Popis nehnuteľnosti

Hľadáte únik z mestského ruchu, ale nechcete sa vzdať výhod kompletnej občianskej vybavenosti? Táto murovaná chata v Bratislave, v časti kat. úz. Záhorská Bystrica, je pre Vás ideálnym riešením. Nachádza sa v príjemnej lokalite Plánky, len 5 minút autom od ruchu mesta, a ponúka dokonalú kombináciu prírody a dostupnosti.





Kľúčové vlastnosti chaty:





Stabilné základy: Chata je postavená na pevných betónových základoch, čo je v dnešnej dobe nesmierne cenné.V prípade zriadenia celoročného bývania k dispozícií /pri navŕtaní studne/, výdatný zdroj podzemnej pitnej vody.Dobré dispozičné riešenie pre rozšírenie pôdorysu stavby za účelom stavby rodinného domu.Úchvatné prostredie: Chata je umiestnená v tichej prírodnej oblasti, obklopená stromami, ktoré poskytujú pocit úplnej samoty. V okolí je len pár susedov, vysoké stromy zabezpečujú maximálne súkromie, takže budete mať pocit, akoby ste boli sami v prírode.Oceníte aj kvalitu vzduchu s vyššou vzdušnou vlhkosťou a nízkou prašnosťou.Výborná lokalita: časť Plánky - tesná blízkosť mestskej časti Lamač, kat. úz. Záhorská Bystrica je známá svojou pokojnou atmosférou a skvelou dostupnosťou. Plánky ponúkajú možnosť celoročného bývania v blízkosti prírody.Perfektné pre letné úniky: Vzhľadom na stále teplejšie letá je táto chata ideálnym miestom na schladenie a oddych mimo mestského ruchu.Možnosť rozšírenia: Po obdržaní územnoplánovacej informácie (UPI) bude k dispozícii informácia ohľadom možnosti rozšírenia chaty, čo Vám umožní prispôsobiť nehnuteľnosť Vašim potrebám a predstavám.Parametre:

Celková výmera pozemku: 406m2

Zastavaná plocha: 32m2

Orientácia: juhozápad

Podpivničená

Elektrická prípojka: áno

Vek: 1966

Cesta: priamo ku chate vediet spevnená asfaltová cesta





Lokalita: Chta sa nachádza v obytnej časti Plánky m.č. Lamač, je na hranici so Záhorskou Bystricou z tohto dôvodu chata spadá pod katastrálne územie Záhorska Bystrica. Je to obľúbená lokalita blízko Bratislavy, ktorá ponúka kombináciu mestského komfortu a prírodnej krásy. Časť Plánky, kde sa chata nachádza, sú známe svojou výbornou polohou – blízkosť obchodov, reštaurácií a ďalších služieb je len krátkou jazdou autom. Okolie je bohaté na turistické chodníky, lesy a prírodné krásy, čo z neho robí ideálne miesto na relax a aktívny oddych.





5 dôvodov, prečo si kúpiť túto chatu:

Ideálna poloha: Len 5 minút autom od kompletnej občianskej vybavenosti v Bratislave.Úplné súkromie: Vysoké stromy v okolí zabezpečujú pocit úplnej izolácie a súkromia.Stabilná konštrukcia: Pevné betónové základy poskytujú dlhodobú stabilitu a bezpečnosť.Rekreačné možnosti: Blízkosť turistických trás, lesov a prírodných krás.Rastúca hodnota nehnuteľností: Výhodná investícia do budúcnosti vzhľadom na zvyšujúci sa záujem o bývanie v prírodných lokalitách.



Táto chata predstavuje skutočnú oázu pokoja a pohodlia, ktorá Vám umožní uniknúť z mestského zhonu, pričom zostanete v blízkosti všetkých potrebných služieb a výhod. Nechajte sa zlákať touto jedinečnou príležitosťou!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 120798

Cena: 154 500 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4280136
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      154 500 €
  • Jednotková cena:
      4 828 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Plánky
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.