Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom s murovanou garážou a záhradou na ulici Kataríny Brúderovej v Bratislave III – mestská časť Vajnory, s povesťou dediny v meste. Tento útulný dom poskytuje kombináciu mestskej blízkosti a vidieckeho pokoja. Je ideálny pre mladú rodinu, ktorá si praje ostať v meste Bratislava, no zároveň ocení prednosti vidieka.

DOM

Zastavaná plocha domu je 89 m2, úžitková plocha domu je 95,6 m2. K domu ďalej prislúcha podkrovie (37 m2), plne prekrytá murovaná terasa (8,42 m2), balkón (4,18 m2) a garáž (16,5 m2). Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a podkrovia a je veľmi prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť. Jedná sa o rohový rodinný dom v zastavanej staršej časti Vajnor, kde je veľmi pokojné bývanie s výhľadmi na Malé Karpaty a bezproblémové parkovanie. Samotná stavba je tehlová. Orientácia domu je na severovýchod v prípade obývacej izby a dvoch izieb na 2. NP a na juhovýchod je orientovaná kuchyňa a spálňa na 2.NP. Dom má ideálnu polohu v rámci obce, kde sa do 5 minút pešou chôdzou dostanete do škôlky (na výber je štátna a aj súkromné škôlky), školy (cirkevná ZŠ alebo štátna ZŠ), do veľkého ohradeného detského parku, ale aj do potravín (Terno), kaviarne alebo na zmrzlinu do parku pod Lipami (centrum obce) s bohatým kultúrnym programom počas celého roka.

ZÁHRADA

Pozemok je trojuholníkového tvaru s celkovou rozlohou 359 m2. V záhrade je nainštalovaný závlahový systém, čo zabezpečuje nenáročnú údržbu trávnika a drevín. Pred domom je vysadený vzácny a krásny céder a vedľa garáže rastie strom katalpa s majestátnou korunou.

GARÁŽ

Garáž je murovaná (16,5 m2) s elektricky ovládanou bránou. Disponuje dostatočným priestorom pre zaparkovanie aj väčšieho vozidla a zároveň poskytuje dostatok úložného priestoru.

DISPOZÍCIA

1NP: Vstupná chodba (5,77 m2) je vybavená nábytkom na uloženie topánok a vrchných odevov, lavicou na sedenie, veľkým zrkadlom a oddeleným odkladacím priestorom nachádzajúcim sa pod schodiskom. Napravo od vstupu sa nachádza samostatná toaleta s umývadlom (1,43 m2). Z chodby sa vstupuje do otvoreného priestoru pozostávajúceho z presvetlenej obývacej miestnosti spojenej s jedálenským kútom (25,18 m2) a plne vybavenej kuchyne s komorou (10,48 m2). Obývacia izba je prepojená s prekrytou terasou vybavenou záhradným nábytkom a podlahou z tropického dreva IPE (8,42 m2).

2NP: Na druhom podlaží sa z chodby (4,14 m2) dostanete do všetkých izieb. Nachádza sa tam spálňa so vstavanou skriňou po celej dĺžke izby a na mieru vyrobenou policovou zostavou (13,97 m2). Zo spálne je priamy vstup na balkón (4,18 m2). Ďalej sa tam nachádzajú 2 samostatné izby. Detská izba (12,8 m2) je zariadená nábytkom na mieru a posteľou. Z izby tiež priamy vstup na balkón. Druhá, menšia izba (11,55 m2), je vybavená vstavanou skriňou vyrobenou na mieru. Z izby je nádherný výhľad na Malé Karpaty. Okrem izieb sa na poschodí nachádza aj samostatná toaleta s umývadlom a priestorom pre práčku so sušičku (2,32 m2) a samostatná priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a kúpeľňovým nábytkom (4,85 m2). V kúpeľni je umiestnený aj plynový kotol, ktorý zabezpečuje vykurovanie celého domu.

Podkrovie (37 m2): v súčasnosti slúži ako ďalší odkladací priestor, čo je ideálne pre uskladnenie sezónnych vecí alebo ďalších domácich potrieb.

ŠTANDARD DOMU


Alarm
Plynový kotol
Plastové okná s vonkajšími roletami a interiérovými látkovými žalúziami 


1. NP, ktoré spríjemňujú atmosféru domu


Masívne drevené dvere na 1.NP
Drevená podlaha vo farbe tmavý dub v obývacej miestnosti, v ostatných miestnostiach laminátové podlahy a dlažby
Kompletne vybavená kuchynská linka s barovým sedením a komorou
Vstavené skrine a nábytok vyrobený na mieru v izbách na 2. NP


LOKALITA

Vajnory sú nádhernou a pokojnou lokalitou, ktorá sa nachádza na pomedzí mesta a vidieka. Sú súčasťou hlavného mesta, no zároveň si udržiavajú svoju pokojnú atmosféru. Vajnory disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, zdravotné stredisko, viacero potravinových reťazcov, kaviarne a reštaurácie, služby. Pre milovníkov aktívneho životného štýlu je tu bohatá sieť cyklistických trás. Táto lokalita má ideálne dopravné napojenie do centra Bratislavy formou MHD (15 min do centra BA) a železnica (2 zastávky, 9 min na hlavnú stanicu). Lokalita poskytuje bezproblémové napojenie na obchvať D4/R7 a diaľnicu D1.

Dom je bez tiarch a kúpou voľný.

Tešíme sa na obhliadku s Vami!

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7283186
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Kataríny Brúderovej
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vajnory
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

Wealth Group Holding

Wealth Group Holding - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... BOSEN Bratislava
#
  • Predaj
... Enzo Real Estate Agency
#
  • Predaj
Člen NARKS
... BOND Reality
#
  • Predaj
... VAŠE REALITY s.r.o.
#
  • Predaj
... VAŠE REALITY s.r.o.
#
  • Prenájom
... VAŠE REALITY s.r.o.
#
  • Predaj
... Prophet Real s.r.o.