Popis nehnuteľnosti

Moderný 2+KK byt so záhradkou v rezidencii Kamenná - Výhodná investícia v Novom Meste nad Váhom

Lokalita:
Výhradne v zastúpení majiteľa ponúkam na predaj moderný 2+KK byt so záhradkou v novostavbe na Hroznovej ulici v Novom Meste nad Váhom. Rezidencia Kamenná je súborom bytových domov, ktoré sa nachádzajú v novej lokalite rodinných domov a nízko podlažnej bytovej zástavby. Tento pôvabný bytový komplex je vkusne navrhnutý tak, aby zapadol do okolitého prostredia. Okolie ponúka pokojné bývanie v blízkosti lesoparku s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta.

Vybavenie a okolie:
V okolí rezidencie Kamenná nájdete všetko potrebné pre váš aktívny životný štýl. Súčasťou verejných priestorov v okolí sú multifunkčné ihriská, ktoré poskytujú možnosti pre šport aj relaxáciu. Pre rodiny s deťmi je k dispozícii ihrisko s hracími prvkami. Ak máte radi prírodu, len pár minút pešou chôdzou sa dostanete do lesoparku Kamenná a k mestskému štadiónu. V blízkosti rezidencie nájdete tiež reštaurácie, potraviny, školu, detskú škôlku, drogériu a kaviareň, lekáreň a rôznych lekárov čo prispieva k vášmu pohodliu a pestrému životnému prostrediu.

Komfort a kvalita:
Tento moderný byt so záhradkou vyniká elegantnou architektúrou, ideálnou lokalitou a úchvatným výhľadom. Je to skvelé miesto pre rodinné bývanie v tichej a príjemnej lokalite. Rezidencia Kamenná je synonymom pohodlia a ponúka vám spojenie mesta s prírodou priamo pred vašimi dverami. Byt je dispozične premyslený s dôrazom na komfort, praktickosť a dostatok slnečného svetla. Jeho výhodná cena robí z neho skvelú investíciu.

Dispozícia a vybavenie:
Tento byt na prízemí sa skladá z vstupnej chodby, samostatnej nepriechodnej spálne, obývacej izby s kuchynským kútom, kúpeľne s toaletou a ponúka aj záhradku s terasou. Celková rozloha bytu je 53 m², záhrada má plochu 70 m², pričom terasa má veľkosť 20 m². K bytu patrí aj vonkajšie parkovacie miesto pred obytným domom a súkromná pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Byt je predávaný s dokončenou kuchynskou linkou, vybavenou kúpeľňou a nábytkom, čo znamená, že nový majiteľ môže ihneď využívať tento priestor, alebo ho využiť ako investičný byt s možnosťou prenájmu bez ďalších investícií.

Nechajte sa očariť touto jedinečnou príležitosťou! Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0917 856 075 pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky tohto atraktívneho bytu.
Som tu, aby som vám pomohol s vašimi potrebami v oblasti nehnuteľností a zabezpečil vám pohodlné a kvalitné bývanie.

Cena: ponúknite/dohodou

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7702841
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Hroznová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nové Mesto nad Váhom
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Nové Mesto nad Váhom
  • Štát : Slovensko

Apolon reality

Apolon reality - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti