Popis nehnuteľnosti

Len u nás! Realitná kancelária VASSE REALITY ponúka na predaj 4–izbový rodinný dom, na pozemku s rozlohou 845 m2 v obci Tvrdošovce. Chalupa  je v typickom štýle dedinskej  architektúry, zachováva krásne pôvodné prvky starých vidieckych domov. Dom bol postavený  z miešaných materialov . Na našej stránke nájdete 28 fotografii . Pôdorys je len informatívny !
V celom dome sú zachovalé  pôvodné prírodné materiály a elementy. Čaro domu dodávajú pôvodné drevené  dvojdielne vnútorné skladacie okenice a štýlové menšie  okná ,  okno v komore je zo vzorom ,dvere sú tiež dobové-vonkajšie sú  plné drevené  ktoré sú už len raritou . Dominantou celého domu sú drevené trámové stropy Najsilnejšou stránkou drevených stropov je ich vizuálny efekt, ktorý je nenahraditeľný – vnáša do príbytkov dojem útulnosti, pocit „hrejivej atmosféry“, vôňu a energiu lesa.  Podlahy sú tiež drevené palubovky , alebo beton . Kúrenie je  plynovými gamatkami v 2 miestnostiach , plynový šporák nájdete tiež v dvoch miestnostiach .  Obecná voda je na dvore hneď vedľa studne zavedená  , ale do domu nebola dotiahnutá  , hrubé steny v lete ochladzujú a v zime udržiavajú teplo .
Dom má typický vidiecky  podlhovastý tvar  s gánkom. Dom disponuje inžinierskymi sieťami , elektrika, plyn, na dvore  je zavedená aj obecná voda , na pozemku je aj studňa. Kúrenie je  plynovými gamatkami. Rozmer pozemku cca 13m x 67 m . Pred domom vedie kanalizacia . Susedia aj celá ulica je bezproblémova . 
Stojí na pozemku o rozlohe 845 m2.  Za domom sú hospodárske budovy. Na dvore jedostatok  miesta na altánok či prístrešok pre auto. 
Dispozícia domu : komora možno zriadiť kúpeľnu , kuchyňa, 3 izby a samostatná menšia izba .
Ak teda uprednostňujete chalupu s dušou a s nádychom  histórie tak pozývam Vás na obhliadku tohto čarovného domu . 
Obec má veľmi dobré vlakové a autobusové spojenie do Nových Zámkov, ktoré sú vzdialené 15 km, do  Bratislavy je 100 km  Nitra je 31 km , je zabezpečené autobusové spojenie do Jaguar Land Rover Nitra  .
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- MŠ, ZŠ, obchody, pošta, železničná stanica, supermarket, zdravotné stredisko, termálne kúpalisko.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov 
- doručenie podkladov na kataster, 
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- asistenciu prepisu energii
- dom sa nepredáva na splátky ani na  úver !

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907894574  licenčný realitný maklér t.vassova@vassereality.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY.

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.  U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke  -VASSE REALITY .   

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3302672
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      59 000 €
  • Jednotková cena:
      421 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Tvrdošovce
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Tvrdošovce
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Nové Zámky
  • Štát : Slovensko

VASSE Reality