Popis nehnuteľnosti

Objavte raj na zemi v lokalite zasadenej do nádhernej prírodnej scenérie nachádzajúcej sa uprostred bujnej vegetácie, len na skok od národného parku Aggtelek, ktorého symbolom je všadeprítomná salamandra, s výbornými klimatickými podmienkami. Je overeným miestom pre prirodzenú liečbu ochorení dýchacích ciest a pobyt alergikov. Bonusom je upravená pláž  len pár krokov od rekreačnej chaty.

Novinkou z našej exkluzívnej ponuky je novo rekonštruovaná rekreačná chata s možnosťou celoročného bývania na pozemku s rozlohou 460 m2, v priamej blízkosti upravenej pláže jazera Rakaca - Maďarsko v prihraničnej oblasti, čo umožňuje denné dochádzanie na Slovensko. Vzdialenosť od Košíc je 55 minút. Možnosť využitia aj ako investičná nehnuteľnosť.

Rekreačná chata s úžitkovou plochou 70 m2 , na rovinatom pozemku s rozlohou 460 m2 v obci Meszes - časť jazero Rakaca, Tündérvölgy, Fácános utca po kopletnej rekonštrukcii.

Ide o samostatne stojacu jednopodlažnú stavbu s obytným podkrovím, kompletným napojením na inžinierske siete (3 komorový septik - kanalizácia vo fáze projektu, voda - vodovod pre tento uzavretý okruh užívateľov je vedený  z miestnej studne, ÉRV práve realizuje budovanie vodovodu pre túto lokalitu, elektrina).

Rekreačná chata prešla na prelome rokov 2023/24 rozsiahlou rekonštrukciou – nové elektrické a vodovodné rozvody. Nové plastové okná dvere vo farbe flašovej zelenej, kompletné zateplenie, vonkajšie aj vnútorné potery a maľby. Vykurovanie elektrické – konvertory. Ohrev vody zásobník na teplu vodu – Ariston.

Vnútorné zariadenie rekreačnej chaty je úplne nové, štýlové, prakticky a užitočne rozložené. Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE :

1 NP – vstup na vyvýšené 1NP je zastrešený lexanom, schody sú železobetónové. Po vstupe vás privíta vstupná hala, v ktorej sa po pravej strane nachádza miesto na odkladanie a vstup do obývacej miestnosti s výstupom na terasu a po ľavej strane od vchodových dverí je samostatné WC. Oproti dverám je kuchyňa pozostávajúca z kuchynskej linky, chladničky jedálenského stola, príborníka. V zadnej časti je drevené schodište do obytného podkrovia.

Obytné podkrovie – otvorená galéria disponuje jednou veľkú miestnosť s kútom na posedenie, výstupom na ďalšiu terasu. V podkroví je kúpeľňa s sprchovacím kútom a ďalším WC.

Občianska vybavenosť: obchody v obci Meszes, Martonyi, Szendró s výbornou domácou pekárňou, cukráreň, zmrzlina

Stavebný materiál: kameň základ, tehlové priečky Strecha: sedlová, po vnútornej rekonštrukcii latovanie, fólia, tepelná izolácia s eternitovou krytinou.   

Podlaha: laminát

Zaujímavosti okolia: Je to raj pre cykloturistiku, hubárčenie, športové a kultúrne vyžitie. Milovníci histórie budú očarení  L Huillier - Coburg kaštielom v meste Edelényi  - baroková architektúra s nádherným zámockým parkom, chvíľu od jazera Rakaca sa nachádza obec Szendró s výbornou domácou pekárňou, cukráreň, zmrzlina. Bývalý lom Rudabánya s jantárovou farbou vody, ktorý vyhľadávajú predovšetkým potápači, vhodný aj na kúpanie. Neďaleko sa nachádza kozia farma, možnosť jazdiť na koňoch. Iba 2 km od jazera v obci Martonyi  je Pavlínsky kláštor. Ide o najlepšie zachovaný stredoveký pavlínsky kláštor v Maďarsku z roku 1341.

Opačným smerom od jazera Rakaca vás očarí múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete zapísanej v Guinnessovej knihe rekordov v obci Színpetri a hrad Szádvár, alebo  obec Jósvafó je plná histórie, národný park Aggtelek - jaskyňa Baradla, ktorá má výbornú akustiku na organizovanie  jaskynných  koncertov vážnej hudby.

Sme pripravení odpovedať na všetky vaše otázky a pomôcť vám s procesom kúpy. 

KONTAKT:
Renáta Baltová MBA, RSc.
mobil: +421 915 849 207
e-mail: info@renatabaltova.sk
web: www.renatabaltova.sk

Realitná kancelária - Renáta Baltová je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Zabezpečíme vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou v Maďarsku, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renáta Baltová – Renature s.r.o.

 

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1418428
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Meszes
  • Kraj : Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Okres : Edelényi
  • Štát : Maďarsko

Renáta Baltová

Naposledny pridané

  • NOVUS Reality ponúka na predaj stavebný pozemok v Milochove. 835 m2

    Milochov, Považská Bystrica

    Celkovo49 265 €

  • NOVUS Reality ponúka na predaj 3- izbový byt v Dubnici nad Váhom

    Kollárova, Dubnica nad Váhom

    Celkovo118 000 €

  • Šikovný 3 izbový byt s vlastným parkovacím miestom

    Železničiarska, Galanta

    Celkovo125 990 €

  • Odporúčané nehnuteľnosti

    Podobné nehnuteľnosti