Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľký, 3 izbový byt v Brezne, v blízkosti centra mesta, výmera 77,40m2 . Nachádza sa na 3 poschodí udržiavaného bytového domu na ulici Sládkovičova. Dom je obklopený krásnym parkom z množstvom zelene, ktorý obyvateľom tejto časti mesta vytvára pokojné a pekné prostredie pre život.

DISPOZÍCIA: Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorou vojdete do veľkej kuchyne, z ktorej je prístupná jedna z izieb, orientovaná na východ. Samostatný vchod je aj do prechodovej obývačky z výhľadovým balkónom, ktorá sprístupňuje spálňu orientovanú na západ do parku. Vstupná chodba má tvar L, je z nej prístup do kúpeľne z vaňou, samostatného WC a komory.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt sa nachádza na 3 poschodí, strecha nad ním je zateplená, je pekne presvetlený, svetlo je prítomné vo všetkých jeho častiach a to vďaka orientácií východ - západ. Staršia rekonštrukcia z roku 2012 obsahovala čiastočnú výmenu elektrických a vodovodných rozvodov, výmenu plastových okien, vstupných a interiérových dverí, a povrchové opracovanie pekne zachovalej parketovej dlažby. Majiteľ v ňom ponechá časť nevyhnutného zariadenia na bývanie, vrátane spotrebičov : pračka, chladnička, plynový sporák prezentovaných na fotografiách. K dispozícií sú parkovacie miesta v tesnej blízkosti bytového domu a dve pivnice.


BYTOVÝ DOM: Obytný dom je udržiavaný z vlastnou plynovou kotolňou, strecha, stupačky a termoizolačný náter obvodových tehlových múrov bol prevedený pri dávnejšej rekonštrukcii. Je bez výťahu. Pivnice sú v suteréne. Súčasťou údržby domu je upratovacia služba spoločných priestorov.

VÝHODY: Medzi najväčšie výhody tohto bytu patrí jeho poloha, zabezpečujúca obyvateľom pokoj a to uprostred zelene, mimo frekventovaných hlavných trás vedúcich mestom, jeho rozumné usporiadanie, veľká rozloha bytu, svetlo vo všetkých jeho častiach po celý deň, dobrá a bezpečná lokalita, rýchly prístup do všetkých častí centra mesta i na hlavný ťah do Banskej Bystrice. Mesto Brezno poskytuje obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť a pracovné príležitosti.

MESAČNÉ NÁKLADY: 470 € nájom + cca 230 € poplatky za prevádzku bytu a energie ( dve osoby).

LOKALITA: Centrum mesta je dostupné po desiatich minútach oddychovej chôdze, v tesnej blízkosti bytového domu je dom potravín, v blízkosti ( do 500 m) sú obchodné centrá, reštaurácie, štadión a športové centrum, školy a škôlka. Zastávka autobusu je v tesnej blízkosti domu a umožňuje využiť mestské spoje do 1 km vzdialenej nemocnice a všetkých zariadení kompletnej občianskej vybavenosti zodpovedajúcej potrebám ľudí v meste.

NÁZOR MAKLÉRA: Prenájom bytu Vám radi sprostredkujeme, vrátane kompletného zmluvného servisu. Ponúkame Vám možnosť bývať v dobrej lokalite u spoľahlivého prenajímateľa, ihneď k dispozícií.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-66473.

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7976809
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      470 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      6 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Brezno
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

HALO reality Slovensko - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... Byty Bratislava
#
  • Predaj
... 1. Reality Rent, s.r.o.
#
  • Predaj
... AREA reality s.r.o.
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby