Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s podlahovou plochou 69,62m2, s garážou v osobnom vlastníctve o rozlohe 16,16m2 a s dvomi balkónami v štvorbytovom dome v zastavanej časti malebnej obce Jastrabá, vzdialenej od Kremnice 10km. Do obce Jastrabá sa dostanete smerom od Zvolena cez obec Trnavá Hora, alebo smerom od okresného mesta Žiar nad Hronom cez obec Bartošová Lehôtka. K bytu prislúchajú spoločné priestory kotolňa, práčovňa, kočikáreň a samostatná murovaná pivnica. Nachádza sa v bytovom dome z tvárnic Ypor, poschodie 2/2, bez výťahu.

DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z 3 obytných miestností, zo samostatnej kuchyne, z murovanej kúpeľne so sprchovacím kútom a zo samostatnej murovanej toalety. Všetky miestnosti sú nepriechodzie. Po pravej strane vstupnej chodby sa nachádza priestranná obývacia miestnosť s výstupom na balkón a obytná miestnosť, ktorú majitelia využívali na spanie, s výbornou orientáciou na východ, do dvora. Po ľavej strane vstupnej chodby sa nachádza kuchyňa a detská izba s výstupom na balkón, s orientáciou na západ do ulice. V chodbe sa nachádza pôvodná vstavaná skriňa. Na konci vstupnej chodby sa nachádza kúpeľňa s oknom so sprchovacím kútom a s umývadlom a s miestom na umiestnenie práčky a vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná toaleta s oknom.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt sa ponúka v pôvodnom stave, ale pred nedávnom prešiel čiastočnou rekonštrukciou pozostávajúcej vo výmene okien za plastové so žalúziami, vo výmene vane za sprchovací kút a v pripojení len tohoto bytu v štvorbytovom dome na vykurovanie bytu plynom, cez tzv. gamatky, ktoré je možné v každej izby individuálne, nezávisle, celoročne zapnúť a regulovať výšku izbovej teploty. V celom byte je na podlahe linoleum prekryté kobercami, pôvodný keramický obklad v kúpeľni a na toalete. V kuchyni je novšia kuchynská linka, vybavením kuchyne je kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, dres, rýchlovarná kanvica, stôl so stoličkami a chladnička. Stierky v celom byte.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom disponuje 1 plastovými vchodovými dverami situovanými od cesty a sú vybavené elektrickým vrátnikom, vymenené plastové okná na schodisku. Na bytovom dome bola prednedávnom vymenená nová strecha a nové žľaby na odvod dažďovej vody.

VÝHODY:
Bývanie v byte, mimo mestského ruchu a krásnej dedinke Jastrabá obklopenej krásnou prírodou
Byt je v pôvodnom stave, ale vo veľmi dobrom stave, je príjemný, slnečný, útulný, s dobrým dispozičným riešením.
Veľkou výhodou je príjemné prostredie v lone prírody, obklopený rodinnými domami.
Skvelá orientácia na dve svetové strany – obývacia miestnosť s balkónom a spálňa na východ, a kuchyňa a detská miestnosť s balkónom na západ.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Mesačné náklady do 100 € / 1 mesiac / 2 osoby vrátane elektriny, plynu a fondu opráv do bytového domu.

LOKALITA:
Obec Jastrabá je vzdialená 16km od okresného mesta Žiar nad Hronom. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút peši - škola, škôlka, obchod, kaviareň, obecný úrad, futbalové ihrisko, kostol a pošta.

NÁZOR MAKLÉRA:
Vhodný pre rodiny s detičkami, ktorí sa chcú osamostatniť a chcú bývať vo vlastnom byte za prijateľnú cenu v lone krásnej prírody.
Byt je ihneď voľný.
Nízke mesačné náklady, s vlastným plynovým vykurovaním len pre ponúkaný byt, nezávislý od ostatných vlastníkov bytov vo štvorbytovom dome.
Parkovanie vo vlastnej garáži na prízemí bytového domu, veľa spoločných priestorov v bytovom dome.
Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a s okolitou prírodou..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 979 935 alebo na anezkacurillova@haloreality.sk. ID ponuky: ŽH-66419.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9484020
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      77 500 €
  • Jednotková cena:
      1 107 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Jastrabá
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Žiar nad Hronom
  • Štát : Slovensko

HALO reality Žiar nad Hronom

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Predaj
... BeMi realitná kancelária
#
  • Kúpa
... HALO reality Slovensko
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.