Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj rodinný dom v meste Hurbanovo na rovinatom pozemku o rozlohe 981 m2.
Šarm a atmosféra so štýlovým dizajnovým nábytkom, v tomto dome ponúkajú jedinečný pocit elegancie a útulnosti, ktorý očarí každého návštevníka.


DISPOZÍCIA:
Po vstupe do svetlej predsiene vás očarí pohľad na priestrannú kuchyňu a dennú miestnosť. Spálňa je prístupná cez obývaciu izbu, zatiaľ čo do kúpeľne s toaletou sa dostanete z kuchyne. Z kúpeľne je vstup do technickej miestnosti.


STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Rodinný dom postavený v 60-tých rokoch, z pálenej tehly a škvarobetónu, má valbovú strechu, na ktorej boli škridle menené v roku 1985. Približne pred ôsmymi rokmi bol dom postupne rekonštruovaný. Na začiatku sa vymenili okná, namontovali sa vonkajšie rolety, sieťky proti hmyzu, žalúzie, vymenili sa elektrické rozvody, obnovili sa stierky na stenách, obnovili sa podlahy v izbách. V apríli 2023 sa kompletne rekonštruovala kuchyňa kúpeľňa. Vo dvore je garáž s montážnou jamou a kovovými bránami, ktorá bola postavená v roku 1975. Pozemok je celý oplotený a v udržiavanej záhrade je vŕtaná studňa.


TECHNICKÝ STAV:
Vchodové, balkónové dvere a okná sú plastové, v spálni je laminátová podlaha a v obývacej izbe sú drevené parkety, v kuchyni a v kúpeľni je keramická dlažba. Toaleta je v kúpeľni, v ktorej je sprchový kút aj vaňa. V kuchyni je klimatizácia a elektrický sporák s indukčnou varnou doskou. Z kúpeľne je vstup do technickej miestnosti, v ktorej je umiestnený elektrický kotol a vedie do menšej miestnosti, ktorá je podpivničená, má balkónové dvere, ktoré umožňujú priamy výstup na dvor alebo terasu. Tieto miestnosti po úpravách je možné opätovne využiť ako obytné priestory. Ústredné kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom a TÚV elektrickým bojlerom.

INŽINIERSKE SIETE:
Rodinný dom je napojený na vodovodnú, plynovú, elektrickú prípojku. Splašková voda je vedená do žumpy. Prípojka na verejnú kanalizáciu sa nachádza pred nehnuteľnosťou.

VÝHODY:
Najväčšou prednosťou tejto nehnuteľnosti je jej stav, ktorý nevyžaduje ďalšie investície a umožňuje okamžité bývanie, možnosť využitia ďalších priestorov, upravený pozemok a garáž.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza v uličke s nápomocnými susedmi. Mesto Hurbanovo poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Je vzdialené 15 km od Nových Zámkov aj od Komárna.

NÁZOR MAKLÉRA:
Tento dom so svojím jedinečným šarmom a starostlivo obnoveným interiérom nepochybne očarí budúcich majiteľov. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po pokojnom a pohodlnom bývaní v meste, obklopený kúskom prírody. Rýchla a pohodlná dostupnosť do okolitých miest, k službám, kultúrnym podujatiam a samozrejme aj pracovným príležitostiam.


Neváhajte a príďte si pozrieť túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá môže byť vaším novým domovom.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 542 832 alebo na andreavigh@haloreality.sk. ID ponuky: KN-66926.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7887397
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      89 990 €
  • Jednotková cena:
      900 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hurbanovo
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Komárno
  • Štát : Slovensko

HALO reality Komárno

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... VN reality s. r. o.

Predaj 3 izbový byt vo Veľkom Šariši

P. O. Hviezdoslava, Veľký Šariš

  • 65 m2
#
  • Predaj
... megarealitka.sk