Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zariadenú polyfunkčnú budovu situovanú  na Galvaniho ulici v bratislavskej mestskej časti Ružinov - Trnávka. 

Budova slúžila ako sídlo banky. Je všestranne  využiteľná predovšetkým na podnikateľské účely, ako sídlo firmy, administratívne priestory, obchodné priestory s výkladom, skladové priestory, prípadne - keďže budova disponuje aj plne využiteľnými suterénnymi priestormi - ako wellness centrum.  
 
DISPOZÍCIA:

Budova pozostáva z dvoch nadzemných podlaží so samostatnými vstupmi z ulice a jedného podzemného podlažia. Suterénne podlažie je prepojené s 1. podlažím, je však možné zabezpečiť aj samostatný vstup zo zadnej strany budovy.

V suteréne sú situované skladové priestory, archívy, šatne, sociálne zariadenia, zázemie, technická miestnosť.

Na prízemí budovy sa nachádza priestranná vstupná hala, 5 samostatných kancelárií, sociálne zariadenia, zázemie (príručná kuchynka).

Poschodie má vlastný vstup zo schodiska z exteriéru budovy, je disponované ako centrálna vstupná hala a 6 samostatných kancelárií, sociálne zariadenia. 

Pred a za budovou sa nachádza 6 parkovacích miest. 

PARAMETRE: 


celková úžitková plocha 414m2
tri podlažia : suterén: 144m2, prízemie: 135m2, 1. poschodie: 135m2
všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia)
zariadené kancelárie a zasadacie miestnosti
klimatizácia
plastové okná s izolačným dvojsklom, na poschodí strešné okná Velux
vykurovanie - plynový kotol a radiátory


  
LOKALITA:
Galvaniho ulica sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Trnávka (Ružinov)s kompletnou občianskou vybavenosťou. Lokalita sa vyznačuje výbornou dopravnou infraštruktúrou -  s možnosťou rýchleho napojenia na diaľničné obchvaty. Dostupnosť do centra mesta je len pár minút.    

CENA: 799 000,- Eur

Lokalita je zmiešanou zónou   rodinných domov a firemných prevádzok, neďaleko sú situované aj biznis centrá Galvaniho, veľké nákupné centrá Avion, Ikea, Hornbach a pod. 

BEZPEČNOSŤ PREDAJA JE PRE NÁS PRVORADÁ - preto u nás sú kúpne zmluvy vždy  vypracované a AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTSKOU KANCELÁRIOU.

Ponúkame aj možnosť advokátskej úschovy kúpnej ceny.

Poskytneme Vám kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností.

Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo,vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.

Ak máte záujem o obhliadku, kontaktujte nás na tel.č. : 0902 222 212, prípadne e-mailom na adrese: kratka@accentreal.sk. Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.
S radosťou Vám nehnuteľnosť ukážeme.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9995455
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Objekt pre obchod
  • Celková cena :
      799 000 €
  • Jednotková cena:
      1 930 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Galvaniho
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Podobné nehnuteľnosti