Popis nehnuteľnosti

[i]RADO Reality[/i] Vám exkluzívne ponúka výstavbu rodinného domu v obci Tuchyňa. Splňte si sen o vlastnom dome za férovú cenu a užívajte si komfort bývania v novom dome!

Dom je ako stvorený pre rodiny, pretože svojim majiteľom ponúka 4 samostatné izby a dostatok priestoru na záhrade. Zastavaná plocha domu je 138 m2, úžitková plocha je 105 m2 a postavený bude na pozemku s celkovou výmerou 640 m2. Dom je jednopodlažný, dispozične výborne rozdelený na dennú a nočnú časť. Pozostáva z predsiene, samostatného WC, technickej miestnosti, chodby, kúpeľne (7 m2), dvoch detských izieb (13 m2 a 12,6 m2), hlavnej spálne (14,9 m2) a dennej časti, ktorú tvorí obývacia izba s jedálňou (32,7 m2) s veľkým oknom, cez ktoré sa dostanete na vonkajšiu terasu. Obývačka je navyše moderne prepojená s kuchyňou (7,2 m2). Veľkou výhodou je samostantá špajza.

Dom bude postavený v štádiu holodom - výstavba do 8 mesiacov. Pre zabezpečenie nízkej energetickej náročnosti bude dom vymurovaný z tehly hrúbky 300 mm a zateplený polystyrénom s hrúbkou 150 mm. Dom bude osadený plastovými oknami s trojsklom, strop zateplený striekanou izoláciou hrúbky 300 mm a podlaha 100 mm polystyrénom. Klasický krov z drevených krokiev ponúka možnosť vytvorenia úložného priestoru na sezónne veci v podkroví nad nočnou časťou. Obrovský priestor dennej časti budú umocňovať vysoké stropy v kombinácií s veľkými oknami orientovanými na terasu, vďaka čomu bude denná časť vzdušná a nádherne presvetlená. Bonusom je vybudovaný komín a predpríprava na krb, prípadne kachle, ktoré sa zaiste stanú dominantou obývačky. V prípade záujmu je možné aj dokončenie domu do štandardu.

Ďalšou výhodou je, že farbu okien a vonkajšej fasády si môžete určiť sami, vďaka čomu bude dom presne podľa Vašich predstáv. Strešná krytina bude škridľa. O teplo v dome sa stará teplovodné podlahové vykurovanie s možnosťou pripojenia na elektrokotol alebo tepelné čerpadlo (nie je súčasťou stavby). Dom bude napojený na elektrinu, vodovod a žumpu. Po dohode je možné aj napojenie na plyn alebo studňu (nie je súčasťou ceny). Interiér bude odovzdaný v štádiu holodom - vapenné omietky omaľované bielou farbou, vypínače a zásuvky, sádrokartónové podhľady, rozvody vody, elektriny. Projekt je možné po dohode mierne upraviť či doplniť napr. prípravu na vonkajšie žalúzie, inteligentnú domácnosť, kamerový systém, rekuperáciu a podobne.

Pozemok s výmerou 640 m2 má pravidelný obdĺžnikový tvar s rozmermi približne 17 x 38 metrov. Nachádza v novovybudovanej ulici s verejným osvetlením a dostatkom kľudu a súkromia. Zároveň Vám poskytuje komfortný priestor na vlastnú sebarealizáciu. Môžete si vybudovať garáž pre Vášho motorového miláčika, či bazén a trampolínu pre deti, alebo záhradku na domácu zeleninu. Výborná je aj orientácia na juhozápad.

Lokalita je v slnečnej, rovinatej časti obce Tuchyňa s krásnymi výhľadmi na okolité hory. Obec sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí - Pruské 2 km, Ilava 6 km, Lednické Rovne 6 km, Dubnica nad Váhom 13 km, Púchov 16km, Trenčín 25 km. Obrovskou výhodou je aj blízke napojenie na diaľnicu D1 - 6 km. V obci nájdeme základnú občiansku vybavenosť: základnú a materskú školu, potraviny, reštauráciu, autobusové zastávky, futbalové ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť ponúka neďaleká obec Pruské.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8828214
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      184 000 €
  • Jednotková cena:
      1 757 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Tuchyňa
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Tuchyňa
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Ilava
  • Štát : Slovensko

RADO Reality