Popis nehnuteľnosti

Hľadáte miesto na oddych a relax neďaleko priehrady?

Realitná kancelária Findiesel Vám dáva do pozornosti rekreačnú chatu s výhodami rodinného domu. Nachádza sa na okraji malebnej obce Nitrianske Rudno v okrese Prievidza. Nehnuteľnosť disponuje priestrannou obývacou izbou prepojenou s kuchyňou na prízemí a tromi izbami na poschodí. 

Priestor pred chatou lemuje udržiavaný živý plot a starostlivo pestované kvietky v predzáhradke. Cez nové bezpečnostné vchodové dvere vstúpime do predsiene, z ktorej sa dostaneme do priestrannej obývacej izby s krbom. Jeho teplo si môžete vychutnávať počas zimných večerov. Dominantou otvoreného priestoru obývacej izby je veľký gauč v tvare U, už spomínaný krb a na mieru vyrobené bukové točité schodisko, ktoré nás dovedie na poschodie s tromi spálňami. Spálne sú plne zariadené pre desať ľudí. Z dvoch je výstup na balkón s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. 

V kuchyni nájdeme nový kombinovaný sporák a nedávno kupovanú umývačku riadu. V kúpeľni je vaňa a dosť priestoru i na pračku. Toaleta je samostatná. V kúpeľni i na toalete je okno, ktoré zabezpečí dostatok denného svetla.

Na prízemí je podlahové kúrenie s talianskou dlažbou. Na poschodí sú radiátory a plávajúca podlaha. V obývačke je na stene nainštalované ovládanie kúrenia. Dom dokážete pohodlne vykúriť aj samotným krbom.

Na slnečnú terasu prejdeme cez francúzske okná s posuvnými dverami. Určite vás poteší vonkajší murovaný krb, kde zažijete krásne chvíle pri grilovaní s rodinou a priateľmi. Priestranná záhrada vám poskytne dostatok miesta na oddych a relax, prípadne na vyžitie vašich detí. V prednej časti záhrady môžete využiť na oddych altánok so sedením a zaťahovacou strechou. Tieň vám poskytne aj slnečník. Záhradný domček, umiestnený v zadnej časti, poslúži na uloženie záhradného náradia a dreva na kúrenie.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. Po dohode s majiteľmi zostáva aj nafukovacia vírivka pre šesť osôb.  

Chata je napojená na obecný vodovod, plyn, elektriku a odpad je vedený do kanalizácie. 

Ako súčasť pozemku sú vytvorené aj 3 parkovacie miesta. 

Bezpečnosť a istotu zabezpečuje alarm, na ktorý je chata napojená. 

Rekreačnú chatu môžete plnohodnotne využívať ako rodinný dom na celoročné bývanie. 

Obec Nitrianske Rudno je od mesta Prievidza vzdialená len 15 minút autom. Táto lokalita je žiadaná hlavne kvôli pokoju a relaxu, ktorý Vám príroda Rudnianskej kotliny poskytne. Oblasť je vyhľadávaná aj z dôvodu športového a oddychového vyžitia. Priehrada Nitrianske Rudno nám ponúka množstvo aktivít, vrátane campingu a vodných športov. Nájdete tu vodné bicykle i paddleboardy. Zahráte si tu futbal, tenis, plážový volejbal. Do obce vedie autobusová  doprava.

No a na záver, kto by nepoznal neďaleké mesto Bojnice /len 10min autom/. Samotné mesto so skvelými reštauráciami, zoologická záhrada, kúpalisko Čajka a krásny Bojnický zámok vám poskytnú dostatočné kultúrne a spoločenské vyžitie počas celého roka. V kúpeľoch si môžete dopriať bahennú liečbu aj relaxačnú masáž.

Neváhajte a začnite si užívať čo najskôr šťastné a pokojné chvíle v chate, ktorá Vám poskytne pohodlie rodinného domu v lone prírody.

Volajte ešte dnes na tel. číslo 0918978796.

Prajem Vám pekný deň,

Ing. Jana Kuklová
realitný maklér

tel.: +421 918 978 796 
e-mail: kuklova@findiesel.sk
www.findiesel.sk 
Riešenie pre Váš spokojnejší život.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4957567
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      235 000 €
  • Jednotková cena:
      2 043 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Hlavná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nitrianske Rudno
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Prievidza
  • Štát : Slovensko

Findiesel s.r.o.

Findiesel s.r.o. - naša ponuka