Popis nehnuteľnosti

Hľadáte pokojné a malebné miesto na bývanie alebo dovolenku? Potom je Les Marines pre vás ideálnym miestom! Táto očarujúca lokalita sa nachádza na pobreží Costa Blanca v Španielsku a ponúka všetko, čo potrebujete pre relaxačný a nezabudnuteľný život. 

Realitná kancelária RE/MAX vám ponúka tento očarujúci apartmán s 2 spálňami a 2 kúpeľňami. Apartmán má otvorenú, svetlú kuchyňu so všetkým vybavením a veľkú terasu s výhľadom na spoločný vnútroblok. Celý projekt je navrhnutý v modernom štýle a umiestnený v lokalite čo najbližšie k pláži, aby poskytol ideálne prostredie pre oddych. 

Okrem toho má nehnuteľnosť priamy prístup na pláž vzdialenú len 25 metrov, bazén pre deti a dospelých, garáž a sklad v suteréne. Privilegovaná poloha vám umožní mať všetko, čo potrebujete na dosah ruky: reštaurácie a supermarkety v blízkosti. A ak chcete preskúmať čaro Denii, verejná doprava vás rýchlo dopraví do centra mesta po pobreží. 

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

* Typ: 3 izbový apartmán
* Spálne: 2 + obývacia izba s jedálenskou časťou
* Kúpeľne: 2
* Vybavený apartmán spotrebičmi a nábytkom
* Kúrenie: Teplé/Studené
* Úžitková plocha: 55 m 2
* Zastavaná plocha: 64 m 2
* Postavené: 2020
* Terasa: 45 m 2
* Spoločný bazén vo vnútrobloku
* Otvorená terasa: Áno
* Garáž: Áno
* Výťah: Áno
* Výhľad: Na more
* Orientácia: východ
* Dobrý prístup a infraštruktúra
* Oblasť: Les Marines

LOKALITA

Pláže:
Les Marines je preslávené svojimi krásnymi piesočnatými plážami, ktoré sú ideálne na kúpanie, opaľovanie a vodné športy. Vďaka plytkej vode a jemnému piesku sú pláže ideálne pre rodiny s deťmi.

Príroda:
Okrem pláží má Les Marines aj krásnu prírodnú scenériu. V okolí sa nachádzajú malebné kopce, ktoré ponúkajú úchvatné výhľady na pobrežie a Stredozemné more. Milovníci turistiky a cyklistiky si tu prídu na svoje vďaka sieti značených chodníkov a cyklotrás.

Aktivity:
V Les Marines si každý nájde to svoje. Okrem kúpania a opaľovania sa môžete venovať rôznym aktivitám, ako je potápanie, šnorchlovanie, windsurfing, kitesurfing a rybolov. V okolí sa nachádza aj niekoľko golfových ihrísk a tenisových kurtov.

Gastronómia:
Les Marines ponúka širokú škálu reštaurácií a barov, kde si môžete vychutnať typické španielske jedlá aj medzinárodnú kuchyňu. Vyskúšajte čerstvé morské plody, paella, tapas a mnoho ďalších chutných jedál.

Služby:
V Les Marines nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný život, vrátane obchodov, supermarketov, lekární,bánk a pošty. V obci sa nachádza aj niekoľko škôl a materských škôl.

Doprava:
Les Marines je ľahko dostupné autom, autobusom alebo vlakom. Najbližšie letisko sa nachádza v Alicante,ktoré je vzdialené približne 60 kilometrov.

Ak hľadáte pokojné a malebné miesto na bývanie alebo dovolenku, Les Marines je pre vás ideálnou voľbou.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4439969
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      315 000 €
  • Jednotková cena:
      5 727 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Španielsko

RE/MAX Vista

RE/MAX Vista - naša ponuka