Popis nehnuteľnosti

Objavte raj na zemi v lokalite  nachádzajúcej sa uprostred bujnej vegetácie, Bonusom je vodná nádrž len pár minút od dovolenkového domu.

Novinkou z našej ponuky je novo rekonštruovaný dovolenkový kamenný dom s možnosťou aj celoročného bývania na pozemku s rozlohou 250 m2, v  blízkosti  jazera Rakaca - Maďarsko v prihraničnej oblasti, čo umožňuje denné dochádzanie na Slovensko. Vzdialenosť od Košíc je 55 minút. Možnosť využitia aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom.

Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 59 m2 , na rovinatom pozemku s rozlohou 250 m2 pri obci Szalona – časť jazero Rakaca po kompletnej rekonštrukcii.
Ide o samostatne stojacu jednopodlažnú stavbu s napojením na inžinierske siete (kanalizácia, voda, elektrina, plyn – dispozične možnosť plynového kúrenia).

Rekreačná chata prešla na prelome rokov 2023/24 kompletnou rekonštrukciou – nové elektrické a vodovodné rozvody, napojenie na kanalizáciu, plyn. Nové plastové okná dvere, vonkajšie aj vnútorné potery a maľby.  Ohrev vody zásobník na teplu vodu – Ariston. Nehnuteľnosť je nezariadená. V prípade záujmu je možnosť nehnuteľnosť vybaviť zariadením.

Dispozičné riešenie :
1 PP – dom je čiastočne podpivničený, z prednej strany domu sú dva vchody, dispozične - úložný priestor

1 NP – vstup cez terasu do spoločenskej miestnosti, ktorá disponuje predprípravou na kuchynskú linku a v zadnej časti sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Ďalšia izba má okno a balkónové dvere tiež s výstupom na terasu.

Občianska vybavenosť: obchody v obci Meszes, Martonyi, Szendró s výbornou domácou pekárňou, cukráreň, zmrzlina
Stavebný materiál: kameň základ,  kombinácia - tehla a kváder
Strecha: lepenka                                                                                  
Podlaha: laminát

Okolie chaty je plné zelenej vegetácie, ktorá vytvára upokojujúcu atmosféru a poskytuje dostatok súkromia pre váš nerušený oddych.

Vizualizácia: foto č.1, 2,4

Zaujímavosti okolia: Je to raj pre cykloturistiku, hubárčenie, športové a kultúrne vyžitie. Milovníci histórie budú očarení L'Huillier - Coburg kaštieľom v meste Edelényi  - baroková architektúra s nádherným zámockým parkom, chvíľu od jazera Rakaca sa nachádza obec Szendró s výbornou domácou pekárňou, cukráreň, zmrzlina. Bývalý  lom Rudabánya s jantárovou farbou vody, ktorý vyhľadávajú predovšetkým potápači, vhodný aj na kúpanie. Neďaleko sa nachádza kozia farma, možnosti  jazdiť si na koňoch. Iba 2 km od jazera v obci Martonyi  je Pavlínsky kláštor. Ide o najlepšie zachovaný stredoveký pavlínsky kláštor v Maďarsku z roku 1341.

Opačným smerom od jazera Rakaca sa nachádza lokalita národného parku, ktorého symbolom je všadeprítomná salamandra, s výbornými klimatickými podmienkami, je overeným miestom pre prirodzenú liečbu ochorení dýchacích ciest a pobyt alergikov. Cestou vás očarí múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete zapísanej v Guinnessovej knihe rekordov, hrad Szádvár, alebo  obec Jósvafó je plná histórie, národný park Aggtelek

Sme pripravení odpovedať na všetky Vaše otázky a pomôcť Vám s procesom kúpy.

web: www.renatabaltova.sk

Realitná kancelária - Renáta Baltová je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Zabezpečíme vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou v Maďarsku, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renáta Baltová – Renature s.r.o.

 

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2733891
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Szalonna
  • Kraj : Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Okres : Edelényi
  • Štát : Maďarsko

Renáta Baltová