Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe mimo hlavnej cesty, ktorý sa nachádza v centre obce Nová Dedinka, 6 km od Senca a len 22 km od hlavného mesta Bratislavy za akciovú, bezkonkurenčnú cenu - iba 1.590,-€/m² Dom má veľkorysú úžitkovú plochu až 172 m², je ideálne riešenie pre tých čo majú radi veľký priestor, pričom samostetne stojaci dom o tejto výmere by bol mimo ich finančného rozpočtu. Prídte sa pozrieť a presvedčte sa sami. Dom je postavený na pozemku o veľkosti 240 m². K domu prislúcha terasa o výmere 17m² a 2 parkovacie miesta pred domom, budú oddelené zeleňou. V zadnej časti domu vlastný oplotený pozemok, na ktorom môžete osadiť bazén, zeleň, či záhradný nábytok a nerušene tráviť čas s rodinou, či v kľude popíjať rannú kávu.

DISPOZÍCIA PRÍZEMIE:
- obývacia izba
- kuchyňa
- samostatné WC
- technická miestnosť

DISPOZÍCIA POSCHODIE:
- spálňa
- vlastný šatník
- detská izba
- ďalšia detská izba / pracovňa / hosťovská izba
- kúpeľňa

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Na dome sú osadené kvalitné 7 komorové plastové okna s izolačným trojsklom. Rodinný dom je postavený z keramických tehál značky HELUZ s hrúbkou 300 mm, vnútorné priečky sú taktiež z tehly s hrúbkou 115 mm. Vnútorné omietky sádrové. Strešná izolácia - polystyrén s hrúbkou 400 mm do spádu. Strecha je plochá a na povrchu je štrkový násyp. Strešnú konštrukciu tvoria filigránové betónové stropy. Kúrenie je elektrické, podlahové. V dome je vybudovaná príprava na krb a predpríprava na klimatizáciu, alarm, kamerový systém, wifi a elektrické vonkajšie slnečné rolety, fotovoltaika. Do domu zavedená optika Telekom.

LOKALITA:
Obec Nová Dedinka vznikla v r.1960 zlúčením dvoch pôvodných obcí Dedinka pri Dunaji a Nová Ves pri Dunaji a dnes patrí medzi najvyhľadávanejšie v okolí Bratislavy, od ktorej je vzdialená menej ako 20 km. Nová Dedinka poskytuje aj kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, potraviny, obchody, detský lekár aj lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácie, pošta, čerpacia stanica, knižnica, detské ihriská, verejné altánky s možnosťou opekania, oddychové zóny pozdĺž toku Čierna Voda. Dostupnosť do Bratislavy je viacerými trasami autom, vlakom alebo autobusmi. Od okresného mesta Senec je vzdialená 7 km.

Dom sa predáva v štádiu holodom a je skolaudovaný. Možnosť dokončenia do štandardu podľa dohody s klientom.
Cena za dom č.9 je 273.480,- Eur (iba 1.590,-€/m²) vrátane provízie a kompletných právnych služieb.
Možnosť rozdelenia platby na viacero splátok podľa dohody. Pre viac informácii volajte.

ŠTANDART SLUŽIEB PROHPET REAL:
Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Zabezpečujeme kompletný realitný servis a vypracovanie kúpnych zmlúv. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti. List vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte teda vyriešený pohodlne a bezpečne.
Pre obhliadky volajte.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3663986
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      273 480 €
  • Jednotková cena:
      1 590 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Družstevná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nová Dedinka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Prophet Real s.r.o.

Prophet Real s.r.o. - naša ponuka