Popis nehnuteľnosti

Predáme posledné voľné pozemky v novovybudovanej lokalite v obci Štvrtok na Ostrove.

druh: stavebný pozemok určený pre výstavbu rodinných domov
Inžinierske siete: dokončená prístupová komunikácia čaká na kolaudáciu, elektrina, plyn, kanalizácia
Cena za pozemok je 228 Eur/m2 vrátane DPH.

Ponuka pozemku s nadštandardnou výmerou v dobrej lokalite a na novej ulici je raritou. Dnes Vám ponúkame na predaj stavebné pozemky v Štvrtku na Ostrove v rámci novovybudovanej ulice so súkromnou príjazdovou cestou. Na ulici má byť osadených 8 rodinných domov.

Pokojná ulica sa nachádza v rámci stabilizovanej časti, pričom z juho-západu je ohraničená drenážnym kanálom (bez ďalšej zástavby), ktorý sa kedysi využíval ako zdroj vody na zavlažovanie polí, a dokonale poslúži ako atrakcia pre deti. Takýto prvok ako hranica Vášho budúceho pozemku rozbíja stereotyp súčasného trendu výstavby, kde sú domy osadené jeden na druhom so susedom z každej strany. Situovanie projektu na konci viac menej slepej ulice je o to dokonalejšie, že len 200 metrov od týchto rodinných domov sa nachádza obecné futbalové ihrisko. Napriek výmere pozemkov sa nemusíte obmedzovať len na detské bránky na záhrade, a deti si môžu zahrať futbal na riadnom ihrisku.

Blízko susediace obce Miloslavov, Alžbetin Dvor a Štvrtok na Ostrove majú veľa spoločného a najmä, že od dobudovania obchvatu a diaľnice D4R7 vám cesta do Bratislavy nezaberie viac ako 15 minút, pričom možností máte hneď niekoľko, vrátane najvyužívanejšieho pripájača, len v 5 minút vzdialenej obci - Studené.

Trojica obcí navzájom zdieľa infraštruktúru v podobe základných prevádzok, či verejného dopravného spojenia. Väčšinu nákupov vybavíte v potravinách Coop Jednota priamo v obci, alebo v Bille s prevádzkami ďalších služieb ako drogéria, či pekáreň v rámci väčšieho obchodného centra OC Miloslavov vzdialeného len 5 kilometrov.

Prístup na pozemok je po súkromnej parcele, na ktorej budú nový vlastníci domov a pozemkov nadobúdať spoluvlastnícky podiel, pričom tá hraničí s obecnou ulicou. Nová betónová príjazdová cesta ma pohodlnúšírku aj pre dve autá, chodník zo zámkovej dlažby a samozrejmosťou je aj novovybudované uličné osvetlenie.

Rozvody inžinierskych sietí v prípade pozemkov, ktoré sa predajú samostatne, budú ukončené prípojkami priamo na pozemku. Ide o verejný rozvod elektriny, plynu a kanalizácie. Prívod vody bude riešený formou studne a vlastnej čističky vody v réžií budúcich majiteľov. 

Ak už dlho hľadáte stavebný pozemok, tak táto ponuka takmer 9 árového stavebného pozemku so sieťami, v slepej ulice, ohraničený vodným prvkom, pripravený na výstavbu je príležitosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť. Spravte prvý krok a kontaktujte nás pre viac informácii.

Lokalita:
Hovoriť iba o samotnej obci, ktorá dnes ponúka prevádzku potravín, futbalové ihrisko či základnú školu, v kontexte bývania nie je dostatočné. Bývanie v týchto nadštandardných domoch treba vnímať aj prostredníctvom ponuky okolitých obcí ako Miloslavov či Hviezdoslavov, nakoľko sa navzájom dopĺňajú.

Napríklad, len v okruhu 10 minút autom máte na výber 4 ďalšie zabehnuté základné školy (Miloslavov 1 a Hviezdoslavov 2).

V obci sa nachádza zastávka hromadnej autobusovej dopravy, avšak opäť, v okruhu 10 minút autom máte k dispozícii zmodernizované vlakové zastávky s pravidelným spojom až na Hlavnú Stanicu a záchytnými parkoviskami. Napriek komornej veľkosti obce, vyniká prevedením verejného priestranstva, pri skúmaní okolia nás prekvapil neštandardne udržiavaný areál kostola so zavlažovaným trávnikom, natrafili sme na krásnu cukráreň spojenú s kaviarňou, či pomerne nové ihrisko s drevenými detskými preliezkami.

V rámci tejto lokality máme pre milovníkov aktívneho oddychu možnosť pripojenia sa na cyklotrasu s následným pripojením na EuroVelo 6. Štrkopieskové jazerá v okolí sú vhodné na športové vyžitie, rybolov, člnkovanie, ale aj na dokonalý oddych s rodinou počas slnečných letných dní.

Čo viac si priať?

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1412030
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Pozemok pre rodinné domy
  • Celková cena :
      198 816 €
  • Jednotková cena:
      228 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Štvrtok na Ostrove
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Dunajská Streda
  • Štát : Slovensko

moja RK

moja RK - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... NOVÝ DOMOV realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
... BOSEN Bratislava