Popis nehnuteľnosti

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v tichej lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou? Alebo sa pozeráte po vhodnej investičnej nehnuteľnosti? Nech preferujete ktorúkoľvek možnosť, prinášame Vám ponuku, ktorá Vaše očakávania splní.

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj priestranný slnečný dvojizbový byt v Bratislave, v obľúbenej lokalite mestskej časti Trnávka na Slovinskej ulici v tichom prostredí s dostatkom zelene. Celková plocha bytu je 87,05 m2 (byt – 62,75 m2, pivnica – 4,8 m2, 1. lodžia - cca 12 m2, 2. lodžia – cca 7,5 m2), nachádza sa na 4/4 poschodí zatepleného tehlového domu bez výťahu.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka s východom na lodžiu, samostatná izba s východom na lodžiu, veľkorysá kuchyňa s východom na lodžiu a komorou, murovaná kúpeľňa, samostatné WC a priestranná vstupná hala.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: v byte bol vymenené plastové okná, inak je byt v pôvodnom, ale udržiavanom a zachovalom stave, čo je určite veľkou výhodou pre nového majiteľa, ktorý môže uskutočniť rekonštrukciu podľa svojich predstáv tak, aby bol dokonale využitý celý priestor. Pôdorys bytu zároveň umožňuje zmenu dispozície na plnohodnotný trojizbový byt.
Bytový dom je zateplený, opravená je strecha, vstupná brána je na čip, čiastočne sú vymenené aj stúpačky. V roku 2020 bola v bytovom dome vybudovaná aj vlastná plynová kotolňa, ktorá znižuje náklady na vykurovanie a ohrev vody.
Pozemok pod domom je vysporiadaný.

MESAČNÉ NÁKLADY: 177 € správca, cca 30 € energie

LOKALITA: Trnávka je pokojnou mestskou štvrťou Ružinova, obľúbenou jednak medzi rodinami s deťmi, ktoré tu nájdu všetko potrebné pre plnohodnotný rodinný život, staršími obyvateľmi, ktorých láka pokojné a tiché bývanie, ale aj mladími aktívnymi ľuďmi, ktorí hľadajú bývanie so všetkým službami a športovými príležitosťami. Zaujímavosťou je, že Trnávka patrí medzi „najmladšie“ mestské časti v Bratislave, ale nie z hľadiska „veku“ mestskej časti. Počet neplnoletých obyvateľov prevyšuje počet seniorov. Viac ako polovica obyvateľstva tu nebýva dlhšie ako 15 rokov. V posledných rokoch aj táto mestská štvrť zaznamenala rozsiahly stavebný boom – postavil sa tu bytový komplex Galvaniho dvory, Moruše, stále sa budujú Ovocné sady. Tieto stavby tak zabezpečili nárast obyvateľstva a zvýšili oblúbenosť a vyhľadávanosť mestskej štvrte. Ulica Slovinská sa nachádza v pôvodnej časti Trnávky. Lokalita je obľúbená vďaka vynikajúcej občianskej vybavenosti. V blízkosti bytového domu sa nachádza škôlka, základná škola, stredné školy, detské ihriská, supermarkety, pošta, zdravotné stredisko. V neďalekej vzdialenosti sa nachádza obľúbené nákupné centrum Avion s obchodmi, reštauráciami a kaviarňami. Obľúbenosť lokality zvyšuje aj jazero Zlaté piesky, ktoré láka nielen kvôli čistej vode, ale aj pozvoľným vstupom do jazera, plážou, množstvom stánkov s občerstvením, športovými či kultúrnymi príležitosťami, detskými ihriskami. Výhodou bývania na tejto adrese je zároveň množstvo zelene, tiché prostredie, MHD priamo pri dome a bezproblémové parkovanie priamo pri bytovom dome, čo je v dnešnej dobe v Bratislave absolútnou výhodou.

VÝHODY:
- priestranný a slnečný byt s vynikajúcou dispozíciou, ktorá umožňuje zmenu na plnohodnotný trojizbový byt,
- pôvodný stav, ktorý zaručuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv,
- skvelá orientácia na dve svetové strany – kuchyňa s izbou orientované na severovýchod a obývačka orientovaná na juhozápad,
- skvelá občianska vybavenosť v blízkosti domu,
- vynikajúce možnosti parkovania,
- dostatok zelene a tiché prostredie..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-66622.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3651444
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      185 000 €
  • Jednotková cena:
      2 721 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Slovinská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava