Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka na predaj jedinečný agroturistický komplex na predaj v štáte Taliansko, časť Toskánsko. Tento zabehnutý areál predstavuje jedinečnú príležitosť pretých, ktorý hľadajú podnikanie v oblasti prenájmu s nepretržitým príjmom počas celého roka.

KOMPLEX: Rozsiahli komplex sa rozkladá na pozemku o rozlohe 6,3 ha. Zahŕňa niekoľko stavieb, olivový háj s cca 300 olivovníkmi, dva nové sklenníky, prameň s pitnou vodou, bazén so slanou vodou (15x 7m), ubytovacie jednotky. Súčasťou predaja je aj neďaleký 5 ha les a 1 ha olivový háj s možnosťou ďalšej výstavby. Objekt prešiel rekonštrukciou, vrátane modernizácie elektroinštalácie, inštalácie solárnych panelov, plynového kotla, generátora a vnútorných priestorov.

OBJEKTY: 

Hlavný rodinný dom má rozlohu 290 m2 s nezameniteľnými výhľadmi na stredovekú dedinu Roccatederighi. Dom má 6 veľkých spální a 6 kúpeľní, vínnu pivnicu, práčovňu, masážnu miestnosť, kanceláriu s novým krbom na drevo a technickú miestnosť. 

Ďalším objektom je dom pri bazéne so spálňou a kúpeľňou. Pri bazéne sa nachádza aj technická miestnosť s kúpeľňou a kuchyňou. 

Poľnohospodárska prístavba, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou je obklopená 1 ha olivového hája. V prístavbe sa nachádza spálňa, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa. 

K dispozícii sú 3 garáže, každá o vývere 15 m2, stolárska dielňa s rozlohou 80 m2 a rôzne sklady. 

Ďalej sa tu nachádzajú ekologické ubytovacie zariadenia:

"Čarodejnícky domček" s dvomi lôžkami a vlastným kompostoacím záchodom. 
"Dom na strome" so štyrmi lôžkami, suchým záchodom, teplou sprchou a umývadlom.
"Stella Yurt" s tromi lôžkami, kompostovacím záchodom, batériou a sprchou so studenou vodou.
"Yurta Luna" s dvomi lôžkami, kompostovacím záchodom, teplou sprchou a umývadlom. 
"Vintage karavan" s tromi lôžkami a kompostovacím záchodom.
"Tepee stan" s dvomi lôžkami a rustikálnym kompostovým záchodom. 

Hostia v glampingovom priestore majú prístup k spoločnej kúpeľni s dvomi toaletami, dvomi umývadlami a sprchou. Môžu taktiež využiť dve kuchyne. 

V rámci areálu je možné využívať geodetickú kupolu s rozlohou 90 m2, s drevenou podlahou a klimatizáciou, ktorá je idálna pre semináre, workshopy, cvičenia alebo celoročné stretnutia. 

LOKALITA: Nádherná lokalita 30 minút od preslávených toskánskych pláží a známych horúcich prameňov Petriolo s mnohými blízkymi prírodnými atrakciami, ako sú Marina di Alberese a Cala Violina, ktoré priťahujú návštevníkov z celej Európy. 

CENA: 1.890 000 €

Maklér: Petra Kovářová, +421 917 525 129

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8991355
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Hotel, penzión
  • Celková cena :
      1 890 000 €
  • Jednotková cena:
      5 906 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Taliansko

BOSEN Bratislava

Naposledny pridané

  • Na predaj 4i byt v Púchov-centrum

    Komenského, Púchov

    Celkovo165 000 €

  • Stavebný pozemok PEZINOK

    Pezinok

    Celkovo250 000 €