Popis nehnuteľnosti


Exkluzívne Vám ponúkame NA PREDAJ trojpodlažný rodinný dom, výnimočné bývanie s nadštandardným komfortom a s priestranným pozemkom v skvelej lokalite prispôsobené potrebám a očakávaniam každej rodiny, situovaný priamo v meste Trebišov.

Ak hľadáte oázu pokoja a zároveň chcete mať na skok do centra tak táto ponuka je pre Vás. Nehnuteľnosť je situovaná mimo hlavných ulíc okresného mesta, na ul. Palárikova, vo vyhľadávanej lokalite IBV v centrálnej časti mesta. Tento kvalitný tehlový dom s premyslenou dispozíciou Vás presvedčí, že v ňom chcete žiť.

Pozemok:
Celková výmera pozemku: 917 m²
Šírka pozemku: 24 m
Dĺžka: 38 m

Pozemok je slnečný, má udržiavaný, pestovaný trávnik s automatickým zavlažovaním a nádhernú upravenú záhradu s množstvom kvetov.

Rodinný dom:
Úžitková plocha: 407,89 m²
(1. PP – 137,1 m², 1.NP – 137,1 m², 2. NP – 133,69 m²)
Zastavaná plocha: 128 m²

Orientácia okien z hlavných miestností je v smere Juh, Východ a Západ.

Rodinný dom bol komplexne modernizovaný, ponúka pocit jedinečnosti. Každý krok do domu Vás presvedčí o jeho nadštandardnej priestrannosti.  Je dostatočne veľký aby poskytol priestor a súkromie všetkým členom rodiny. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2005, kde z pôvodného rodinného domu  boli zachované iba základové konštrukcie, obvodové zvislé nosné konštrukcie, stropy a strešná konštrukcia. Ostatné konštrukčné prvky, krytina strechy, fasáda, omietky, vnútorné keramické obklady, rozvody inštalácií, ohrev teplej vody, sanita, schody, dvere, okná, podlahy a zariaďovacie predmety boli vymenené.

Exteriér domu je zelenou oázou, ktorú si zamilujete na prvý pohľad. Nádherne upravená záhrada, kde budete chcieť tráviť príjemné letné dni. Na pozemku okrem rodinného domu sa nachádza aj Záhradný domček (22,99 m²), ktorý dispozične obsahuje pracovnú kuchyňu a sklad náradia. K záhradnému domčeku je pristavaný altánok z drevenej konštrukcie s pultovou strechou prekrytou plechovou strešnou krytinou, betónovou dlažbou a elektroinštaláciou. V altánku sa nachádza aj murovaný krb.

Dispozícia Rodinného domu:
1. PP – chodba so schodiskom, garáž, šatník, posilňovňa, komora a kotolňa s kuchyňou
1. NP – chodba so schodiskom, predsieň, obývačka prepojená s kuchyňou, izba, samostatné WC
2. NP – Spálňa s 2 balkónmi, 2x Izba, kúpeľňa s wc a šatník

Materiál domu: tehla
Zateplenie: polystyrén
Strecha: plechová, plochá, dvojplášťová, PVC fólia
Fasáda: škrabaný brizolit, časť domu s dreveným obkladom
Stropy: s rovným podhľadom betónové monolitické, prefabrikované a keramické
Schodisko: liate terazzo, betónová, keramická dlažba
Vnútorné omietky: vápenné štukové, stierkové plsťou hladené
Okná a exteriérové dvere: plastové
Exteriérové žalúzie s el. ovládaním zo Západnej strany domu

Na 2. NP v izbách sú osadené klimatizačné jednotky značky LG.

Inžinierske siete:
Voda – verejný vodovod
- na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa vystužená s betónovými skružami slúžiaca ako zdroj úžitkovej vody (hĺbka: 7 m, priemer: 1000 mm)
Elektrina
Plyn
Odpad - kanalizácia
Vykurovanie: plynový kotol – radiátory; na prízemí podlahové kúrenie, na každom poschodí termostat
- kozub s vyhrievacou vložkou
Bleskozvod
Zabezpečovací systém – Alarm, predpríprava na osadenie videovrátnika.

Pozemok je rovinatý a kompletne oplotený. Plot od ulice je murovaný z plotových tvárnic na betónovej podmurovke. Súčasťou oplotenia je aj kovová plotová bránka a brána na diaľkové ovládanie s el. pohonom.

Parkovanie je zabezpečené pre viacero automobilov hneď pri vstupe do domu, na spevnenej ploche, čo zaisťuje bezpečnosť a pohodlie pre Vás a Vašich hostí.

Vzhľadom k polohe nehnuteľnosti, veľkosti domu a pozemku, nehnuteľnosť ponúka široké možnosti využitia. Či už sa rozhodnete v ňom bývať a využívať ho ako veľkorysé rodinné sídlo, zriadenie prevádzky, kancelárskych priestorov na výbornej adrese, alebo ho využijete ako investičnú príležitosť...ani s jedným zámerom neurobíte krok vedľa.

Rodinný dom je postavený na ul. Palárikovej v Trebišove, len 2 min. pešou chôdzou do centra mesta. Lokalita kde je nehnuteľnosť situovaná sa nachádza v blízkosti oddychovej zóny mesta – mestský park, kúpalisko, zimný štadión, futbalový štadión,...Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí domu je okresný úrad, mestský úrad, detské jasle, materská škola, základná škola, stredná škola, kostol, dom kultúry, športové ihriská, banky, obchodné domy, nemocnica s poliklinikou, hotely. Dopravné spojenie je zabezpečené prímestskou autobusovou dopravou, železničnou dopravou a taxislužbou. Do 25 km sú vzdialené aj ďalšie okresné mestá regiónu a to Michalovce a Vranov nad Topľou. Od krajského mesta Košice je lokalita vzdialená približne 50 km.

Nehnuteľnosť je komplexne modernizovaná, veľmi dobre dispozične riešená. Ponúka komfortné bývanie aj pre náročného klienta v atraktívnej lokalite v meste Trebišov s vynikajúcou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Táto nehnuteľnosť je skutočne ideálnym miestom pre vybudovanie vášho vysnívaného sídla, kde sa môžete venovať rodine a užívať si pokojný život priamo v meste.

CENA: 368.000,-€


Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.


Neváhajte ma kontaktovať a objavte všetky výhody a detaily, ktoré tento dom ponúka.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4431537
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      368 000 €
  • Jednotková cena:
      902 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Palárikova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trebišov
  • Kraj : Košický
  • Okres : Trebišov
  • Štát : Slovensko

Simone Property

Simone Property - naša ponuka

#
  • Predaj
... Simone Property
#
  • Predaj
... Simone Property
#
  • Predaj
... Simone Property
#
  • Predaj
... Simone Property

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... REAL PROPERTY & CONSULTING s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... ORIN REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... RAYMANN REAL s.r.o.