Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestrannú 6-izbovú rodinnú Vilu s veľkým slnečným pozemkom v obci Nová Ves, vzdialenej len 5 km od okresného mesta Veľkého Krtíša. Dom je postavený na svahu a nachádza sa v pokojnej časti obce, s rozlohou pozemku 1671m2 obklopenej prírodou. Je vhodný pre ľudí, ktorí si radi oddýchnu na terase s krbom a vírivkou alebo pri starostlivosti o záhradu.

DISPOZÍCIA: V dome sa nachádza 6 izieb + 2 kuchyne, špajza, 2 kúpeľne (z toho jedna s WC), samostatné WC, predsieň, kotolňa, dielňa, technická miestnosť, 2 garáže, balkón pozdĺž izieb na poschodí, terasa, prístrešok pre auto a ďalšie.
Celková plocha pozemku je 1671m2, z toho zastavaná plocha je 492m2, úžitková plocha domu je 208,97m2, plocha terás 60,22m2, balkón 13,71m2 a 2 garáže spolu 30,23m2.
Kaskádová VILA - prízemie a pol poschodia, 1. a 2. poschodie sa sčasti prelínajú. Vzhľadom na rozľahlosť nehnuteľnosti je možnosť využitia domu pre 2 bytové jednotky, prípadne kombinácia rezidencia a komerčné využitie pre podnikanie. Vila ponúka trojgeneračné bývanie a ešte stále ostáva dosť miesta.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom bol postavený v roku 1993, obvodové múry sú z kvádrov a vnútorné priečky z tehál, strecha je spádová. Dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu, plyn, na pozemku je aj vlastná výdatná studňa.
Dom prešiel rekonštrukciou strechy, boli v ňom vymenené okná, vstupné dvere a garážová brána na diaľkové ovládanie. Posledná úprava prebehla 2021 - prestrešenie terasy a prístrešok parkovania plechovou krytinou.
Kúrenie v dome je plynové (nový kondenzačný kotol) alebo alternatívne krbom s novou vložkou, ktorá je napojená na ústredné kúrene alebo pieckou na drevo. Teplá voda je zabezpečovaná kombinovaným ohrevom, buď plynom alebo elektrinou. V celom dome je optický internet.
Podlahy sú plávajúce v izbách a keramická dlažba.

VÝHODY: Dom sa predáva so zariadením v cene alebo s možnosťou vypratania nevstavaných častí. V kuchyniach sú kuchynské linky vyrobené na mieru so spotrebičmi (zabudované: umývačky riadu, elektrický sporák, digestor a nezabudované: chladnička s mrazničkou, mikrovlnné rúry, plynové sporáky) a v jednotlivých miestnostiach je dostatok úložného priestoru, na terase je záhradný nábytok, zbojnícky krb, vírivka a záhradná sprcha.
Vedľa domu je prestrešené státie na auto, pod terasou domu je miestnosť na odkladanie náradia. Na pozemku je pôvodná klenbová pivnica (dom je nepodpivničený), v samostatne oplotenej časti pozemku je vytvorené zázemie pre hospodárske a domáce zvieratá. Na záhrade rastú ovocné stromy a to jablone, hrušky a aj Japonské hrušky, tiež čerešne, nektarinky, broskyne, slivky, marhule, moruša, kiwi, vinič, bobulové ovocie a iné. Okrem toho aj bambus a figy.
Chovajú sa tu aj krásne zajace a domáca hydina, ktorým sa tiež veľmi dobre darí.
Dom je zabezpečený alarmom s hlásením narušenia cez ústredňu na telefón. Dom je orientovaný na východ a západ, čo mu zabezpečuje dostatok denného svetla.
Pozemok je oplotený, z prednej časti kovaným okrasným plotom a bránou.
Strecha je rovná, 3vrstva horná je Sklobit (asfaltová hmota).

MESAČNÉ NÁKLADY: LEN 150€

LOKALITA: VN Sklabiná pár km, na bicykli do obchodu vo Veľkom Krtíši, celoročný Aquathermal Dolná Strehová pár kilometrov. Krupinská a Cerovská vrchovina relax na dennú túru od hubárčenia cez nové cyklotrasy, Hrušovská paráda, Maďarsko do 15km.... Tu je jednoducho na každú stranu všetko.

NÁZOR MAKLÉRA: Táto Vila je celoživotné dielo vrúcnych majiteľov, ktorý každý svoj aj posledný cent vložili do tejto nehnuteľnosti. Vďaka veľkej trpezlivosti a láske gazdiny dokážu pestovať v záhrade pre nás exotické rastliny, ako je kiwi, bambus, figy až po Japonské hrušky. Kde na druhej strane gazda a kutil v jednej osobe, vycibril dom od kúrenia, krbu, cez strechu, omietky, zariadenie, terasu, klembovú pivnicu na maximálnu úroveň.
Toto všetko cítiť v tejto nehnuteľnosti, ja sám som sa cítil vďaka atmosfére ako doma a neviem ani ako som tu strávil 5 hodín.
Zariadenie a vybavenie je podľa môjho názoru je na na úrovni 1/3.


.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 454 020 alebo na michaljanciar@haloreality.sk. ID ponuky: VK-67623.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7864623
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      179 000 €
  • Jednotková cena:
      852 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nová Ves
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Veľký Krtíš
  • Štát : Slovensko

HALO reality Lučenec

Podobné nehnuteľnosti