Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj dvojpodlažný podpivničený 5 izbový samostatne stojací rodinný dom s garážou a bazénom na rozľahlom pozemku 1.200 m2 v Bratislave – m.č. Záhorská Bystrica.

DOM: Výmera pozemku je 1.200 m2. Celková úžitková plocha domu je 275 m2. Jedná sa o tehlovú stavbu z roku 2000, pričom v roku 2015 dom prešiel rekonštrukciou. Dom má 5 obytných izieb, 4 kúpeľne, suterén s práčovňou a technickou miestnosťou. Na pozemku sa nachádza taktiež samostatná garáž, krytý bazén s protiprúdom a vonkajšia terasa s krbom. IS – voda, plyn, elektrina, kanalizácia. 

TECHNICKÉ PARAMETRE DOMU:

- strecha – sedlová strecha - škridla

- vykurovanie – plynový kotol 

- príprava na krb

- plastové okná s dvojsklom 

- HS portal v zimnej záhrade/jedálni a obývačke

- klimatizácia v celom dome 

- elektrická posuvná brána

- alarm

DISPOZÍCIA: 

Suterén – technická miestnosť, práčovňa, šatník

1 NP: vstupná chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, izba, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na terasu, zimná záhrada/jedáleň s výstupom na záhradu

2 NP:  chodba s výstupom do všetkých izieb, kúpeľňa s WC, detská izba, izba s loggiou s walk in šatníkom, spálňa s kúpeľňou s výstupom na terasu. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=yD9Dvs9UK4Z

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený – zabudovaná kuchynská linka so spotrebičmi, vstavané nábytky, sanita. 

Dozariadenie domu zabezpečila firma NESSIA. Cenová ponuka nábytku bude klientovi prezentovaná pri osobnej prehliadke nehnuteľnosti, v prípade záujmu. 

LOKALITA: Záhorská Bystrica ako mestská časť patrí k jednou z najobľúbenejších častí mesta. Ponúka svojim obyvateľom okrem dobrej dostupnosti mesta či výbornej občianskej vybavenosti  množstvo turistických chodníkov a cyklotrás. Vďaka praktickému napojeniu na diaľnicu D2 sa dostanete rýchlo do centra. Veľkou výhodou je aj výborná občianska vybavenosť a takmer všetko podstatné na dosah ruky. Táto lokalita je jedinečná kombináciou bývania v blízkosti pracovných možností, relaxu a športového vyžitia.

CENA: 749.000 €

Viac informácií o danej nehnuteľnosti ako aj pôdorys, Vám maklér poskytne formou e-mailu.

Realitný maklér: Klaudia Jenischová, +421 919 188 524, jenischova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3567879
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      749 999 €
  • Jednotková cena:
      2 727 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Prídavková
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava

BOSEN Bratislava - naša ponuka