Popis nehnuteľnosti

Na predaj svetlý 2-izbový byt s terasou v pokojnej časti obce Miloslavov

Ponúkame na predaj útulný 2-izbový byt na Súmračnej ulici v obci Miloslavov. Byt sa nachádza v tichej lokalite v slepej ulici s minimom dopravného ruchu a milými susedmi a prislúcha k nemu aj menšia terasa. Ponuka je súčasťou dvojdomu s tromi bytovými jednotkami a situovaná je na poschodí domu. Parkovanie je možné priamo pred budovou a súčasťou kúpy je aj podiel na pozemku s parkovacím miestom. 

Byt:

Celková plocha: 51,57 m2
Terasa: 4 m2 

Dispozícia bytu:

Byt ponúka praktickú a modernú dispozíciu, ktorá pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne a malej terasy pred bytom. Byt je orientovaný na 

Vybavenie bytu a technický stav:

V kuchyni nájdete kuchynskú linku v krémovej farbe so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, sporák, rúra, digestor). Spálňa disponuje vstavanou šatníkovou skriňou. Kolaudácia domu prebehla v roku 2011. V byte sú plastové okná, v kúpeľni a na chodbe je osadená dlažba a v obytných miestnostiach je plávajúca podlaha. Byt sa predáva komplet zariadený ( okrem postele a televízora ). 

Lokalita:

Miloslavov predstavuje ideálnu lokalitu pre pokojné bývanie s prístupom ku kompletnej občianskej vybavenosti neďaleko Bratislavy. Nájdete tu základnú školu, materskú školu, lekáreň, detské ihriská, poštu, potraviny, reštaurácie ale aj nákupné centrum, pekáreň, potraviny Billa, Lidl či drogériu. Na námestí je tiež rozľahlý park s lavičkami a zmrzlinou, množstvom zelene a cyklochodníkmi. V obci je zabezpečené autobusové i vlakové spojenie s hlavným mestom, ktoré zabezpečuje skvelú dostupnosť.

Názor makléra:

Ponuka na Súmračnej ulici pôsobí príjemným dojmom a vďaka praktickej dispozícii, útulnej terase, bezproblémovým susedom a parkovaciemu miestu zabezpečí novému majiteľovi komfortné a pokojné bývanie v dobrej lokalite. Výhodou je dostatočne presvetlený interiér, ktorý celý priestor opticky zväčšuje, priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a vstavaná skriňa v spálni, ktorá poskytuje dostatok úložného miesta. Byt je ideálnou voľbou pre jednotlivca alebo pár s aktívnym životným štýlom.

V cene je zahrnuté:

Provízia realitnej kancelárie a právny servis – vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad, poplatok za vklad do katastra nehnuteľností a overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Všetky ďalšie informácie Vám rád poskytnem pri osobnej prehliadke alebo formou virtuálnej prehliadky. Sebastián Bauko - 0917169788

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1259486
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      138 000 €
  • Jednotková cena:
      2 676 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

beplan REALITY