Popis nehnuteľnosti

[b]Ste developer? Alebo podnikáte prípadne chcete podnikať v Martine? [/b]Tak potrebujete [b]kvalitné[/b], nové priestory [b]blízko centra[/b] v obchodno - administratívnej - zdravotníckej a obytnej zóne. Máme pre Vás TOP nehnuteľnosť ideálnu na rôznorodé typy podnikania, development Bytových Domov alebo investícia [b]s 15r návratnosťou[/b] na ul. Jesenského 25, 26 v Martine.

Spoznajte objekt v 3D Virtuálnej prehliadke tu: https://shorturl.at/4jlDS
Pozrite si video prezentáciu potenciálu nehnuteľnosti tu: https://youtu.be/dex6caJ_mxo
Celý text inzercie i všetky fotky nájdete priamo na našom webe tu: https://shorturl.at/vaduG

[b]Lokalita:[/b]
Lokalita centrálnej mestskej zóny je územným plánom určená pre [b]OBČIANSKÚ VYBAVENOSŤ a BÝVANIE v bytových domoch[/b]. Aktuálna územno-plánovacia informácia k dispozícii v RK.
Nehnuteľnosti (2 budovy s pozemkami) sa nachádzajú [b]v podnikateľsky vysoko atraktívnej lokalite v susedstve fakultnej nemocnice.[/b] Lokalita je vysoko atraktívna pre rôzne druhy [b]zdravotníckych zariadení[/b] ako klinika, súkromné ordinácie lekárov, rehabilitačné centrum alebo fyzioterapeutická klinika ... Jedna z budov je dlhodobo prenajatá Záchranárom.

Nepodnikáte v zdravotníctve? Lokalita ponúka [b]vysokú frekvenciu pohybu ľudí a jednoduchú dostupnosť aj vďaka MHD[/b], čo zabezpečuje výborné podmienky pre ďalšie typy podnikania ako napríklad:

- [b]Kancelárske priestory [/b]- ideálne pre právnické firmy, IT spoločnosti, účtovnícke kancelárie, poradenské firmy, call centrá alebo coworkingové priestory.
- [b]Vzdelávacie a tréningové inštitúcie[/b] - jazykové školy, kurzy, vzdelávacie centrá, školiace strediská alebo univerzitné pracoviská, odborné kurzy, tréningy, semináre a workshopy v rôznych oblastiach.
- [b]Ubytovacie služby[/b] - nehnuteľnosť je možné využívať ako penzión, ubytovanie pre študentov blízkej lekárskej fakulty alebo krátkodobé ubytovanie typu Airbnb.
- [b]Sociálne služby[/b] - denné stacionáre, komunitné centrá pre seniorov, poradenské centrá pre rodiny a deti.
- [b]Kultúrne a umelecké inštitúcie[/b] - divadlá, umelecké ateliéry, hudobné školy alebo centrá pre kreatívne umenie.
- [b]Coworkingove / Office priestory[/b]: Vzhľadom na rastúci trend práce na diaľku a nezávislých profesionálov, budovy môžu byť upravené na moderné coworkingove priestory, ktoré ponúkajú flexibilné kancelárie, konferenčné miestnosti a spoločné priestory pre networking a spoluprácu.

[b]Popis nehnuteľnosti:[/b]
Predmetom predaja sú dve trojpodlažné komerčné budovy so suterénom [b]každá o úžitkovej ploche cca 500 m²[/b] a príslušnými [b]pozemkami o celkovej výmere 1842 m²
[/b]. Jedna z budov je momentálne celá využívaná záchranármi. Druhá budova je aktuálne nevyužitá, pripravená na využívanie novým vlastníkom. Dispozícia miestnosti je dobre modifikovateľná pre rôznorodé potreby či už bývania, konferenčných priestorov ... .
Obe stavby sú vysoko kvalitné, kompletne zrekonštruované, napojené na všetky verejné inž. Siete zabezpečené kamerovým systémom a alarmom napojeným na pult centrálnej ochrany a sú bez ďalších investícii. Všetky miestnosti majú štrukturalizovanú PC sieť, v suteréne sa nachádzajú priestory slúžiace na relax pracovníkov, archív, IT a ďalšie. Podkrovné priestory oboch budov tvoria apartmány, každý o rozlohe cca 100 m².
Areál je uzatvorený oplotením s veľkým parkoviskom a vkusne upravenou záhradou čo dáva areálu reprezentatívny vzhľad. Areál je celistvý s uzatvárateľným dvorom.
V prípade prenájmu aj druhej budovy bude [b]návratnosť Vašej investície na úrovni 15 rokov[/b].
.
[b]Hlavné Benefity:[/b]
- Územný plán - Občianska vybavenosť a Bývanie
- Časť nehnuteľnosti generuje profit od začiatku vlastníctva
- TOP stav nehnuteľností bez ďalších investícii
- Vlastné parkovanie, upravené, reprezentatívne okolie
- Skvelá dostupnosť pre klientov / zákazníkov
- Reprezentatívne priestory pre Vašu spoločnosť.
- Investícia s 15r návratnosťou

[b]Cena:[/b]
Cena nehnuteľnosti bude poskytnutá identifikovaným záujemcom na vyžiadanie

[b]Využite jedinečnú príležitosť vlastniť kvalitné komerčné nehnuteľnosti v centre Martina! Kontaktujte nás![/b]

ID: SV116KOPEx

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5722995
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Priestory pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Obchodné priestory
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Jesenského 25
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Martin
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Martin
  • Štát : Slovensko

PROFI REALITY SABOL, s.r.o.

PROFI REALITY SABOL, s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti