Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj moderný trojizbový mezonetový byt v Bratislave, v mestskej časti Nové Mesto v obľúbenom projekte KOLOSEO. Celková úžitková plocha bytu je 104,54 m2 a nachádza sa na 5.-6./14 poschodí polyfunkčného objektu skolaudovaného v roku 2008.

DISPOZÍCIA BYTU: na spodnom podlaží sa nachádza priestranná kuchyňa moderne prepojená s obývačkou so vstupom na veľkorysú lodžiu, z ktorej je výhľad na Kamzík a jazero Kuchajda, schodište a vstupná predsieň, vrchné podlažie pozostáva z 2 samostatných priestranných miestností (z každej je východ na lodžiu), kúpeľne spojenej s WC a chodby.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2019. Vymenené bol podlahy, na oboch podlažiach bola domontovaná kvalitná klimatizácia s chladením aj kúrením, na oknách sú plastové vonkajšie rolety a integrované sieťky proti hmyzu. Kuchynská linka v tvare L má dostatok úložného priestoru, samozrejmosťou sú zabudované spotrebče – indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a odsávač pár vyvedený do komína. V rámci rekonštrukcie prebehla aj zmena dispozície, kúpeľňa bola prepojená s WC s vlastným uzatváraním. Jedna izba na poschodí slúži ako šatník, je možné ju využívať ako spálňu so šatníkom alebo detskú izbu či pracovňu. V bytu je dostatok úložného priestoru či už v izbách alebo na chodbe. Vstupné dvere sú bezpečnostné. V byte je zavedený internet a má bezpečnostný alarm.
Bytový dom je postavený z monolitického železobetónu, skolaudovaný bol v roku 2008. V bytovom dome je vybudovaná vlastná kotolňa, ktorá zabezpečuje kúrenie a ohrev vody.

K bytu je potrebné dokúpiť aj dvojgaráž v podzemnom garážovom priestore s rozlohou ....., vlastnou elektrinou a diaľkovo otváranou bránou. Okrem pohodlného zaparkovania dvoch áut je v garáži priestor na odkladanie veci, bicyklov, kolobežiek.... Cena dvojgaráže je 65.000 €.

MESAČNÉ NÁKLADY: 190 € byt aj garáž, cca 40 € elektrina

LOKALITA: mestská časť Nové Mesto vznikla pravdepodobne začiatkom 18. storočia ako Kvetná dolina. Postupne rástla a dnes je z nej rozľahlá moderná štvrť, ktorá svojim obyvateľom ponúka množstvo historických objektov, ale aj priestor na trávenie voľného času v prírode alebo na športové aktivity. Preto je táto mestská štvrť obľúbená všetkým vekovými kategóriami. V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť. Do 5 minút autom sa nachádza materská aj základná škola.V tesnej blízkosti domu sa nachádza obľúbené nákupné centrum OC VIVO so všetkými službami, obchodmi, reštauráciam a kaviarňami a tiež Fresh market či obľúbené potraviny YEME. Neoceniteľnou výhodou je aj jednoduchý a rýchly pristup do centra mesta, či už autom alebo MHD, do 5 minút pešou chôdzou je zastávka električky. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci, ktorí môžu využiť Zimný štadión Ondreja Nepelu, NTC arénu, Národný futbalový štadión, športovú halu či plaváreň na Pasienkoch alebo voľnočasový priestor JAMA. V lete je možné okúpať sa na Kuchajde hneď vedľa domu, či letnom kúpalisku Tehelné pole. Fanúšikovia turistiky ocenia blízkosť turistických chodníkov v Malých Karpatoch..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-67427.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9413204
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Mezonet
  • Celková cena :
      399 990 €
  • Jednotková cena:
      3 809 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Tomášikova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Reality Smolko, s. r. o.
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Hliny 1

Nová Dubnica

  • m2
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

2DUBY Považská

Považská Bystrica

  • m2