Popis nehnuteľnosti

Apartmány z ktorých si môžete vychutnávať výhľad na Stredozemné more. Novostavba ktorá bude dokončená v lete 2024  pozostáva z 24 domov navrhnutých z najkvalitnejších materiálov a priestranných terás, z ktorých môžete vidieť a počuť more. Interiér domov je priestranný a dispozícia ponúka svetlé a pohodlné priestory, ktoré vyhovujú modernému životnému štýlu.

Tento konkrétny aoartmán s 2 spálňami a 2 kúpeľňami má krytú terasu, z ktorej si takisto môžete užívať  výhľad na more. Vďaka kvalitným materiálom sa pri návrhu apartmánov dbalo na ich rozmiestnenie tak, aby sa čo najlepšie využil priestor, vetranie a svetlo. 

Jeho umiestnenie a orientácia boli   sa čo najlepšie využilo prirodzené svetlo, ako aj nádherné vetranie v dome. Spoločné priestory ponúkajú všetko, čo potrebujete na to, aby ste si mohli vychutnať stredomorské podnebie. Nemôžete vynechať fantastický bazén, kde sa môžete ochladiť a zaplávať si, vedľa veľkého zeleného priestoru s ležadlami a slnečníkmi, kde môžete relaxovať, opaľovať sa a užívať si s priateľmi a rodinou. Okrem toho je v rezidencii k dispozícii ihrisko. 

Arenales del Sol je jednou z najpokojnejších pláží v Stredomorí. Táto oblasť má dlhú promenádu k pláži El Carabassí, ako aj očarujúce drevené chodníky, ktoré vedú až k morskému pobrežiu. Arenales del Sol má zaslúženú modrú vlajku vďaka prirodzenosti a podstate nedotknutej pláže, na ktorej si môžete vychutnať jedinečné chvíle.

Okrem námorného charakteru sa táto obytná oblasť nachádza aj v blízkosti Clot de Galvany, krásneho prírodného miesta. Vďaka veľkej rozmanitosti pôvodnej flóry a fauny si budete môcť užiť príjemné dni na túrach s rodinou a priateľmi len pár minút jazdy autom od vášho nového domova.  Okrem toho sa rezidencia nachádza približne 16 km od centra Elche a 13 km od Alicante, dvoch miest, ktoré majú všetky služby a zariadenia na trávenie voľného času, ktoré potrebujete na strávenie príjemného a zábavného dňa v meste.

Arenales del Sol v Elche ponúka všetky služby v okolí potrebné pre pokojný život, ako aj rôzne možnosti trávenia voľného času a stravovania.

Podnebie: 

Podnebie na pobreží Costa Blanca, ktoré sa často považuje za najlepšie v Európe, umožňuje zdravý životný štýl , mnoho športových a rekreačných zariadení, s turistickými a kozmopolitnými mestami, ktoré sa vyznačujú poskytovaním prvotriednych služieb, z ktorých niektoré sú exkluzívne a považované za skutočný luxus. Sú určené pre náročných klientov, ktorí hľadajú kvalitu a blízkosť.  

Na pobreží Costa Blanca je viac ako 300 slnečných dní v roku. Raj s vynikajúcim spojením do celej Európy. Letisko Alicante-Elche má zázemie a jednoduchý a pohodlný prístup z ktoréhokoľvek miesta v provincii. 

Okolie:  

Pobrežie Costa Blanca ponúka jedinečnú kvalitu života v krásnom prostredí na brehu Stredozemného mora, obklopené horami a bujnou vegetáciou.  Okrem golfových ihrísk a prístavov, ktoré si môžete vychutnať na celom pobreží, ponúka táto oblasť aj možnosť lyžovania v neďalekých pohoriach Sierra Nevada, Javalambre alebo Valdelinares, ktoré sú rajom pre milovníkov zimných športov s krásnou prírodnou scenériou. Pobrežie Costa Blanca ponúka jedinečne bohatý životný štýl, kde sa najlepšie pláže a zátoky Stredozemného mora spájajú s vnútrozemím plným hôr a dedín, ktoré ukrývajú kultúru a historické pamiatky, ktoré sú jedinečné na celom svete.  

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2347490
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      306 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Španielsko

ARTLIFE s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Victory Investments s.r.o.
#
  • Predaj
... HALO reality Banská Štiavnica
#
  • Predaj
... VAŠA spoločnosť, s.r.o.