Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej a krásnej obci na Liptove. Rodinný dom, ktorý je celý podpivničený sa nachádza v obci Nižná Boca a stojí na pozemku o výmere 367 m2.
Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou.

DISPOZÍCIA: Rodinný dom dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, kuchyne, obývacej miestnosti, priestrannej spálne, kúpeľne spojenej s toaletou, komory, podkrovia.
Po vstupe do rodinného domu sa ocitnete vo vstupnej predsieni z ktorej vchádzate ďalej do domu. Hneď po vstupe do chodby uvidíte po ľavej ruke schodisko smerujúce priamo do podkrovia. Keď pokračujete ďalej po chodbe tak po ľavej ruke sa nachádza miestnosť, ktorú je možno využiť ako komoru a práčovňu zároveň. Nachádza sa v nej aj bojler na ohrev teplej vody.
Po pravej strane sa nachádza krásna a priestranná spálňa. Pokračovaním ďalej po chodbe sa po ľavej strane dostanete do kúpeľne spojenej s toaletou. Nakoniec na konci chodby je krásna, priestranná obývacia miestnosť s priamym vstupom do kuchyne, odkiaľ sa dostanete cez francúzske okno priamo von na záhradu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom bol postavený približne v roku 1970. Len teraz od leta minulého roka prešiel postupne čiastočnou rekonštrukciou.
Postupne boli na dome vymenené okná, strhnutá stará omietka a spravená komplet nová omietka, boli vymenené a poťahané nové elektrické, vodovodné a odpadové rozvody, kompletne zateplená a zaizolovaná podlaha, zateplené stropy a spravené veľké okno v priestoroch kuchyne s východom von do záhrady.
Strecha tohto rodinného domu je sedlová a ako krytina je použitý plech a ostala pôvodná nakoľko je vo veľmi dobrom stave. Fasáda rodinného domu je tiež pôvodná.
Kúrenie je riešené cez kachlové pece v každej miestnosti.

VÝHODY: Medzi výhody tohto rodinného domu určite patrí lokalita, ktorá je vhodná či už ako investičná príležitosť, ale zároveň je vhodný aj na trvalé bývanie. Po dokončení vnútorných priestorov je vhodný na priame nasťahovanie sa.

MESAČNÉ NÁKLADY: Predpokladajú sa nízke mesačné náklady, nakoľko kúrenie je riešené cez tuhé palivo alebo je možnosť alternatívneho kúrenia ako napríklad infra-panely.

LOKALITA: V Nižnej Boci akoby zastal čas. Nádherné drevenice a banícke domy učupené v tichej doline v Národnom parku Nízke Tatry, ďaleko od hluku mesta, ulahodia pohľadu a zahrejú dušu. Krásy, ktoré dedina ponúka, nenájdete nikde inde. Doprajte si aj výhľad na rozľahlé okolité lesy a nádhernú panorámu Nízkych Tatier. Nižná Boca je ľahko dostupná hneď niekoľkými spôsobmi dopravy. Najpohodlnejšie sa do obce dostanete autom, využiť však môžete aj autobusovú či železničnú dopravu.
Obcou Nižná Boca prechádza cesta 1. triedy č. 72, ktorá vedie z Podbrezovej a pri Kráľovej Lehote sa napája na cestu 1. triedy č. 18 vedúcu cez Liptovský Hrádok do Liptovského Mikuláša (smerom na západ) a cez Važec a Štrbu do Popradu (smerom na východ).

NÁZOR MAKLÉRA: Po dokončení posledných interierových úpravách ako je položenie plávajúcej podlahy, obklad a dlažba v kúpeľni a spravenie kuchynskej linky je dom vhodný na priame nasťahovanie sa, alebo ho môžete hneď začať prenajímať.
Tento dom si môžete dokončiť podľa vlastných predstáv, ale najťažšia a finančne najnáročnejšia rekonštrukcia už prebehla.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 931 038 alebo na annajambrichova@haloreality.sk. ID ponuky: LM-67630.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8188148
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      105 960 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nižná Boca
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Liptovský Mikuláš
  • Štát : Slovensko

HALO reality Liptovský Mikuláš

HALO reality Liptovský Mikuláš - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Liptovský Mikuláš
#
  • Kúpa
... HALO reality Liptovský Mikuláš
#
  • Kúpa
... HALO reality Liptovský Mikuláš
#
  • Kúpa
... HALO reality Liptovský Mikuláš

Podobné nehnuteľnosti