Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj exkluzívnu horskú chatu nachádzajúcu sa na výnimočnom mieste priamo pri zjazdovke Nová Hoľa na Donovaloch. Táto chata je situovaná v tichej lokalite, ktorá poskytuje dokonalý únik od ruchu, a zároveň je obklopená krásne udržiavaným pozemkom.

Rozloha pozemku je 939 m2, čo poskytuje dostatok priestoru pre vonkajšie aktivity, záhradu alebo relaxačnú zónu s výhľadom na okolitú prírodu. Krásne udržiavaný pozemok okolo chaty prispieva k jej atraktivite a komfortu.

Chata ponúka priestrannú obytnú plochu o veľkosti 230 m2, ktorá je rozdelená na prízemie, poschodie a suterén, čím poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie a oddych celej rodiny alebo skupiny priateľov.

Na chate sú osadené kvalitné okná značky Internorm, ktoré zaisťujú výbornú izoláciu a komfort v interiéri počas celého roka. Tieto okná sú známe svojou vysokou energetickou efektívnosťou a elegantným dizajnom.

Podlaha a nábytok sú vyrobené z masívneho dubového dreva, ktoré bolo robené na mieru. Tento detail dodáva chate jedinečný charakter a luxusný pocit. Kvalitné drevené prvky sú nielen esteticky príjemné, ale aj trvácne, odolné a je vybavená elegantnou strechou z bridlice, ktorá je nielen vizuálne atraktívna, ale aj extrémne odolná voči poveternostným podmienkam. Bridlicová strecha je investíciou do dlhej životnosti a spoľahlivosti.

DISPOZÍCIA:
Prízemie:
Pri vstupe do chaty sa nachádza praktický a priestranný walk-in šatník, ideálny na uskladnenie oblečenia a obuvi. Vedľa šatníka je situovaná samostatná toaleta. Obývacia izba je priestranná a presvetlená, s veľkými oknami, ktoré poskytujú výhľad do exteriéru a umožňujú výstup na terasu. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou, čím vzniká otvorený koncept spoločného priestoru. Dominantou miestnosti je kamenný krb, ktorý je výsledkom ručnej kamennárskej práce na mieru.

Poschodie:
Na poschodí sa nachádza spacia časť s tromi spálňami, kde každá z nich ponúka komfortný priestor na odpočinok. K dispozícii sú aj dve kúpeľne, pričom jedna zo spální má prístup na veľkorysú terasu, ktorá poskytuje nádherný výhľad a priestor na relax.

Suterén:
V suteréne chaty je umiestnená lyžiareň, ideálna na uskladnenie športového vybavenia. Okrem toho je tu aj fínska sauna so sprchovým kútom, čo vytvára priestor na relax po dlhom dni. Súčasťou suterénu je aj technická miestnosť s práčovňou, ktorá zabezpečuje praktické zázemie pre domácnosť.

Výhody teplovzdušného krbu:
Efektívne vykurovanie: Teplovzdušný krb využíva ventilátory alebo prirodzený prúd vzduchu na rozptýlenie teplého vzduchu po miestnosti alebo dokonca po celom dome. To znamená, že teplo sa neustále šíri a udržuje príjemnú teplotu vo všetkých priestoroch, nielen v blízkosti krbu.

Úspora energie: Vďaka efektívnejšiemu využívaniu tepla môže teplovzdušný krb znížiť náklady na vykurovanie, najmä v chladnejších mesiacoch. Teplovzdušné krby dokážu rýchlo vyhriať veľké priestory, čím znižujú potrebu používať ďalšie vykurovacie zariadenia.

Teplovzdušný krb v tejto chate predstavuje spojenie estetiky a funkčnosti. Okrem toho, že poskytuje príjemné teplo a prispieva k vytvoreniu útulnej atmosféry, je tiež praktickým riešením pre efektívne vykurovanie priestoru. Tento prvok zvyšuje celkovú hodnotu nehnuteľnosti a jej atraktivitu pre potenciálnych kupcov alebo rekreantov.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Chata je vo výbornom technickom stave, s dôrazom na kvalitné materiály a precízne spracovanie. Pri stavbe a zariaďovaní boli použité prírodné materiály, ako je drevo a kameň, čo prispieva k rustikálnemu a útulnému dojmu. Vnútorné priestory sú veľmi dobre udržiavané, s minimálnymi známkami opotrebenia. Veľké okná a presvetlené miestnosti pôsobia vzdušne a príjemne. Kamenný krb je dominantným prvkom, ktorý nielen esteticky dopĺňa interiér, ale tiež poskytuje príjemné teplo. Stav zariadenia, vrátane kuchyne, šatníka, a kúpeľní, je moderný a pripravený na okamžité užívanie bez nutnosti ďalších investícií.

VÝHODY:
Lokalita a okolie: Chata je situovaná v pokojnom a malebnom prostredí, ideálna na rekreáciu a oddych od mestského ruchu.
Kvalita spracovania: Vysoká kvalita použitých materiálov a remeselnej práce, najmä ručne vyrobený kamenný krb.
Vybavenosť: Suterén s lyžiarňou a saunou, priestranná terasa na poschodí, veľké presvetlené miestnosti.
Pripravenosť na užívanie: Nehnuteľnosť nevyžaduje žiadne ďalšie investície a je pripravená na okamžité využívanie.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Chata má mesačné prevádzkové náklady vo výške 160 EUR, ktoré pokrývajú energiu a ostatné základné výdavky. Okrem toho je tu poplatok 100 EUR správcovi, ktorý zabezpečuje kosenie, odhŕňanie snehu a ďalšie služby, čím vám umožňuje bezstarostné užívanie chaty bez nutnosti riešiť údržbu.

LOKALITA:
Donovaly sú jednou z najpopulárnejších rekreačných oblastí na Slovensku, nachádzajúcou sa v pohorí Nízke Tatry. Táto oblasť je známa svojou nádhernou prírodou, bohatými lesmi a širokou ponukou celoročných aktivít, čo z nej robí ideálnu destináciu pre turistov a rekreantov.

Výhody lokality Donovaly:
Šport a Rekreácia: Donovaly sú známe svojimi lyžiarskymi strediskami, ktoré ponúkajú výborné podmienky pre zimné športy ako lyžovanie, snowboarding či bežkovanie. V lete sú obľúbené turistické a cyklistické trasy, ktoré poskytujú nádherné výhľady na okolitú prírodu.

Dostupnosť: Lokalita je dobre prístupná zo všetkých hlavných slovenských miest, najmä z Banskej Bystrice a Ružomberka. Blízkosť diaľnice a kvalitné cesty zabezpečujú rýchly a pohodlný prístup autom.

Turistické atrakcie: V okolí sa nachádza množstvo zaujímavostí, ako napríklad Vlkolínec, ktorý je na zozname UNESCO, alebo Národný park Nízke Tatry, kde môžete objaviť krásy slovenskej prírody.

Investičný potenciál: Donovaly sú obľúbené nielen medzi domácimi, ale aj zahraničnými turistami, čo zvyšuje atraktivitu nehnuteľností v tejto oblasti. Chata v Donovaloch môže byť výbornou investíciou s možnosťou prenájmu počas celého roka.

Komunita a vybavenosť: Donovaly ponúkajú dostatočnú občiansku vybavenosť, vrátane reštaurácií, kaviarní, obchodov a wellness zariadení, ktoré zvyšujú komfort a kvalitu pobytu v tejto lokalite.

Donovaly sú preto vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu aktívneho oddychu, prírodného prostredia a pohodlia. Výhodou je tiež fakt, že oblasť si udržiava exkluzívnu atmosféru s rozvinutým turistickým ruchom, ale zároveň dostatočným súkromím pre majiteľov nehnuteľností.

NÁZOR MAKLÉRA:
Podľa odborného názoru makléra je táto nehnuteľnosť výnimočnou ponukou na trhu rekreačných nehnuteľností. Kombinácia moderných prvkov s tradičnými materiálmi vytvára unikátnu atmosféru, ktorá je ideálna pre rodinné rekreácie alebo víkendové úniky z mesta. Vďaka vynikajúcemu stavu nehnuteľnosti a vybaveniu, ako je sauna a priestranná terasa, má chata potenciál byť nielen miestom oddychu, ale aj lukratívnou investíciou. Blízky prístup k prírode a súkromie, ktoré nehnuteľnosť ponúka, z nej robí ideálnu voľbu pre náročných klientov hľadajúcich kvalitné a pripravené bývanie na rekreačné účely.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá vám poskytne nezabudnuteľné zážitky v prírode, a zároveň je vkusne a kvalitne zariadená, táto chata je pre vás ideálnou voľbou.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám táto chata na výnimočnom mieste ? Príďte sa na ňu pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 806 395 alebo na marianhalabuk@haloreality.sk. ID ponuky: BB-67194.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5856163
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      650 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Donovaly
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Bystrica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Banská Bystrica

HALO reality Banská Bystrica - naša ponuka

Naposledny pridané

  • PRAKTICKÝ DOM S GARÁŽOU - PODLAHOVÁ PLOCHA 109 M2

    Spišská Nová Ves, Spišská Nová Ves

    Celkovo139 050 €

  • Exkluzívne na predaj 3 izbový byt s garážou, Čečejovce

    Čečejovce, Čečejovce

    Celkovo95 000 €

  • Multifunkčná BUDOVA v meste Dolný Kubín, 1657 m2

    Dolný Kubín, Dolný Kubín

    Celkovo1 300 000 €

  • Podobné nehnuteľnosti

    #
    • Predaj
    ... BeMi realitná kancelária

    Predaj záhrada Nová Ves nad Žitavou, 10á (193-14-ERF)

    Nová Ves nad Žitavou, Nová Ves nad Žitavou

    • 0 m2
    #
    • Predaj
    ... REALITY COMFORT PD, spol. s r. o.
    #
    • Predaj
    Člen NARKS
    ... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.