Popis nehnuteľnosti

KING REAL ponúka na predaj apartmány (štúdia, 2 izbové a 3 izbové) v úplne novom komplexe SOLE MARE na pobreží Aheloy v Bulharsku, ktorý bude dokončený v januári 2025. Komplex sa nachádza na pobreží Aheloy, ktoré je dobre udržiavané a poskytuje ideálne podmienky pre nádhernú letnú dovolenku s dlhými a piesočnatými plážami. Z komplexu je vzdialenosť na letisko v Burgase 17 km a na Slnečné pobrežie je to len 10 km. Pláž je vo vzdialenosti len 80 m. 
Komplex SOLE MARE pozostáva zo 174 rezidenčných nehnuteľností rozdelených medzi štúdia, dvojizbové a trojizbové byty, pričom každý je navrhnutý vo vysokom štandarde. Ponúka širokú škálu obchodných a rekreačných možností, ktoré vyhovujú rôznym typom obyvateľov a návštevníkov, či už prichádzajú na dovolenku alebo obchodné aktivity.

Samotná budova je fúziou medzi európskymi a modernými architektonickými vplyvmi, ktorá spĺňa najvyššie kritériá každého znalca krásy a pohodlia v kombinácii s funkčnosťou a pohodlím moderných technológií. Moderný dizajn sa prejavuje v najmenších detailoch a veľké otvorené priestory sú zdôraznené rozšíreným použitím prírodného kameňa, dreva a tepaného železa.

SOLE MARE v spolupráci so spoločnosťou Sanders Stay ( https://sandersstay.com/ ), ktorá je globálnou spoločnosťou na krátkodobý prenájom, ponúka garantovanú návratnosť investície vo výške 6%.

Ponúkame vopred podpísané zmluvy o dlhodobom prenájme garantujúce nájom na dobu 3-10 rokov podľa rozhodnutia investora.

SOLE MARE poskytuje dlhodobé nájomné zmluvy s garanciou návratnosti pre investora 6%.

Investori majú k dispozícii kompletný balík, ktorý im poskytuje a) samotnú nehnuteľnosť a súvisiace kapitálové zisky, b) garantovaný výnos a c) kompletný manažérsky servis a údržbu.

Všetky problémy týkajúce sa vybavenia, prenájmu a údržby zmiznú. Ponúkame jednorazové riešenie pre investíciu kupujúcich.

Profesionálna správa miestnych právnych požiadaviek, nariadení a poistenia, aby sa predišlo nepredvídaným problémom týkajúcim sa vlastníctva a prenájmu nehnuteľností na zahraničných trhoch.

Komplex pozostáva zo 4 blokov označených A,B,C,D.  V prípade záujmu Vám zašlem aj cenník voľných apartmánov. 

Komplex ponúka:
- 1. línia -  Výhľad na more - Bazén - Fitness centrum - SPA - Masáže - Reštauráciu
- Bar pri bazéne - Výťah - Podzemné parkovisko - Vonkajšie parkovisko - Obchody - Recepciu - Ochranka 24/365 - Upratovanie apartmánov - Lehátka u bazénov zdarma - Detský kútik - 24 hodinová lekárska služba - prvá pomoc - Správcovský poplatok je vo výške len 12 eur/m2 ročne.

Predajná cena: 
(Cenník voľných apartmánov pošleme na požiadanie)
Označ. - blok - úžit, plocha - posch. - spol.časti - spolu výmera - predajná cena 
Príklad: 
Štúdio 14 -  B -  32,37 m2 - prízemie -  7,46 m2 - 39,83 m2 - 46.480, - Eur !!!
(ide už o zariadené štúdio, kde v cene je nábytok, spotrebiče, záclony, trezor ...)

Platobné podmienky: 
Apartmány je možné kúpiť na splátky až na dobu 5 rokov:
1. splátka vo výške 35% z hodnoty apartmánu pri podpise zmluvy
2. splátka vo výške 35% z hodnoty po dokončení komplexu tj. Január 2025
ďalšie splátky vo výške 30% si môžete rozdeliť na dobu 5 rokov. 

Predaj apartmánov vieme realizovať aj na diaľku, stačí overiť splnomocnenie pre advokáta a celý proces predaja zrealizujeme za Vás. Ak by ste mali záujem o osobnú obhliadku, poskytujeme záujemcom, ktorý zložia rezerváciu vo výške 2.000,- Eur transfer z letiska a ubytovanie až na 3 noci zadarmo !

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Vajanského 37 v Prešove.

Prečo investovať v Bulharsku?
Výhody investovania v Bulharsku, vrátane jeho strategickej polohy, rastúcej ekonomiky, priaznivého podnikateľského prostredia, kvalifikovanej pracovnej sily a vládnych stimulov, môžu ponúknuť atraktívne príležitosti pre jednotlivcov aj podniky.

Jednou z kľúčových výhod Bulharska je jeho strategická poloha. Bulharsko sa nachádza na križovatke medzi Európou, Áziou a Blízkym východom a slúži ako dôležitý dopravný a logistický uzol. Jeho dobre rozvinutá infraštruktúra vrátane moderných diaľnic, železničných sietí a prístavov umožňuje efektívny obchod a prepojenie so susednými krajinami. Investori môžu využiť túto strategickú polohu na prístup na trhy a vytvorenie distribučných sietí, čím sa zvýši ich konkurenčná výhoda.

Bulharsko zažíva v posledných rokoch stabilný hospodársky rast, vďaka čomu je atraktívnou investičnou destináciou. Krajina sa môže pochváliť silným tempom rastu HDP a stabilným bankovým systémom, ktorý poskytuje pevný základ pre investície. Vláda zaviedla propodnikateľskú politiku a štrukturálne reformy, čo vedie k čoraz priaznivejšiemu prostrediu pre podnikanie. Táto trajektória rastu ponúka investorom potenciál pre dlhodobú ziskovosť a priaznivú návratnosť investícií.

 

 

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9745591
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Apartmán
  • Celková cena :
      46 480 €
  • Jednotková cena:
      1 408 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Bulharsko

KING REAL s.r.o.

KING REAL s.r.o. - naša ponuka

#
  • Predaj
... KING REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... KING REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... KING REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... KING REAL s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota
#
  • Kúpa
... HALO reality Spišská Nová Ves
#
  • Prenájom
... Byty Bratislava
#
  • Predaj
... ARCHEUS reality Trebišov
#
  • Prenájom
... Byty Bratislava