Popis nehnuteľnosti

INFORMÁCIE A DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:

Ponúkame na predaj 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na ulici Jána Stanislava v Karlovej Vsi. Byt sa nachádza v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a neďaleko lesa. Bytový dom s výťahom bol skolaudovaný v roku 2008 a ide o kvalitnú stavbu v atraktívnej lokalite.

Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 6, s orientáciou na juhozápad (JZ).
Celková výmera: 52 m² (vrátane balkóna a pivničnej kobky).
Vstup do bytu je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými dverami.

Dispozícia:

Obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom

Samostatná spálňa

Priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou

Vstupná chodba aj spálňa disponujú vstavanými šatníkmi, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. V obývacej izbe je nová klimatizácia, inštalovaná v roku 2024.

Kuchynská linka je plne vybavená vstavanými spotrebičmi, vrátane indukčnej varnej dosky, elektrickej rúry, umývačky riadu a voľne stojacej chladničky, ktoré sú súčasťou predaja.

Pozdĺž obývacej izby a spálne sa tiahne veľký balkón (4,7 m²), prístupný z oboch miestností.

Celý byt je napojený na ústredné kúrenie a k bytu patrí aj pivničná kobka o výmere 2,5 m².

Výhody bytu zahŕňajú kompaktnú veľkosť, dobre udržiavaný bytový dom a možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži (nie je podmienkou kúpy bytu).

Spoločenstvo vlastníkov sa stará o bytový dom na vysokej úrovni a udržiava ho vo výbornej kondícii. K štyrom bytovým domom patrí uzavreté a oplotené multifunkčné detské ihrisko vo vnútrobloku, ktoré je určené výhradne pre obyvateľov domu. Parkovanie v okolí bude čoskoro rezidenčné.

Približné mesačné náklady pre 2 osoby:

Byt: 140 €

Garáž: 20 €

Elektrina: 15 €
V byte je zavedený vysokorýchlostný internet od UPC, s možnosťou pripojenia na Telekom.

LOKALITA:

Novostavba sa nachádza v blízkosti lesa a multifunkčného parku Líščie údolie, ktorý ponúka kvalitné bývanie v jednej z najzelenších častí Bratislavy, s výhodami mestského bývania. V pešej dostupnosti nájdete školy, škôlky, polikliniku, poštu, mestský úrad, kostol, nákupné centrá, reštaurácie, detské ihriská a električkovú trať, ktoré poskytujú 100% občiansku vybavenosť v pár minútach chôdze. Napojenie na diaľničný obchvat je tiež v blízkosti, len pár minút autom.

Okolie ponúka rôzne možnosti voľnočasových a rekreačných aktivít, ako sú cyklistika, turistika, pikniky, beh či venčenie zvierat.

CENA: 195 000 € s možnosťou dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži priamo pod bytovým domom za 33 000 € (nie je podmienkou kúpy bytu).

Cena zahŕňa kompletný realitný a hypotekárny servis, vrátane prípravy zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov, katastrálnych dokumentov, výpisu z listu vlastníctva a mapového snímku pre banku, poplatky za overenie zmlúv u notára a základný poplatok 100 € pri podaní na katastri. K cene bude pripočítaná provízia vo výške 5 000 €.

 

Predaj: Podzemné parkovacie státie v Karlovej Vsi

Hľadáte bezpečné a pohodlné parkovanie v obľúbenej časti Karlovej Vsi? Máme pre vás ideálne riešenie!

KĽÚČOVÉ VÝHODY:

Perfektná lokalita: Parkovacie miesto sa nachádza hneď pri vstupe do garáže, čo znamená, že od auta budete mať len pár krokov k výťahu či vchodu do budovy. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a rýchly prístup.

Veľkorysé rozmery: So šírkou 230 cm poskytuje dostatok priestoru pre rôzne typy vozidiel.

Udržiavaná garáž: Podzemné parkovisko je pravidelne čistené dvakrát ročne, takže môžete počítať s čistým a upraveným prostredím.

Nízke mesačné náklady: 20 € za údržbu a služby spoločných priestorov

Toto je skvelá príležitosť zabezpečiť si parkovacie miesto vo vyhľadávanej lokalite, najmä s blížiacim sa prechodom na rezidenčné parkovanie v okolí.

Cena: 33 000 €.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte:

0903 285 512

office.realion@gmail.com

 

 

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8620549
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      195 000 €
  • Jednotková cena:
      3 750 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Jána Stanislava
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Karlova Ves
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

Realion, s.r.o.

Realion, s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti