Popis nehnuteľnosti

[i]RadoReality[/i] Vám ponúka na predaj [b]priestranný[/b] 6-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Bratislave v časti [b]Podunajské Biskupice[/b] na ulici Devätinová. Dom sa nachádza na [b]pozemku[/b] s rozlohou [b]315 m²[/b] a [b]úžitková plocha[/b] domu je [b]284 m²[/b].

Dom bol [b]skolaudovaný[/b] v roku 2008 a odvtedy je obývaný [b]prvými[/b] a [b]jedinými majiteľmi[/b]. Nehnuteľnosť pozostáva z [b]troch podlaží[/b]: suterén, prízemie a prvé poschodie. Na každom poschodí sa nachádzajú [b]dve veľkometrážne izby[/b]. Na prízemí a prvom poschodí sa nachádzajú [b]kúpeľne[/b] s [b]toaletou[/b]. Suterén je možné využiť aj na [b]podnikateľské účely[/b], keďže je možné zriadiť ďalšiu kúpeľňu. Aktuálne sa suterén využíva na [b]uskladnenie[/b] osobných vecí a ako [b]pracovňa[/b]. Je tu možnosť vytvoriť [b]saunový priestor[/b], nakoľko sa v suteréne nachádza predpríprava na saunu.

Dom aktuálne nedisponuje krbom, avšak je tu možnosť ho dorobiť, nakoľko sa tu nachádza [b]predpríprava na krb[/b], aj z vnútornej, aj z vonkajšej strany. Vykurovanie je zabezpečené [b]plynovým kotlom[/b], pričom v miestnostiach sa nachádzajú radiátory a v obývačke s kuchyňou je [b]podlahové kúrenie[/b]. Dom sa predáva [b]čiastočne zariadený[/b]. Na pozemku je možné parkovať dve autá a pred domom sa bez problémov zmestia ďalšie dve autá. [b]Mesačné náklady[/b] na užívanie domu sú pre dve osoby [b]230 €/mesačne[/b].

Podunajské Biskupice ponúkajú bohatú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečuje pohodlný a komfortný život. Na ulici Devätinová a v jej blízkosti sa nachádzajú základné školy, materské školy a gymnázium, všetky v dosahu 10-15 minút chôdze. Obchody, ako sú supermarkety a menšie potraviny, sú vzdialené len 5-10 minút autom. V okolí nájdete aj lekárne, zdravotné stredisko a poštu. Verejná doprava je dobre dostupná, s autobusovými a trolejbusovými zastávkami v blízkosti, čo umožňuje jednoduché spojenie s centrom Bratislavy. Okrem toho sú v okolí reštaurácie, kaviarne a parky, ktoré poskytujú príležitosti na oddych a rekreáciu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:
[b]Rastislav Horňák[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel.: +421 950 440 748[/b]
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4165924
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      480 000 €
  • Jednotková cena:
      1 690 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Devätinová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Podunajské Biskupice
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

RADO Reality