Popis nehnuteľnosti

[b]Spoločnosť Prophet Real[/b] Vám ponúka na predaj samostatne stojaci murovaný dom o rozlohe 230m2 plus rozloha pivnice s garážami. Dom je postavený na pozemku o rozlohe spolu 585m2 z toho zastavaná plocha domu je 151 m2, obytná plocha domu je 230 m2 plus plocha podpivničeného priestoru, plocha terasy a jedného menšieho balkóna. Vstup do domu je z východnej strany (taktiež kuchyňa), zastrešená terasa domu a výstup z domu na pozemok sú smerom na západ. Pôvodný dom je z roku 1992, v roku 2004 prešiel kompletnou rekonštrukciou, v roku 2018 bol dom zateplený a bol inštalovaný nový plynový kotol. Suterén domu je v hĺbke polovice podlažia, prízemné podlažie je vyvýšené. Na úrovni terénu je garáž pre jedno osobné auto. V suteréne domu sa nachádza druhá garáž pre jedno auto, ktorá bola využívaná ako herňa. Z tejto garáže vstupujete do ďalších miestností a na schodisko vedúce do bytovej časti domu na vyšších podlažiach. Suterén má okrem garáže, chodbu, samostatnú toaletu s umývadlom, kúpeľňu s vaňou, technickú miestnosť s kotlom a bojlerom, knihovňu a ďalšie tri miestnosti a schodisko. Na prízemnom podlaží (zvýšené prízemie) sa nachádza vstupný priestor, izba (šatníková miestnosť), kuchyňa ktorá má svoj vlastný sklad, obývacia izba s výstupom na terasu a pozemok za domom. Súčasťou obývacej izby, je tiež krásny krb, ktorý vytvára príjemnú atmosféru a dodáva domu ešte viac charakteru. Spolu tento priestor vytvára ideálne miesto na rodinné stretnutia a spoločné chvíle strávené s blízkymi. Ďalej je na prízemí kúpeľňa s rohovou vaňou a bidetom, samostatná toaleta, spálňa (pracovňa) a schodisko. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve väčšie izby, jedna izba s balkónom, menšia izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaleta. Okná domu sú plastové, strešné okná sú Fakro, vnútorné žalúzie, okná obývacej izby majú aj vonkajšie rolety, dom je zateplený, klimatizovaný, podlahy v dome sú kombináciou – dlažba, plávajúca podlaha, betón (v suteréne, aj linoleum). Dom je napojený na kanalizáciu, má plyn (kúrenie a ohrev vody), elektrinu, mestskú vodu, nemá studňu. Mesačné náklady užívania domu sú závislé od spotreby a počtu osôb, aktuálne náklady sú približne 250,- Eur na mesiac.

LOKALITA
Dom sa nachádza v kľudnej lokalite mesta, je dobre dostupný do centra mesta vlastnou alebo mestskou hromadnou dopravou, taktiež poskytuje parkovanie pre viacero áut. Mestské časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice majú výbornú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu jasle, materské školy, základné aj stredné školy, obchody, a služby všetkého druhu, dom kultúry, kostol, pošta, reštaurácie, lekár, športové ihriská, oddychové zóny. Dom sa nachádza v tichej ulici neďaleko Malého Dunaja a Lesoparku, ideálne miesta na relax v dotyku prírody.

Túto ponuku nenájdete na žiadnej inej stránke, preto ak vás zaujala, volajte: 0904.524.043.


ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:
[b]Zabezpečujeme[/b] kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

[b]Máme k dispozícii podobné ponuky[/b] za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8536449
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      550 000 €
  • Jednotková cena:
      2 391 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Arménska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vrakuňa
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Prophet Real s.r.o.

Prophet Real s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
Člen NARKS
... A-Z REAL spol. s r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... A-Z REAL spol. s r.o.
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.