Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj moderný rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu. Rodinný dom je vyhotovený z kvalitných materiálov s dôrazom na jednotlivé detaily.  Nachádza sa v malebnej obci Veľká Lomnica, v obľúbenej novej lokalite na ulici Javorovej.

Popis domu: Tento rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov. Jeho dispozícia je veľmi inteligentne riešená rozdelením na dennú a nočnú časť na poschodí.

Dispozícia: Vstupná chodba zariadená úložným priestorom na topánky, vešiaková stena. Zároveň po pravej strane dvere do hosťovskej kúpeľne, kde sa nachádza WC, sprchový kút a tiež pračka a sušička.Obývacia miestnosť príjemne presvetlená kvalitnými oknami s trojsklom,  prepojená s modernou a nadčasovou kuchyňou, ktorá je kompletne zariadená so zabudovanými spotrebičmi (mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, vínna chladnička) tvoria harmonický celok s  jedálenským kútom, kde sa nachádza aj výstup na vonkajšiu terasu a do záhrady domu.

Na prízemí sa tiež nachádza sklad pod schodiskom, účelovým skladom pre uloženie vecí je tiež sklad nachádzajúci sa pred vstupom do domu.

Podsvieteným schodiskom zapínajúcim sa senzorovo sa dostávame na druhé poschodie, kde sú 3 spálne zariadené nábytkom na mieru (vstavané skrine, manželské postele, písacie stoly). Každá spálňa disponuje francúzskym balkónom. Na chodbe sú k dispozícií dva šatníky, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou.

Zariadenie: Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená nábytkom ako je vidieť na fotografiách.

 

Pozemok:  Je rovinatý v tvare štvorca, aktuálny majitelia si nechali bočný vstup ako aj priestor pred terasou vydláždiť zámkovou dlažbou, veľkosť trávnatej plochy je teda cca 450 m.

Parkovanie: Vyhradené parkovanie pred rodinným domom pre 2 autá, na vydláždenom pozemku vedľa domu zaparkujú ďalšie dve vozidlá.

LOKALITA: Obec je vyhľadávanou lokalitou a je v nej zvýšený záujem o kúpu, či prenájom nehnuteľnosti na bývanie i rekreáciu. Obec sa nachádza na skok od Vysokých Tatier. Táto lokalita ponúka vyhľadávané golfové stredisko Black Stork, ktoré je veľmi navštevovaným  miestom nie len pre hráčov golfu. Rozvíjajúca sa obec pod Tatrami upúta svojou rozmanitosťou a čarom. 

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite s veľmi výhodnou polohou v dotyku s chráneným územím Tatranského národného parku. 

CENA: 379 999€ 

REALITNÝ MAKLÉR: Dominika Neupauerová, Tel: +421 901 709 791,   Email: neupauerova@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7894427
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      379 999 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Javorová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Veľká Lomnica
  • Kraj : Prešovský
  • Okres : Kežmarok
  • Štát : Slovensko

BOSEN Poprad

Podobné nehnuteľnosti