Popis nehnuteľnosti

Chcete sa za svoju prácu odmeniť [b]luxusnou rezidenciou[/b] alebo využiť niektorú z mnohých možností tejto výnimočnej nehnuteľnosti? Predstavujeme Vám neopakovateľnú príležitosť stať sa majiteľom [b]historickej kúrie v srdci Tornale.[/b]

[b]POPIS NEHNUTEĽNOSTI
[/b]Táto nádherná kúria, postavená na prelome 18. a 19. storočia, môže byť[b] dokonalým spojením historického čara a moderného komfortu[/b] čím vytvorí jedinečnú atmosféru.
Daná nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom prostredí južného Slovenska v mestečku [b]Tornaľa[/b]. Ide o murovanú obytnú budovu s [b]architektonickou výzdobou,[/b] ktorá má [b]7 obytných miestností.[/b] Podlahovú plochu tvorí [b]522 m²[/b] a pozemok [b]2516 m²[/b]. K danej nehnuteľnosti je možné dokúpiť aj [b]ďalšie pozemky[/b] o rozlohe cca 10000 m² a zvýšiť tak jej potenciál, napríklad vybudovaním veľkého parku či záhrady. Súčasťou tejto dobovej nehnuteľnosti je aj [b]pivnica [/b]o rozlohe 300 m², ktorú je možné využiť aj ako menšiu [b]vinárničku[/b]. Nehnuteľnosť má pôvodný stav, čo prináša novému majiteľovi mnoho priestoru na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, navyše za využitia eurofondov.

[b]SKVELÉ MOŽNOSTI VYUŽITIA NEHNUTEĽNOSTI:[/b]
1. [b]Luxusné bývanie:[/b] Kaštieľ môže byť prestavaný na luxusnú rezidenciu pre jednotlivca, rodinu alebo viacero rodín. Svojou historickou hodnotou a architektonickým dizajnom poskytuje jedinečné bývanie.
2. [b]Hotel alebo penzión:[/b] Kaštiele často slúžia ako hotely alebo penzióny, ktoré lákajú hostí svojou historickou atmosférou a luxusom. Môžu ponúkať špeciálne zážitky ako wellness, svadobné hostiny alebo tematické pobyty.
3. [b]Svadobné a eventové centrum:[/b] Vďaka svojmu veľkolepému vzhľadu sú kaštiele ideálne na usporadúvanie svadieb, firemných akcií, koncertov, výstav a iných spoločenských udalostí.
4. [b]Kancelárske priestory:[/b] Pre firmy, ktoré hľadajú reprezentatívne kancelárske priestory, môže byť kaštieľ atraktívnym riešením. Poskytuje unikátne pracovné prostredie a prestíž advokátom, notárom, projektantom, ekonómom.
5. [b]Vzdelávacie inštitúcie:[/b] Kaštieľ môže slúžiť ako škola, kongresové alebo tréningové centrum. Historické prostredie môže byť motivujúce pre študentov a zamestnancov.
6. [b]Wellness a spa:[/b] Mnohé kaštiele sú prestavané na wellness centrá a spa, ktoré ponúkajú rôzne zdravotné a relaxačné služby v krásnom prostredí.
7. Rekreačné centrum: Kaštieľ môže slúžiť ako základňa pre rekreačné aktivity ako sú jazda na koni, turistika, cykloturistika, rybolov alebo poľovníctvo, čo môže pritiahnuť návštevníkov hľadajúcich aktívny odpočinok.
8. [b]Rehabilitačné centrum:[/b] Kaštieľ môže byť premenený na rehabilitačné alebo zdravotné centrum, ktoré ponúka rôzne terapeutické služby v pokojnom a krásnom prostredí.
9. [b]Zdravotné stredisko:[/b] Kaštieľ môže byť premenený na špecializované zdravotné zariadenie, ako napríklad klinika alternatívnej medicíny, centrum pre psychoterapiu alebo zariadenie pre dlhodobú starostlivosť.
10. [b]Vína a vinárstvo: [/b]Ak kaštieľ disponuje vhodným pozemkom, môže byť využitý na pestovanie viniča a produkciu vína. Vinárstvo s historickým kaštieľom môže byť atraktívne pre vinárov a milovníkov vína.

[b]ĎALŠIE MOŽNOSTI VYUŽITIA
[/b]Kultúrne a umelecké centrum, Agroturistika a farmárske aktivity, Luxusný domov sociálnych služieb, Gastronomické centrum, Klub alebo spoločenské centrum, Vedecko-výskumné centrum, Komunitné centrum, Historická atrakcia a turistické miesto a pod.

[b]ZÁKLADNÉ TECHNICKÉ INFORMÁCIE NEHNUTEĽNOSTI:
[/b]• TOP lokalita v širšom centre mesta Tornaľa s ľahkou dostupnosťou,
[b]• autobusová a vlaková stanica[/b] v blízkej vzdialenosti od nehnuteľnosti,
• pozemok o rozlohe 2516 m² a úžitková plocha spolu 522 m² na 2 podlažiach,
• na nehnuteľnosti sa nachádzajú [b]inžinierske siete[/b]: elektrina, verejný vodovod, plyn je dostupný vedľa pozemku, aktuálne žumpa a možnosť pripojenia na verejnú kanalizáciu.
• [b]letisko Košice (100km), letisko Poprad (100km), Miskolc - HU (60 km), Eger - HU (70km)[/b]
• v blízkej dostupnosti [b]mnoho turistických atrakcií[/b]: Plážové kúpalisko Tornaľa, Jaskyňa Peško, Jaskyňa Domica, Prielom Muráňa, múzeá, kúpaliská a pod.

Viac fotografií interiéru alebo exteriéru na vyžiadanie v RK.
[b]DOHODNITE SI OBHLIADKU[/b] a bývajte ako aristokrati alebo profitujte z ďalších benefitov tejto výnimočnej nehnuteľnosti.
ID: MC14RDEx

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8815485
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Ostatné objekty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Iný objekt
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Tornaľa
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Revúca
  • Štát : Slovensko

PROFI REALITY SABOL, s.r.o.

PROFI REALITY SABOL, s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti