Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj dva jedinečné dvojpodlažné byty, ktoré ponúkajú komfortné bývanie a možnosť vlastniť pozemok, pre oddych alebo záhradkárčenie.
Každý z bytov má celkovú podlahovú plochu 41,7 m². Prvé nadzemné podlažie má rozlohu 22,1 m² a obsahuje vstupnú predsieň (1,4 m²), otvorenú obývaciu izbu spojenú s kuchynským kútom a jedálňou (19,4 m²) a samostatnú toaletu (1,3 m²). Druhé nadzemné podlažie s plochou 19,6 m² disponuje priestrannou spálňou (14,4 m²), kúpeľňou s toaletou (3,4 m²) a schodiskom s chodbou (1,8 m²).
Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú útulný domov v modernom štýle s dôrazom na funkčnosť a komfort. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

DISPOZÍCIA:
Po vstupe do bytu sa ocitnete v príjemnej predsieni, ktorá vás prirodzene zavedie do srdca bytu – do obývacej časti prepojenej s kuchyňou. Prízemie je navyše vybavené praktickou toaletou. Schodiskom sa dostanete na poschodie, kde sa nachádza tichá spálňa ideálna pre oddych a komfortná kúpeľňa.

VYBAVENIE BYTU:
Byt je pripravený v štandardnom prevedení, ktoré zahŕňa plastové okná a bezpečnostné plastové dvere. Na podlahách nájdete kvalitnú dlažbu a v soc. zariadeniach sanitu. Kúrenie je riešené elektrickým vykurovaním. Ako bonus máte možnosť voľby medzi samostatnou záhradou, ktorá ponúka priestor pre relax, alebo garážou s menšou záhradkou pre ešte väčšie pohodlie dostatok úložného priestoru.

LOKALITA:
* Vajnory sú pokojnou a atraktívnou mestskou časťou Bratislavy, ktorá si zachovala vidiecky charakter, no zároveň ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta. Nachádzajú sa na severovýchodnom okraji Bratislavy, v blízkosti Malých Karpát, čo poskytuje skvelé príležitosti na rekreáciu a šport.
* Dostupnosť je výborná – autom sa do centra Bratislavy dostanete za približne 15 minút, a Vajnory sú tiež dobre napojené na verejnú dopravu vrátane autobusov a vlakov. Blízko sa nachádza diaľničný obchvat, čo uľahčuje cestovanie mimo Bratislavy.
Občianska vybavenosť zahŕňa všetko potrebné pre pohodlný život – v okolí sú obchody, reštaurácie, školy, škôlky, lekári, a rôzne služby. Vajnory tiež ponúkajú bohaté kultúrne a spoločenské vyžitie vrátane tradičných podujatí a športových aktivít.

CENA: 215.000€

V cene je zahrnutý právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5260677
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      215 000 €
  • Jednotková cena:
      5 156 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Baničova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vajnory
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

1.BCR s.r.o.

1.BCR s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti