Popis nehnuteľnosti

Hľadáte [b]pokojné miesto na bývanie[/b] s dostatkom priestoru a prírody okolo? Máme pre vás [b]jedinečnú ponuku! PROFIREALITYSABOL exkluzívne[/b] ponúka na predaj [b]priestranný rodinný dom[/b] v obci [b]Lipníky[/b], len [b]15 km[/b] od Prešova.

[b]POPIS NEHNUTEĽNOSTI[/b]
Tento priestranný rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe [b]734 m²[/b] a ponúka výnimočné bývanie pre rodinu, prípadne aj možnosť domáceho podnikania vďaka atypickému usporiadaniu [b]troch podlaží.[/b] Dom má [b]4 spálne, obývačku[/b], priestrannú [b]kuchyňu so špajzou[/b] a [b]dve kúpeľne[/b], skrátka ideálny pre komfortný rodinný život. Z [b]lodžie [/b]si taktiež vychutnáte [b]krásny výhľad[/b] na okolitú prírodu. Súčasťou nehnuteľnosti je aj [b]garáž, záhradka [/b]a [b]altánok [/b]pre príjemné posedenie s priateľmi.

Rodinný dom bol postavený [b]v 90tych rokoch[/b] a prešiel [b]čiastočnou rekonštrukciou[/b] – plastové okná sú už vymenené, taktiež vstupné dvere, a zvyšok nehnuteľnosti je pripravený na dokončenie podľa vašich predstáv. Napriek tomu je [b]vhodný k okamžitému bývaniu[/b] a kúpou je hneď voľný. V prípade záujmu je k dispozícii aj zariadenie nehnuteľnosti. Mesačné prevádzkové náklady na túto nehnuteľnosť sú pri 4-člennej rodine cca 250 eur, čo zaručuje efektívne a úsporné bývanie.

[b]LOKALITA[/b]
Obec Lipníky ponúka [b]základnú občiansku vybavenosť[/b] – nájdete tu potraviny, škôlku, stavebniny a ďalšie potrebné služby. Dom je napojený na inžinierske siete – [b]elektrina, voda, plyn[/b], kanalizácia je riešená formou [b]žumpy[/b]. Výhodou tejto nehnuteľnosti je pokojná lokalita s príjemnými susedmi, atypické riešenie interiéru rodinného domu a [b]dostatočný priestor na parkovanie.[/b]

[b]BENEFITY NEHNUTEĽNOSTI: [/b]
- [b]Priestranné bývanie: [/b]Atypicky usporiadané 3 podlažia, 4 spálne, obývačka a kuchyňa so špajzou ponúkajú dostatok priestoru pre komfortný rodinný život.
-[b]Krásne výhľady a príroda[/b]: Lodžia s úžasným výhľadom a okolie plné zelene poskytujú ideálne prostredie pre relax a pokojné bývanie.
-[b] Pripravenosť na okamžité bývanie:[/b] Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, ihneď obývateľný, a zároveň ponúka možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv.
- [b]Doplnkové vybavenie:[/b] Garáž, altánok na príjemné posedenie a dostatočný priestor na parkovanie zvyšujú komfort a praktickosť nehnuteľnosti.
- [b]Možnosť domáceho podnikania:[/b] Atypické rozloženie podlaží umožňuje využiť dom nielen na bývanie, ale aj na podnikanie z pohodlia domova.
- [b]Blízkosť mesta:[/b] Výhodná poloha len 15 km od Prešova umožňuje pohodlný prístup do mesta, pričom si zachováte pokoj vidieka.
- [b]Základná občianska vybavenosť:[/b] V obci sú dostupné potraviny, škôlka, stavebniny a ďalšie služby, čo zabezpečuje pohodlný každodenný život.

[b]FINANCOVANIE:
[/b]Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality ...

Neváhajte a splňte si svoj sen o pokojnom bývaní v blízkosti mesta s výhodami vidieka!

[b]ID: MC19RDEx[/b]

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1168227
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      185 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Lipníky
  • Kraj : Prešovský
  • Okres : Prešov
  • Štát : Slovensko

PROFI REALITY SABOL, s.r.o.

PROFI REALITY SABOL, s.r.o. - naša ponuka