunového sveta, čarovná príroda Rajeckej kotliny za oknami.  
Mesto Rajecké Teplice a obec Konská poskytujú pestrú občiansku vybavenosť. Pár minút chôdze sa nachádzajú predajne potravín a rozličného tovaru, reštaurácie, kaviarne, zmrzlinárne, prevádzky s rozmanitými službami, základná škola, materská škola, detské jasle, zdravotnícke zariadenia, kostol, dom sociálnych služieb a iné.
Bližšie i vzdialenejšie okolie apartmánového domu je dokonalým miestom pre dlhé prechádzky, aktívne športovanie i detské zábavky. Neďaleko sa nachádzajú nádherné kúpeľné parky v anglickom a francúzskom štýle i kúzelné Labutie jazierko. Pohodlne dostupné sú tiež tenisové kurty, luxusný hotelový komplex Spa Aphrodite s ponukou výnimočných wellness zážitkov, letné kúpalisko, minigolf. Okolitá Rajecká kotlina v sebe skrýva takmer nekonečnú ponuku možností vyžitia pre nadšencov cyklistiky, turistiky i lezenia po skalách: skanzen ľudovej architektúry Čičmany, náučný chodník Stratený budzogáň, Súľovské vrchy, Skipark Rajecká Lesná, Slnečné skaly, Lietavský hrad, betlehem v Rajeckej Lesnej, mesto Žilina a mnohé iné.

Centrum Žiliny je vzdialené 13 minút jazdy, zastávka pravidelnej autobusovej dopravy sa nachádza približne 500 m od nehnuteľnosti, železničná zastávka trate Žilina – Rajec je vzdialená asi 450 m. 

Dostupnosť nehnuteľnosti: apartmány sa rekonštruujú postupne, kolaudácia objektu je naplánovaná na jar 2025.

Cena apartmánu s DPH v prevedení „holobyt“: 110.490 € + uvádzacie cenové benefity.
Cena apartmánu s DPH v prevedení „štandard“: 120.490 € + uvádzacie cenové benefity.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014904.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9040446
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      1-izbový byt
  • Celková cena :
      110 490 €
  • Jednotková cena:
      2 900 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Konská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Rajecké Teplice
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... JKV REAL
#
  • Predaj
Člen NARKS
... ORIN REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... ARCHEUS reality Košice