Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dom, kde sa dá prísť a bývať pohodlne bez starostí v meste a zároveň mimo rušného mestského života? Tento dom možno čaká práve na vás.

SOCHA REALITY exkluzívne ponúka pre náročných klientov moderný trojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe v lukratívnej časti v absolútnom centre mesta Veľký Krtíš. Dom bol skolaudovaný v r. 2021. Je podlažiami rozdelený na dennú časť (I. NP), nočnú časť (II. NP) a voľnočasovú časť (III. NP). V celom dome sú komplet nové plastové okná, elektrické rozvody, kamerový systém. Vykurovanie v dome je elektrickým kotlom PROTHERM RAJA 14 kW, ktorý je umiestnený v technickej miestnosti na 1. NP. Príprava TÚV je zabezpečená v elektrickom zásobníkovom ohrievači TÚV o objeme 150 l. Na prízemí je podlahové kúrenie a na vyššom podlaží sú rádiatory. Na II. NP je nainštalovaná aj klimatizačná jednotka, ktorá môže byť v chladnejšom počasí použítá aj ako vykurovacie teleso. Celý dom je zateplený (5 cm polystyrén) a má novú fasádu. Strecha je tepelne izolovaná s betónovou škridľou. Všetky kované časti sú robené na mieru a dodávajú domu eleganciu, moderný charakter vystihujúci vycibrený vkus a dôraz na detaily majiteľov. Táto nehnuteľnosti ponúka všetky výhody mesta, má všetky IS (okrem plynu, kde prípojka je na pozemku), optická sieť. Dom má vypracovaný energetický certifikát A(TÚV) a B(vykurovanie). Na všetky inštalácie boli vykonané revízie, vrátane bleskozvodu. Celkové mesačné náklady sú cca 230,- €.

Dispozícia:

1. NP – zádverie, jedáleň, kuchyňa, obývacia izba, chodba, práčovňa, technická miestnosť a schodisko.

2. NP – chodba, schodisko na do podkrovného priestoru, kúpeľňa s WC, šatník, 3 obytné miestnosti, loggia

3. NP – priestranná miestnosť, ktorá je v súčasnosti využívaná ako posilňovňa a úložný priestor po krajoch.

Popis:
Po vstupe do domu sa nachádza priestranná predizba a vstup do obývacej časti. Kuchynská časť je plynulo spojená s jedálenskou a tiež obývacou časťou. Práčovňa, ktorá sa nachádza na tomto podlaží sa využíva aj ako kúpeľňa s WC. Z kuchyne sa prechádza aj na zastrešenú priestrannú terasu (4,40 x 7,30 m), ktorá v letnom období poskytuje možnosť príjemného relaxu a spoločne strávených chvíľ s rodinou a priateľmi. Z terasy sa dá kovovým schodiskom vojsť do záhrady, ktorá je vybavená bazénom a tiež príjemným trávnikom. Tiež sa tu pod časťou terasy nachádza miesto pre domáceho kutila, prípadne sklad na rôzne náradie, ktoré je pri dome nevyhnutné.

Dreveným schodiskom sa vchádza na 2. NP podlaží sa nachádzajú 3 krásne svetlé samostatné obytné miestnosti, ktoré sú priestranné. Samozrejmosťou je aj priestranný šatník, ktorý je zariadený systémom na mieru. Tiež je tu aj hlavná kúpeľňa s WC.

V podkrovnej časti je v súčasnosti posilňovňa pre potreby domácich a tiež dostatočný priestor na odkladanie.

Parkovanie pred domom je dostatočný pre 2 autá. Vstup na pozemok je z neprechodnej ulice, kde je celkovo len 10 domov.

Bližšie informácie podáme vážnym záujemcom v našej kancelárii, prípadne na uvedenom telefónnom čísle.

Odporúčanie RK:
Táto nehnuteľnosť je určená náročného a solventným klientom, ktorí sú vyťažení a nemajú čas stavať, rekonštruovať alebo vybavovať záležitosti súvisiace s prípadnou výstavbou a chcú dom. Pozemok a dispozícia je ideálna, aby si nový majiteľ mohol oddýchnuť aj pasívne.

V prípade, ak vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás prosím a dohodnite si termín obhliadky. Kúpa nehnuteľnosti nie je jednoduchá, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Pri tomto procese čaká na neskúsených množstvo nástrah. Odložte obavy a nenechajte sa zaskočiť. My vybavíme všetky potrebné kroky, vrátane financovania vami vysnívanej nehnuteľnosti, ktoré je nastavené každému na mieru, zabezpečíme znalecký posudok, komplet servis od A po Z – zmluvy, komunikácia s bankou, kataster, prehlásenie energií, vrátane daňového priznania – daň z nehnuteľnosti v januári nasledujúceho roka.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8465843
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Za Poštou
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Veľký Krtíš
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Veľký Krtíš
  • Štát : Slovensko

SOCHA REALITY s. r. o.

SOCHA REALITY s. r. o. - naša ponuka

#
  • Predaj
... SOCHA REALITY s. r. o.
#
  • Predaj
... SOCHA REALITY s. r. o.
#
  • Prenájom
... SOCHA REALITY s. r. o.

Moderné obchodné priestory na prenájom vo VK

A.H.Škultétyho, Veľký Krtíš

  • 120 m2
#
  • Predaj
... SOCHA REALITY s. r. o.

Znížená cena-Záhradka za vodojemom VK

Osada,Veľký Krtíš, Veľký Krtíš

  • 0 m2