Popis nehnuteľnosti

Directreal Office - Pozri sa na túto skvelú príležitosť pre rekreačné bývanie! Tento nádherný 2-izbový apartmán v golfovom rezorte Green Residence, priamo pri golfovom ihrisku, je ideálny na letné pobyty a víkendové úniky, no vďaka kompletnému vybaveniu je vhodný aj na celoročné bývanie. Len 10 minút od Senca a 35-40 minút od Bratislavy, apartmán ponúka 58,92 m² obytnej plochy a veľkorysú 41,66 m² terasu s nádherným výhľadom na vodnú plochu. Nadštandardné zariadenie, dve klimatizácie, vstavaný nábytok na mieru, podlahové kúrenie, hliníkové exteriérové žalúzie a súkromné parkovacie miesto s pripojkou na nabíjanie elektromobilu sú súčasťou tejto výnimočnej nehnuteľnosti. Mesačné náklady na prevádzku apartmánu sú iba 103 EUR (bez elektriny). Navyše, sedacia súprava v obývačke sa dá jednoducho upraviť na posteľ o veľkosti 200x200 cm, čím umožňuje ubytovanie až pre 4 osoby. Rezidenti môžu využívať súkromnú pláž v rámci komunity vlastníkov, pričom klubhouse s reštauráciou je vzdialený len 50 metrov od apartmánu. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú komfortné a luxusné miesto na oddych aj aktívny život pri vode!

Detailný popis – Technické parametre a vybavenie:
Vstupná chodba:
Pri vstupe do apartmánu sa nachádza priestranná chodba s vstavanými úložnými priestormi, ktoré poskytujú dostatok miesta na odkladanie osobných vecí a sezónneho vybavenia. Tento praktický úložný priestor je navrhnutý tak, aby bol funkčný a zároveň esteticky nenápadný.

Spálňa:
Spálňa je svetlá a priestranná, s veľkým presklením, ktoré umožňuje priamy výhľad na terasu a okolitú prírodu. Z izby vedie priamy vstup na terasu, čo vytvára pocit otvoreného priestoru a spojenia s exteriérom. Okná sú vybavené hliníkovými rámami s izolačným trojsklom. Pre reguláciu svetla a súkromia sú nainštalované hliníkové exteriérové žalúzie, ktoré poskytujú výbornú ochranu pred slnkom a zároveň pomáhajú regulovať teplotu v apartmáne.

Kúpeľňa:
Kúpeľňa je výnimočná vďaka výhľadu na jazero. Vybavená je modernými sanitárnymi zariadeniami a priestrannou vaňou. Náladové LED podsvietenie dodáva priestoru príjemnú atmosféru, ideálnu na večerný relax.

Obývacia izba a kuchyňa:
Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a vytvára vzdušný a otvorený priestor. Televízor je automaticky vysúvateľný z na mieru navrhnutého nábytku, čím sa zachováva minimalistický vzhľad miestnosti. Sedacia súprava v tvare U sa dá jednoducho upraviť na posteľ o veľkosti 200x200 cm, čo zvyšuje ubytovaciu kapacitu apartmánu až pre 4 osoby.

Kuchyňa je plne vybavená vysokokvalitnými spotrebičmi, vrátane zabudovaného kávovaru, ktorý je skutočným skvostom tohto priestoru. Ďalej je tu indukčná varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou a zabudovaná práčka so sušičkou, ktorá prináša maximálny komfort do každodenného života.

Terasa:
Rozľahlá terasa o veľkosti 41,66 m² ponúka krásny výhľad na vodnú plochu. Je vybavená masívnym stolom pre 6 osôb a grilom, ideálnym na letné posedenia. Pre pohodlný oddych je terasa doplnená o veľkú sedaciu súpravu v tvare U, kde si môžete vychutnávať príjemné chvíle s rodinou a priateľmi.

Technické vybavenie:
Apartmán je vybavený dvomi klimatizačnými jednotkami pre dokonalé pohodlie v každej miestnosti, ako aj podlahovým kúrením, ktoré zaručuje tepelný komfort počas celého roka. Hliníkové okná s izolačným trojsklom zabezpečujú vynikajúcu tepelnú a zvukovú izoláciu, zatiaľ čo hliníkové exteriérové žalúzie poskytujú ďalšiu možnosť regulácie svetla a teploty.

K apartmánu patrí súkromné parkovacie miesto s pripojkou na nabíjanie elektromobilu, čo je praktickým riešením pre moderných a ekologicky orientovaných majiteľov.

Komunitné vybavenie:
Rezidenti apartmánu majú prístup k súkromnej pláži, ktorú môžu využívať všetci vlastníci v rámci komunity. Klubhouse, vzdialený len 50 metrov od apartmánu, ponúka vychýrenú reštauráciu, kde si môžete vychutnať kvalitné jedlá po dni strávenom na golfovom ihrisku alebo pri vode.

Tento apartmán v Green Residence je ideálnym riešením pre rekreačné aj celoročné bývanie. Vďaka modernému dizajnu, špičkovému vybaveniu a výnimočnej polohe priamo pri golfovom ihrisku a vodnej ploche poskytuje dokonalý komfort pre aktívny životný štýl aj pokojné útočisko na relax.
Podlahová plocha m2: 60
Loggia: Terasa
Výťah: Nie
Stav: Novostavba
Poschodie: -1/3
Konštrukcia bytu: Tehla
Možnosť kúpy na úver: Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR: 120
Okná: Hliníkové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrický sporák,Elektrická varná doska,Elektrická rúra,Umývačka riadu,Mikrovlná rúra,Pračka,Klimatizácia
Kúpelňa: Nová
WC: Nové
Podlahy: Drevené parkety,Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Svetové strany: JV
Kúrenie: Podlahové
Zdroj tepla: El.vykurovanie
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Firemné
Garáž: Nie
Prechodné izby: Nie
Pivnica: Nie
Energetický certifikát budovy: Trieda A
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE) : Trieda A
Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda B


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oYo

Kontakt na makléra:
Marián Paták
+421918410663
m.patak@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9684165
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      280 000 €
  • Jednotková cena:
      4 752 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Golfova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hrubá Borša
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Directreal Office