Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť vlastniť priestranný rovinatý pozemok v tradičnejj obci Liešno, kde si pokoj a súkromie užíva len 60 obyvateľov. Pozemok sa nachádza na okraji obce, čo zaručuje celodenný slnečný svit a krásne výhľady na okolitú prírodu. Obec Liešno sa nachádza na spojnici miest Prievidza a Martin, čo poskytuje skvelú dostupnosť do oboch miest. To znamená, že okrem pokojného vidieckeho života ponúka aj možnosť pohodlného dochádzania za prácou do Prievidze, Bojníc alebo Martina.

Pozemok v obci Liešno s jeho rovinatým terénom a výbornou dostupnosťou ponúka rôzne možnosti využitia. Okrem klasickej rezidenčnej výstavby by mohol byť vhodný aj pre tieto účely:

1. Rekreačné účely:

Chatová osada alebo rekreačné domy: Ideálne miesto na výstavbu rekreačných chát alebo malých rekreačných domov pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj a oddych v prírode, ale s dobrou dostupnosťou k mestám.

Agro-turistika: S jeho blízkosťou k prírode a tradičnému vidieckemu prostrediu môže byť pozemok využitý na vybudovanie ubytovania pre turistov, ako sú farmy s ubytovaním, kde môžu návštevníci zažiť pravý vidiecky život.

2. Komerčné využitie:

Malý rodinný penzión alebo ubytovanie: Vďaka blízkosti k mestám Prievidza a Martin, ale aj Turčianskym Tepliciam, by sa pozemok hodil na vybudovanie penziónu alebo apartmánov pre návštevníkov regiónu.

Malé ekologické farmy alebo záhradnícke prevádzkya pestovanie kvetov: Priestor pre pestovanie lokálnych produktov, ako sú bylinky, ovocie či zelenina, alebo na chov menších hospodárskych zvierat.

3. Rezidenčné a komunitné projekty:

Výstavba rodinných domov alebo bungalovov: Pre tých, ktorí hľadajú trvalé bývanie mimo ruchu mesta, ale s dobrou dostupnosťou, by mohla byť táto lokalita atraktívna.

Komunitné centrum alebo zariadenie pre seniorov: Pozemok môže byť vhodný aj na výstavbu malého komunitného centra, či už pre miestnych obyvateľov, alebo ako zariadenie pre seniorov, ktorí by ocenili tichšie prostredie.

4. Športové a relaxačné centrum:

Športoviská alebo outdoorové aktivity: Pre menšie športoviská, ihriská alebo priestory pre organizovanie outdoorových aktivít, ako sú napríklad malé rodinné parky, by mohla byť lokalita ideálna.

5. Skladové alebo logistické priestory:

Menšie sklady alebo dielne: Vďaka prístupu po spevnenej ceste a dobrému napojeniu na okolité mestá by sa dal pozemok využiť aj na menšie sklady, dielne alebo iné prevádzky nenáročné na infraštruktúru.

Tieto možnosti môžu byť zaujímavé pre rôznych investorov, či už ide o individuálnych záujemcov alebo podnikateľov. Dôležité je využiť potenciál pokojného prostredia v kombinácii s dobrou dostupnosťou do okolitých miest.

Kľúčové vlastnosti:

Výmera: 4 459 m²

Rozmery: 150 x 29 m

Prípojky: Elektrická prípojka priamo na okraji pozemku, vodovodná prípojka v tesnej blízkosti

Prístup: Spevnená obecná cesta, napojená na asfaltovú cestu, ktorá je vzdialená len 300 metrov

 V prípade záujmu je tiež možnosť rozšíriť pozemok o susednú parcelu s rozlohou približne 4 000 m², čím sa vaše možnosti ešte viac rozšíria.

Nezmeškajte túto príležitosť investovať do pozemku s veľkým potenciálom, ktorý sa nachádza vo vidieckom prostredí s tradičným nádychom a v blízkosti kúpeľného mestečka Turčianske Teplice.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať!

 

 

 

Ponúkame vám  príležitosť vlastniť rovinatý pozemok v intraviláne malej tradičnej obce Liešno, ktorá má len 60 obyvateĺov. Tento pozemok sa nachádza na okraji obce, čo zabezpečuje lokalitu s celodenným slnečným svitom a nádherným výhľadom

Kľúčové vlastnosti:


Výmera: 4,459 m²
Rozmery: 150 x 29 m
Prípojky: Elektrická prípojka na okraji pozemku, vodovodná prípojka v tesnej blízkosti
Prístup: Spevnená obecná cesta, napojená na asfaltovú cestu vzdialenú približne 300 metrov


Tento pozemok ponúka nespočetné možnosti využitia – či už pre rezidenčné, komerčné účely, agro-turistiku alebo vytvorenie komunitného centra. V prípade záujmu je navyše možnosť rozšíriť pozemok o susednú parcelu s rozlohou približne 4,000 m².

Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť investovať do pozemku s obrovským potenciálom vo vidieckom tradičnom prostredí a v blízkosti kúpeľného mestečka Turčianskych Teplíc.

 

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8233926
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Iný stavebný pozemok
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Liešno
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Liešno
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Turčianske Teplice
  • Štát : Slovensko

MAX Profi, s.r.o.