Popis nehnuteľnosti

Práve si pozeráte ponuku dvoch krásnych 5-izbových rodinných domov nachádzajúcej sa v časti Beluša - Rybníky. Ponúkané nehnuteľnosti majú dve možnosti vyhotovenia -  holodom alebo štandard. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete podrobnejšie detaily.

“Mať interiér ako zo showroom-u prémiového dizajnéra a k tomu ešte aj katalógový výhľad je zárukou spokojného bývania. Celé to navyše dotvoria praktické prvky typu žiadne spoločné steny so susedmi (napriek radovke), podlahové kúrenie hore aj dole, optika či príprava na Voltbox. A nakoniec to zavŕšia nekonvečné veci ako "zašívareň" pre detská či fotobunky v chodbách, vďaka ktorým si vaša rodina zamiluje bývanie práve TU."

Medzi hlavné benefity radím:
+ radovka bez spoločných stien
+ krásny dizajn zvnútra aj zvonká
+ moderné interiérové riešenia
+ dve kúpeľne
+ "zašívarne" pre deti
+ priestranné terasy
+ perfektný výhľad
+ úsporné technológie
+ kryté státie
+ dve možnosti vyhotovenia
+ príprava na voltbox
+ optika
+ 2 až 3 parkovacie miesta
+ pokojný charakter bývania

Ak stále váhate, môžete ho bližšie preskúmať pomocou virtuálnej obhliadky - https://bit.ly/PRM-5iRD-B

Tieto dva rodinné domy v radovej zástavbe (5), ktoré sú spojené len strechami garáží, ponúkajú ideálne bývanie pre rodiny - estetickosť, pokoj aj nízke prevádzkové náklady. Každý z domov disponuje výmerou pozemku 294 m2, čo poskytuje akurátne množstvo priestoru pre záhradu ako aj všetky možné vonkajšie aktivity. Užitková plocha domov na dvoch podlažiach je 136 m2, pričom izby disponujú ešte aj podkrovnými priestormi, ktoré si deti zamilujú. Taktiež majú prípravu na krb a exteriérové žalúzie, čo pridáva na ich užívateľskom komforte a atmosfére. Nehnuteľnosti boli postavené v rokoch 2022/23 z kvalitných materiálov, čo zaručuje ich dlhú životnosť a minimálnu potrebu údržby. Východná a západná orientácia izieb aj pozemkov zabezpečuje množstvo denného svetla a možnosti výberu. Vykurované sú podlahovým kúrením s tepelným čerpadlom (+ zásobník na vodu), takže priestory nezmenšujú žiadne radiátory. Z inžinierskych sietí je k dispozícii studňa, žumpa, elektrika a optický internet. Ide o nízkoenergetické domy kategórie A0, ktoré sú zateplené 20 cm vatou, čo prispieva k ich energetickej efektívnosti. Každý pozemok je oplotený a domy sú vystavané šikmo čím poskytujú dostatok súkromia na terase. Spodné podlažie slúži ako denná časť s využitím aj pre hostí (hosťovská izba a kúpeľňa) alebo prácu (pracovňa), zatiaľ čo na vrchnom podlaží nájdete pokoj a súkromie pre každého. Jeden z domov je dokončený v štandardnom prevedení s plne vybavenou kuchynskou linkou a obývacou izbou, pripravený na okamžité bývanie. Druhý dom je v stave holodom, čo vám umožňuje dokončiť interiér podľa vlastných predstáv či prianí a to bez toho, aby ste sa s tým trápili - poskytneme vám firmu na jeho dokončenie.

Beluša je jednou z najväčších obcí na Považí, s populáciou okolo 6000 obyvateľov, čo ju robí atraktívnou lokalitou pre rodinné bývanie. Obec ponúka bohatú občiansku vybavenosť, ktorá zahŕňa materskú a základnú školu, lekáreň, poštu, niekoľko obchodov, reštaurácie a kaviarne. Okrem toho sa v Beluši nachádzajú aj rôzne športové zariadenia, vrátane športových ihrísk a fitness centier, čo prispieva k aktívnemu životnému štýlu obyvateľov. Lokalita Rybníky je obľúbenou rezidenčnou časťou Beluše, ktorá je ideálna pre rodiny hľadajúce pokojné a bezpečné prostredie. Rybníky ponúkajú výbornú dostupnosť do okolitých miest ako Púchov (8 km), Považská Bystrica (14 km) a Ilava (11 km), čo zabezpečuje jednoduché dochádzanie za prácou alebo ďalšími službami. Beluša je tiež dobre prepojená s prírodou, čo je veľkým lákadlom pre rodiny. Okolie ponúka množstvo turistických trás a cyklociest, ktoré sú ideálne na rodinné výlety a aktívny oddych. Celkovo, Beluša je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vyváženie medzi mestským komfortom a prírodou, s dostatkom možností pre vzdelávanie, nakupovanie a rekreáciu.

Cena domu v štandarde: 264 900€ pričom táto cena zahŕňa všetky poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti
Cena holodomu: 234 900€ pričom táto cena zahŕňa všetky poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti
Výmera interiéru: 136m2 (226m2 úžitkovej plochy na troch poschodiach)
Výmera exteriéru: 294m2 (175m2 zastavaná plocha + 29m2 terasa + 99m2 záhrada)

Fotografie sú autorským dielom a mojim výhradným majetkom. Proces predaja a kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí vykonávam osobne ako privátny realitný maklér. Viac informácií o mne, mojich skúsenostiach a výsledkoch práce nájdete na www.marekcvengros.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8224506
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      264 900 €
  • Jednotková cena:
      1 948 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Rybníky
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Beluša
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Púchov
  • Štát : Slovensko

Marek Cvengroš | Privátny realitný maklér

Marek Cvengroš | Privátny realitný maklér - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti