Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na[b] dlhodobý prenájom[/b] kompletne moderne zariadený 1 izbový byt v novostavbe Čerešne [b]Polianky v Dúbravke[/b] v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou a skvelou infraštruktúrou. Lokalita je veľmi atraktívna aj kvôli [b]výbornej dostupnosti[/b] (aj MHD, zástavka pri dome) [b]do mesta, ako aj do prírody[/b]. Byt sa nachádza [b]v novostavbe[/b] z roku [b]2023[/b] a je situovaný na [b]1.poschodí[/b] z 15. Orientovaný je na východnú stranu, čo zabezpečuje svetelnosť a príjemnú klímu v byte.
Výhodou je, že byt sa nachádza v samostatnom zádverí oproti výťahu a pri schodisku.
Developer pri výstavbe použil len kvalitné materiály a technológie - v byte sú kvalitné veľkometrážne okná s [b]3 sklom[/b], vykurovanie je zabezpečené radiátormi. Na podlahe sú drevené parkety a majiteľ dal byt zariadiť kvalitným nábytkom robeným na mieru.

Byt o výmere [b]32,44m2[/b] disponuje :
- veľkou izbou spojenou s kuchynskou časťou, zariadenou s gaučom, konferenčnými stolíkmi, jedálenským stolom s 2 stoličkami, TV, regálom oddeľujúcim spaciu časť od obývačkovej, manželskou posteľou s matracmi a modernými skriňami s dostatkom úložného priestoru.
- kuchynskou časťou s plne vybavenou kuchyňou (kuchynská linka s drezom, sklo keramická 2 platnička, chladnička, mikrovlnka a kávovar Nespresso).
- kúpeľňou so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, so zrkadlom a WC,
- chodbou, v ktorej je na konci situovaná práčka so sušičkou

K bytu prislúcha aj kovaná [b]pivnica o veľkosti 2m2[/b] na -1 podlaží.

Byt je[b] k dispozícii [/b]plne pripravený na bývanie[b] ihneď[/b].
Bývanie je výborným riešením pre jednotlivca, prípadne pracujúci pár. [b]Menší psík je po dohode s majiteľom povolený[/b].

V prípade záujmu je možnosť prenajať si vyhradené parkovacie státie v garáži bytového domu[/b], z ktorého sa dostanete do bytu suchou nohou výťahom prípadne vonkajšie parkovacie státie.

Cena mesačného [b]nájmu je vo výške 720 €[/b] už aj vrátane všetkých energií a optického vysokorýchlostného internetu [/b]. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá [b]kaucia vo výške jedno mesačného nájmu s energiami[/b], ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a [b]provízia vo výške 600 €[/b] (možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : +421 940 947 943.

Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť, v blízkosti zastávky MHD - autobusy a taktiež skvelé napojenie na diaľnicu a do všetkých častí Bratislavy. V areáli sa nachádzajú detské ihriská, športová zóna a vlastná vodná lagúna. Taktiež potraviny ( Kaufland, Tesco Lamač a pod.), reštaurácie, školy, škôlky, kúpalisko Rosnička, Iuventa, zástavky električky, Zimný štadión, Železná studnička, Horský park a podobne.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2623695
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      1-izbový byt
  • Celková cena :
      580 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      18 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Polianky
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Dúbravka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

Domy pre ľudí s.r.o.