Popis nehnuteľnosti

Directreal Office - Predstavujeme vám exkluzívny 6-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v jednej z najprestížnejších častí Ivanky pri Dunaji. Táto nehnuteľnosť kombinuje priestrannosť, nadčasový dizajn a vynikajúcu lokalitu, čím poskytuje ideálny domov pre viacčlennú rodinu alebo luxusné sídlo firmy.

Dom stojí na veľkom, rovinatom pozemku s rozlohou 1293 m² a rozmermi 63 x 20 metrov, čo poskytuje množstvo priestoru na vonkajšie aktivity a oddych. Zastavaná plocha domu je 167 m² a celková úžitková plocha dosahuje 220,25 m², z toho obytná časť predstavuje 184 m². Tento dvojpodlažný dom bol skolaudovaný v roku 2009 a odvtedy bol starostlivo udržiavaný, vďaka čomu sa nachádza vo vynikajúcom stave.

Vstupná časť domu vás privíta priestrannou halou, ktorá vedie do dennej zóny. Moderná obývacia izba s dizajnovým krbom ponúka dostatok priestoru na rodinné posedenia alebo spoločenské stretnutia. Okná po celej dĺžke izby zabezpečujú prirodzené osvetlenie a poskytujú výhľad na terasu a krásnu, starostlivo udržiavanú záhradu. Táto záhrada je ozdobená vkusne vysadenými drevinami, ktoré dotvárajú celkový dizajn, poskytujú súkromie a vytvárajú ideálne prostredie na oddych.

Elegantná jedálenská časť je prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená najmodernejšími spotrebičmi a nadčasovými materiálmi. Vďaka tomu je príprava jedál nielen praktická, ale aj príjemná.

Nočná časť domu ponúka viacero izieb, ktoré sú vkusne zariadené a poskytujú maximálne pohodlie. Hlavná spálňa na prízemí je priestranná a svetlá. Detské izby sú kreatívne zariadené, každá s vlastným charakterom, čo poteší aj najmenších členov rodiny.

Kúpeľne v dome sú moderné a nadčasové, vybavené kvalitnými materiálmi a sanitou. Celkovo je dom plne zariadený a predáva sa vrátane nábytku, ktorý je vo výbornom stave. Interiér si zachoval svoj pôvodný dizajn, ktorý je nielen štýlový, ale aj funkčný, čo zabezpečuje pohodlie pre dlhé roky.

Ďalšou výhodou domu je priestranná dvojgaráž s dostatkom miesta na dve autá a možnosťou parkovania ďalších vozidiel na pozemku. V exteriéri sa nachádza aj záhradný altánok, ktorý je ideálny na letné grilovačky alebo oddych v tieni.

Dom je vybavený modernými technológiami a inžinierskymi sieťami, vrátane elektriny (220/380 V), plynu, kanalizácie, studne, káblovej televízie a vysokorýchlostného internetu. Kúrenie je plynové s podlahovým vykurovaním, čo poskytuje maximálny komfort počas zimných mesiacov.

Pre milovníkov aktívneho životného štýlu je v okolí množstvo cyklistických trás a príležitostí na prechádzky v prírode. Lokalita Ivanka pri Dunaji je veľmi vyhľadávaná pre svoj pokoj a zároveň výbornú dostupnosť do Bratislavy.

Energetický certifikát budovy je triedy B, čo znamená nízke náklady na vykurovanie a ohrev teplej vody. Tento dom predstavuje ideálnu investíciu pre tých, ktorí hľadajú komfortné a luxusné bývanie alebo reprezentatívne sídlo firmy na prestížnej adrese.
Počet izieb: 6.izbový
Celková úžitková plocha m2: 220.25
Plocha obytnej časti m2: 184
Výmera pozemku m2: 1293
Zastavaná plocha m2: 167
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: 63 x 20
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2009
Rok poslednej rekonštrukcie: 2009
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Studňa,Káblová televízia,Internet
Kúrenie: Plynové,Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 2
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Dvojgaráž
Alarm: Áno
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: Krb,Záhradný altánok,Klimatizácia,Terasa
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:
Energetický certifikát budovy: Trieda B
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE): Trieda B
Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda B


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oWt

Kontakt na makléra:
Marián Paták
+421918410663
m.patak@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3764826
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Lipová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Ivanka pri Dunaji
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Directreal Office

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... BOND Reality

Rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami

Ivanka pri Dunaji, Ivanka pri Dunaji

  • 215 m2
#
  • Predaj
... CORALI Real s. r. o.
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... BOND Reality
#
  • Predaj
Člen NARKS
... BOND Reality