Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP vám exkluzívne ponúka na predaj krásny zariadený klimatizovaný 2-izbový apartmán v lukratívnej a vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Ružinov na Bazovej ulici situovaný na 3/7 NP v novostavbe vo vyššom štandarde. Skolaudovaný bol v roku 2023. Má výbornú dispozíciu a krásnu svetelnosť a je moderne a nadčasovo zariadený. Jeho celková výmera je 52,39 m2, disponuje pivničnou kobkou na prízemí o výmere 2,2 m2 a loggiou s pekným výhľadom o výmere 4,89 m2. Kúrenie je podlahové, medzi technologické vymoženosti patrí aj pasívne vetranie – rekuperácia vzduchu a byt má aj klimatizačnú jednotku. K dispozícii je videovrátnik, okná sú vyššej kvality s izolačným 3-sklom a exteriérovými elektrickými žalúziami. Vstupná chodba má na 1 strane vstavanú skriňu a na 2.strane je vstup do kúpeľne, ktorá disponuje vaňou, umývadlom, toaletou, skrinkou a práčkou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so všetkými spotrebičmi a jedálenským kútom. Je prepojená s obývacou izbou, ktorej dominuje dizajnová sedacia súprava s konferenčným stolíkom, stolíkom pod TV a televízorom a dostanete sa z nej na priestrannú loggiu. V spálni je manželská posteľ a skriňa. Benefitom je aj vyhradené garážové státie, ktoré je v suteréne domu a kupuje sa spolu s apartmánom. Vzhľadom k svojej strategickej polohe a blízkosti k zmodernizovanému centru mesta má aj vynikajúci investičný potenciál.
Aktuálne je byt obývaný spoľahlivým nájomníkom, čo je tiež veľkou výhodou a je k dispozícii hneď. Polohou patrí tento byt k najkomplexnejšej forme mestského bývania, kde všetky potrebné služby a zariadenia môžete zvládnuť aj peši. V pešej dostupnosti sa nachádzajú nákupné strediská OC Nivy a OC Centrál, ako aj množstvo prevádzok, supermarketov, reštaurácií a kaviarní. V blízkosti sa nachádza krásny zelený park na Svätoplukovej,  obľúbený MINT Concept v Pradiarni a blízko je aj OC Eurovea. Do centra mesta sa taktiež dostanete ľahko aj peši, alebo za pár minút s MHD, keďže zástavky na všetky smery sú v blízkosti domu. Aktívnejší jedinci vedia využiť aj cyklostrasy, ktoré sa momentálne čoraz častejšie budujú v celom hlavnom meste. 

BYT
2-izbový apartmán
úžitková plocha 52,39 m2 + pivničná kobka 2,2 m2 + loggia 4,89 m2 + garážové státie

VÝHODY
-lukratívna a vyhľadávaná lokalita
-krásny kompletne a nadčasovo zariadený byt pripravený na nasťahovanie
-vynikajúca investičná príležitosť, v prípade záujmu predaj aj so spoľahlivým nájomcom
-klimatizácia, rekuperácia, videovrátnik
-pekná priestranná loggia
-v byte zostávajú aj všetky elektrospotrebiče
-výborná dostupnosť peši do väčšiny záujmových bodov, ale aj autom a verejnou dopravou
-rýchle napojenie na diaľničný obchvat
-vynikajúca občianska vybavenosť
-blízkosť nového moderného ako aj historického centra mesta
-optimálne mesačné náklady
 

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
-vstupná chodba (5,10 m2)
-obývacia izba (18,59 m2)
-kuchyňa (8,2 m2)
-spálňa (15,08 m2)
-kúpeľňa (5,42 m2)
-loggia (4,89 m2)

 

LOKALITA
Apartmán sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite s jednoduchou dostupnosťou do centra a rýchlym napojením na diaľničný obchvat. Zastávky MHD na rôzne smery sú vzdialené len pár metrov od domu. Nový majiteľ určite ocení vynikajúcu občiansku vybavenosť, v okolí je dostatok reštaurácií a kaviarní. Z tohto strategického miesta sú ľahko dostupné  či už vyhľadávané OC Nivy s autobusovou stanicou, OC Central , obchodné centrá Eurovea s Dunajskou promenádou a OC Vivo.

Rada vás privítam na obhliadke

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Info o cene v RK

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1577999
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Bazová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

PORTO REAL

Naposledny pridané

  • Na predaj stavebný pozemok v obci Dvory nad Žitavou

    Dvory nad Žitavou, Dvory nad Žitavou

    Celkovo54 300 €

  • Na predaj pozemok + záhrada v obci Radava

    Radava, Radava

    Celkovo32 000 €