Popis nehnuteľnosti

Nájsť v dnešnej dobe moderne zariadený, plne vybavený byt v novostavbe s kompletnou občianskou vybavenosťou, avšak v príjemnom kľudnom prostredí plnom zelene bez ruchu veľkomesta a výmerou štandardných rodinných domov býva náročné. My Vám však ponúkame na predaj priestranný [b]3 izbový byt o výmere 124 m2[/b], so [b]slnečnou terasou[/b], ktorá zväčšuje celkovú plochu o ďalších takmer [b]27m2[/b], vlastným garážovým státím a pivnicou v uzavretom areáli rezidencie Staré grunty.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2012 a postavený je z nadštandardných materiálov. Jedná sa o kvalitnú [b]tehlovú stavbu s hliníkovými oknami[/b], vonkajšími žalúziami, [b]terasou s protišmykovou mrazuvzdornou dlažbou[/b] a parkovaním na vlastných [b]vyhradených garážových státiach[/b] odkiaľ sa do bytu dostanete suchou nohou. Benefitom priestranných garážových priestorov je aj [b]uzamykateľná pivničná kobka[/b] hneď za miestom ako ďalšia alternatíva úložného priestoru. Celý komplex je situovaný na [b]Starých Gruntoch v tichom prostredí plnom zelene, ale zároveň v pešej dostupnosti do Karlovej Vsi či Cubiconu[/b], kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Celý areál je oplotený a prístup doň majú len obyvatelia komplexu. Vstup pre autá je zabezpečený el. bránou na diaľkové ovládanie. Výhodou súkromného areálu je aj dostatok vonkajších parkovacích státí.

Samotný byt je po prvom majiteľovi a bol odovzdaný v roku [b]2013[/b] nakoľko sa majiteľ podieľal aj na tvorbe štandardu. Pri zariaďovaní sa dbal dôraz na dostatok úložného priestoru v podobe vstavaných skríň a šatníkových zostáv, ale taktiež na vzdušnosť a nezahltenie priestranných izieb. Výhodou je bezbariérovosť, nakoľko sa k bytu dostanete priamo od vstupnej brány bytového domu, avšak celý je orientovaný tak, že sa nachádzate na 2 nadzemnom podlaží.

[b]Byt o výmere 124m2 [/b]je dispozične prepracovaný do posledného detailu a pozostáva z :
- Veľkorysej vstupnej haly o výmere 9,56 m2 kde je situovaná na mieru robená vešiaková a botníková zostava, vstavaná skriňa a komoda,
- Samostatnej toalety spojenej s technickou miestnosťou a práčovňou, kde sa nachádza rolldoor s dostatkom priestoru na všetky čistiace náčinia, plynový kotol zn. Buderus na ohrev vody, závesná toaleta, umývadlo práčka a sušička. Výmera 5 m2
- Presvetlenej [b]dennej časti o výmere 46,25 m2[/b] pozostávajúcej s obývacej veľkometrážnej miestnosti s jedálenskou časťou o výmere 29m2, z obývacej miestnosti rovnako ako zo spálne je vstup na slnečný terasu so sedením
- A samostatnej kuchynskej časti s modernou kuchynskou linkou robenou na mieru so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnka). Pracovná doska bola robená na zákazku z unikátneho, odolného [b]kvalitného kameňa[/b]. Výborným dispozičným riešením je samostatná potravinová komora o výmere 3,35 m2 s množstvom odkladacieho priestoru
- Chodby, ktorá oddeľuje dennú časť bytu od nočnej o výmere 14 m2 majitelia šikovne využili na vybudovanie 2 rolldoorových zostáv, z ktorých jedna slúži ako druhý šatník, ktorý vďaka hĺbke je možné prerobiť na pracovný kútik v byte
- Kúpeľne s vaňou so sklenenou zástenou, dvoj-umývadlom a bidetom( aktuálne je odmontovaný ale majitelia ho vrátia naspäť). Výmera 6 m2
- Walk-in šatníkom s regálovou zostavou s množstvom priestoru
- Veľkou detskou izbou o výmere 15,27 m2
- Priestrannou spálňou o výmere 19,41 m2 z ktorej sa vychádza taktiež na terasu.

Na terase bola tento rok dobudovaná výsuvná [b]markíza s podsvietením[/b], ktorá spríjemňuje posedenie aj počas slnečných letných večerov. Tým, že sa jedná o rožný byt táto terasa zabezpečuje dostatok súkromia a taktiež nádherné výhľady na západ slnka.

K bytu prislúcha aj vyhradené garážové státie, za ktorým je situovaná [b]pivničná kobka o výmere 4,3 m2[/b].

V obývacej miestnosti je nainštalovaná výkonná [b]klimatizačná jednotka[/b], ktorú je možné ovládať cez aplikáciu. Pri vstupných dverách sa nachádza videovrátnik.

Na hliníkových oknách sa nachádzajú [b]vonkajšie žalúzie[/b] z časti na elektrické a z časti na manuálne ovládanie a taktiež sieťky. Denná časť a spálňa sú orientované na juhozápad a z terasy si môžete vychutnávať krásne pohľady na západ slnka a okolitú zeleň.
Na viacerých stenách sú situované dizajnové tapety.

Vo vstupnej hale, v kúpeľni a v technickej miestnosti s WC sú kvalitné dlažby a v obývačke, kuchyni a v spálni plávajúca podlaha. V detskej izbe je umiestnený koberec.

Byt sa predáva čiastočne zariadený – po dohode možné ponechať hnuteľný nábytok.

Mesačné náklady vyrátané na 3 osoby sú vďaka vlastnému [b]plynovému kotlu[/b], ktorý pravidelne raz ročne prejde revíziou sú veľmi priaznivé - [b]150 €[/b] zálohové platby za správcovskú spoločnosť, [b]56 €[/b] zálohové platby za plyn a [b]40 €[/b] zálohové platby za elektrinu. V byte je zavedený optický internet.

Kompletná cena vrátane provízie: [b]510.000€[/b]. V prípade záujmu o [b]parkovacie státie a pivničnú kobku doplatok 40 000 €.[/b].

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel.čísle +421 940 947 943.

Lokalita Staré grunty poskytuje plnú občiansku vybavenosť a príjemné tiché prostredie. Vďaka bránke z areálu sa peši dostanete do Billy v Karlovej Vsi za 3 minúty a rovnako tak aj do nákupného centra Cubicon, kde nájdete všetko potrebné.
Hneď pri areáli je zástavka MHD ( autobus 139) s výbornou dostupnosťou do mesta a 3 min peši sa dostanete na električkovú zástavku. Taktiež treba spomenúť rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Karlova Ves rovnako ako Slávičie Údolie zabezpečujú služby a vybavenosť všetkého typu – potraviny, lekárne, drogérie, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, zdravotnícke stredisko a pod.
Parkovanie je zabezpečené na vyhradenom garážovom státí v bytovom dome, avšak v celom areáli nie je problém zaparkovať na vonkajších parkovacích státiach.

[b]NAŠE SLUŽBY[/b]
Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.[pdf]

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8384743
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      510 000 €
  • Jednotková cena:
      3 383 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Karlova Ves
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

Domy pre ľudí s.r.o.

Naposledny pridané

  • Rekreačný pozemok Papradno

    Papradno, Papradno

    Celkovo28 310 €

  • Areál Nad Jazerom - administrativa, výroba, sklad, parkovanie

    Napájadlá, Košice-Nad jazerom

    Celkovo1 €

  • Podobné nehnuteľnosti